Dr.

Berkovits Csaba

Fogorvos

2000-ben az Újvidéki Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, majd 2004-ben a Szegedi Tudományegyetemen is fogorvosi diplomát kapott. Ezt követően 2007-ben… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 2000-ben az Újvidéki Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, majd 2004-ben a Szegedi Tudományegyetemen is fogorvosi diplomát kapott. Ezt követően 2007-ben dentoalveoláris sebészetből tett szakvizsgát. 2009-ben a szegedi fogklinika tanársegéde, 2011-ben pedig adjunktusa lett. Szakterülete a candida albicans kolonizációjának vizsgálata szájüregi tumoros és ép felszíneken. 2007 óta magánpraxist is vezet.
5

Általános Eredmény
12 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Tegnap volt szerencsém megismerni az adjunktus urat. És valószínűleg sohasem gondoltam volna eddig, hogy valaha a fogászati kezelést és a szerencse szót egy összefüggésben fogom használni. :-) Minden előttem hozzászóló véleményét csak megerősíteni tudom. Szakértelem, empátia, segítőkészség, mind mind csillagos ötös, a szakértelem több is!!! Nagy őrlő eltávolításban segített az adjunktus úr és mindenkinek (aki fél vagy irtózik a fogászati beavatkozásoktól) őszintén mondhatom, hogy a beavatkozás TELJESEN fájdalom mentes volt. A seb össze lett varrva és az utólagos fájdalomtól picit tartottam, de így közel 24 órával a beavatkozás után elmondhatom, hogy sem az injekciók, sem a seb, sem a varratok semmiféle fájdalmat nem produkálnak. :-) :-) Kedves Betegtársak keressétek bátran az adjunktus urat! Tisztelt adjunktus Úr KÖSZÖNÖM a munkáját és őszintén kívánok minden jót Önnek!

 • Én kb.5 éve szenvedtem 3 felső fogsoros foggyökérrel (2 ebből bölcsességfog) és bár nem félek a fogorvosoktól,mivel iszonyatos fájdalmak követték valamennyi eddigi foghúzásomat,ezekkel a problémás fogakkal a fogorvosom szerint is csak szájsebészhez fordulhattam.Az egyik ismerősöm ajánlotta az adjunktus urat,aki azonnal elvállalt és őszintén szólva nem akartam elhinni ami ezek után történt velem.Teljesen fájdalommentes volt a műtét,ami mindösszesen 33 percig tartott,pedig 5 cisztás 3 gyökérműtét 20 öltéses varrással.Másnap érdeklődött a hogylétem felől az adjunktus úr.Se a műtétet követő napokban semmi fájdalmat nem éreztem,ami számomra döbbenetes volt,hisz nagy műtét volt, gyulladt fogakkal.Minden elismerésem az övé: rutinos,empatikus,precíz, kiváló szakember,mindenkinek csak ajánlani tudom.Nem kérdés,hogy ezt követően bármi problémám lesz csak hozzá fordulok.

 • C'est la vie ! Most valahogy nagyon nehezen kaptam időpontot. Ennek ellenére az ellátás kiváló és körültekintően végzett volt, amilyen az adjunktus úrra jellemző, sokszor voltam már a rendelésén.
  Csak ajánlani tudom, mert korrekt, felkészült, és folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb gyógyítási módszereket. Csak köszönettel tartozom ,melyet örökké tudok ismételni. Mindig elégedett voltam gyógyító munkájával

 • 61 éves vagyok. Amikor felvettem Vele a kapcsolatot, szinte azonnal tudott időpontot adni.Voltam már, jó néhány fogorvosnál, de ilyen gyors kezű, ügyes, korrekt fogorvosnál, még soha.A legkiválóbb fogorvos, akinél valaha is jártam.Fél óra alatt kiműtött két fogam, és nem volt semmiféle fájdalmam,sem a műtét alatt, sem utána. A műtét után másnap, a doktor Úr, FELHÍVOTT telefonon !!!!!! délelőtt, érdeklődött, az állapotom iránt.Nagyon örülök, hogy az előző vélemények alapján Őt választottam.Mindenkinek tudom ajánlani.A továbbiakban, minden jót, és sok sikert kívánok, a doktor Úrnak!

 • Kiváló fogorvos. Fiatal, és kiváló munkát végez. Több alkalommal is voltam nála. Sok problémám volt a fogaimmal régebben, és sok fogorvosnál voltam emiatt, azonban még nem találkoztam olyan fogorvossal, aki annyira precíz lenne mint ő.

 • Nagyon meg vagyok elégedve azzal, ahogy kezeli betegeket, köztük engem is. Nagyon barátságos, és kedves.

 • Nagyon örülök annak, hogy hozzá járhatok. Kiváló szakember. Mindig barátságos, és kedves a betegekkel.

 • Rendkívül örülök, hogy Őt választottam. A legjobb döntés volt. Rendszeresen járok hozzá, és minden alkalommal elégedetten tudtam távozni.

 • Három bölcsesség fogamat szedte ki, úgy, hogy alig éreztem valamit. Nagyon felkészült és kedves a betegekkel.

 • Nem olyan régen voltam nála szűrővizsgálaton. Rendkívül elégedett vagyok vele kapcsolatosan. Többféle kezelést is ajánlot.

Ön ez az orvos?

81

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése