Dr.

Berkovits Csaba

Fogorvos

14 vélemény +hozzáad

2000-ben az Újvidéki Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, majd 2004-ben a Szegedi Tudományegyetemen is fogorvosi diplomát kapott. Ezt követően 2007-ben… még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2000-ben az Újvidéki Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, majd 2004-ben a Szegedi Tudományegyetemen is fogorvosi diplomát kapott. Ezt követően 2007-ben dentoalveoláris sebészetből tett szakvizsgát. 2009-ben a szegedi fogklinika tanársegéde, 2011-ben pedig adjunktusa lett. Szakterülete a candida albicans kolonizációjának vizsgálata szájüregi tumoros és ép felszíneken. 2007 óta magánpraxist is vezet.
5

Általános Eredmény
14 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • G
  Cím: Szegedi Tudományegyetem - Fogászati és Szájsebészeti Klinika

  Csatlakozom az itt leírtakhoz! Hihetetlenül precíz, empatikus. Beszélget a beteggel, és felhív másnap hogy minden rendben van-e! Csillagos 5-ös!!!

 • S
  Cím: Szegedi Tudományegyetem - Fogászati és Szájsebészeti Klinika

  Csak pozitív tapasztalatom volt eddig nála, megerősíteni tudom az itt leírtakat: közvetlen, emberi, tényleg nagyon gyors.Pontos, nem kell várakozni. Foghúzás teljesen fájdalommentes volt (az érzéstelenítés elmúlta után is). Minden teljesen más nála, mint az általam eddig megtapasztalt többi fogorvosnál: 1. közvetlen vele lehet minden problémát megbeszélni, időpontot egyeztetni , mivel ő veszi fel a telefont, így nem kell az asszisztensek hadán átküzdeni magam. 2. A kezelés alatt beszél (!!!!) a beteghez, és nem a laptopot/telefont nyomkodja 3. emlékszik az emberre és a problémára is. Amikor a kezelésre megyek, már képben van, nem akkor nézegeti, mikor már bent vagyok, hogy ki is jött és miért. Szóval eddig csillagos 5-ös!

 • P

  Tegnap volt szerencsém megismerni az adjunktus urat. És valószínűleg sohasem gondoltam volna eddig, hogy valaha a fogászati kezelést és a szerencse szót egy összefüggésben fogom használni. :-) Minden előttem hozzászóló véleményét csak megerősíteni tudom. Szakértelem, empátia, segítőkészség, mind mind csillagos ötös, a szakértelem több is!!! Nagy őrlő eltávolításban segített az adjunktus úr és mindenkinek (aki fél vagy irtózik a fogászati beavatkozásoktól) őszintén mondhatom, hogy a beavatkozás TELJESEN fájdalom mentes volt. A seb össze lett varrva és az utólagos fájdalomtól picit tartottam, de így közel 24 órával a beavatkozás után elmondhatom, hogy sem az injekciók, sem a seb, sem a varratok semmiféle fájdalmat nem produkálnak. :-) :-) Kedves Betegtársak keressétek bátran az adjunktus urat! Tisztelt adjunktus Úr KÖSZÖNÖM a munkáját és őszintén kívánok minden jót Önnek!

 • M

  Én kb.5 éve szenvedtem 3 felső fogsoros foggyökérrel (2 ebből bölcsességfog) és bár nem félek a fogorvosoktól,mivel iszonyatos fájdalmak követték valamennyi eddigi foghúzásomat,ezekkel a problémás fogakkal a fogorvosom szerint is csak szájsebészhez fordulhattam.Az egyik ismerősöm ajánlotta az adjunktus urat,aki azonnal elvállalt és őszintén szólva nem akartam elhinni ami ezek után történt velem.Teljesen fájdalommentes volt a műtét,ami mindösszesen 33 percig tartott,pedig 5 cisztás 3 gyökérműtét 20 öltéses varrással.Másnap érdeklődött a hogylétem felől az adjunktus úr.Se a műtétet követő napokban semmi fájdalmat nem éreztem,ami számomra döbbenetes volt,hisz nagy műtét volt, gyulladt fogakkal.Minden elismerésem az övé: rutinos,empatikus,precíz, kiváló szakember,mindenkinek csak ajánlani tudom.Nem kérdés,hogy ezt követően bármi problémám lesz csak hozzá fordulok.

 • V

  C'est la vie ! Most valahogy nagyon nehezen kaptam időpontot. Ennek ellenére az ellátás kiváló és körültekintően végzett volt, amilyen az adjunktus úrra jellemző, sokszor voltam már a rendelésén.
  Csak ajánlani tudom, mert korrekt, felkészült, és folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb gyógyítási módszereket. Csak köszönettel tartozom ,melyet örökké tudok ismételni. Mindig elégedett voltam gyógyító munkájával

 • C

  61 éves vagyok. Amikor felvettem Vele a kapcsolatot, szinte azonnal tudott időpontot adni.Voltam már, jó néhány fogorvosnál, de ilyen gyors kezű, ügyes, korrekt fogorvosnál, még soha.A legkiválóbb fogorvos, akinél valaha is jártam.Fél óra alatt kiműtött két fogam, és nem volt semmiféle fájdalmam,sem a műtét alatt, sem utána. A műtét után másnap, a doktor Úr, FELHÍVOTT telefonon !!!!!! délelőtt, érdeklődött, az állapotom iránt.Nagyon örülök, hogy az előző vélemények alapján Őt választottam.Mindenkinek tudom ajánlani.A továbbiakban, minden jót, és sok sikert kívánok, a doktor Úrnak!

 • K

  Kiváló fogorvos. Fiatal, és kiváló munkát végez. Több alkalommal is voltam nála. Sok problémám volt a fogaimmal régebben, és sok fogorvosnál voltam emiatt, azonban még nem találkoztam olyan fogorvossal, aki annyira precíz lenne mint ő.

 • V

  Nagyon meg vagyok elégedve azzal, ahogy kezeli betegeket, köztük engem is. Nagyon barátságos, és kedves.

 • A

  Nagyon örülök annak, hogy hozzá járhatok. Kiváló szakember. Mindig barátságos, és kedves a betegekkel.

 • M

  Rendkívül örülök, hogy Őt választottam. A legjobb döntés volt. Rendszeresen járok hozzá, és minden alkalommal elégedetten tudtam távozni.