Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Az általános orvosi diploma megszerzése után pályafutását a DOTE I.sz. Belklinikáján kezdte, ahol kezdetben immunológiai, endokrinológiai betegségekkel és genetikával foglalkozott.... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Az általános orvosi diploma megszerzése után pályafutását a DOTE I.sz. Belklinikáján kezdte, ahol kezdetben immunológiai, endokrinológiai betegségekkel és genetikával foglalkozott. 1981-ben az újonnan szervezett Kenézy Oktató Kórház III.sz. Belgyógyászatának vezetői posztjára kapott kinevezést. Ő alakította ki az osztály immuno-endokrin, reumatológiai profilját. Létre hozta az önálló endokrin, immunológiai molekuláris genetikai laboratóriumot, valamint megszervezte az endokrin betegek gondozását. 1995 és 2000 között a kórház klinikai, oktatási és tudományos igazgató-helyettese volt, majd 2003-tól kezdve a Budai Irgalmas Rendi Kórház Belgyógyászati Osztályának vezetője lett. Magánrendelése 2008-tól üzemel a Budai Endokrinközpontban.

Betegek véleményei

 • nagyon gyenge

  Fölösleges pénzkidobás....Tudom, hogy sok embernek segített, de aki nem orvosi protokoll szerinti eset, azon nem tud segíteni. Vittem egy leletet, miután írásban egyeztettünk, és amikor meglátta a küldő labor nevét, legyintett, hogy "ezzel nem kell foglalkozni", amikor sikított róla, hogy gyógyszerre van szükségem. Nem látja át komplexen a pajzsmirigy-mellékvese-női endokrin szervek témát, vagy csak nem akar komplexen foglalkozni vele...Hozzáteszem, más endokrinológus sem, de 30 ezer forintért valamit vártam volna. Hiába :)


  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • nagyon jó

  Nagy a várólista nála, de ha egyszer valaki bekerül az biztos, hogy tisztességesen, normálisan ki lesz vizsgálva.

 • nagyon jó

  Nagyon alapos, képzett, lelkiismeretes orvos! Végre valaki tényleg ért az emberi testhez, egészében nézi és kezeli is amit kell. Szívesen megyek majd vissza kontrollra a magánrendelőbe, több ilyen képzett ember kellene.

 • nagyon jó

  Rendkívül alapos, megbízható orvos. Édesanyámat 85 évesen gyógyította meg tüdőgyulladásból. A zárójelentését ma is őrzöm. Egy mozgásképtelen embert gyógyított meg Anyukám személyében. Hálapénzt akartam adni, a borítékban egyhavi fizetésem volt. Nem fogadta el. A legnagyobb hálával gondolok Professzor Úrra, mert másfél évvel hosszabbította meg Anyukám életét. Azóta minden ismerősömnek ajánlom. Ha már nem lesz orvosom, szeretnék az Ő betege lenni. Jósága, embersége, empátiája nem ismer határokat. Mindez szelíd szigorúsággal párosul.

 • nagyon jó

  Rendkívül barátságos, kiváló szakember! 15 évig kezelt, és nagyon elégedett voltam a gyógyításával!

 • nagyon jó

  Sajnálhatják,hogy már nem rendel Önöknél ,Pontos,precíz és helytálló diagnózist és hatékony gyógyszerelés jellemző Rá.

 • nagyon jó

  Kiváló Orvos! Sajnos nekem is volt szerencsém több orvost megismerni. Budapesten voltam több magánrendelésen..meg se vizsgáltak...és mondtak különböző eltérő véleményeket..Dr. Balázs Csaba Professzor Úr megvizsgált, ultrahanggal, izotópra küldött, vérvételek és tapintás panaszok együttes értékelésével. Lelkiismeretes és nagyon betegközpontú orvos! Ő tényleg gyógyít!

 • nagyon jó

  Ő A LEGJOBB!!! 4 éven át Budapest mindegyik csaknem "szakrendelését" volt szerencsétlenségem megismerni. Senki nem tudott meggyógyítani, félrekezeltek, 2 éven át voltam betegállományban, az ágyból alig tudtam felkelni. A professzor úr 1 hónap alatt talpra állított, folyamatos kezeléssel 2 év alatt meggyógyított. Minden tünetre, s ami fontos, az egész emberre figyelmes, remek orvos. Mindent szívesen elmagyaráz, partnernek tekint. Egész életemben hálás leszek neki.

 • nagyon jó

  Nagyon kedves, jó szakember. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!

 • nagyon jó

  A megtestesült nyugalom és derü, és ezt át is tudja adni a páciensének.