1992-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban patológiából, 2000-ben szülészetből és nőgyógyászatból,... még több

Ön ez az orvos?

30

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1992-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban patológiából, 2000-ben szülészetből és nőgyógyászatból, majd 2010-ben urológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház szakorvos munkatársaként dolgozik.

Értékelések:

  • T

    Két éve, hüvelyi ciszta diagnózist állapított meg nálam a főorvos úr. Aztán kb. 2 évre rá egy másik dr. -tól hallom, hogy hólyagsérv. Az utóbbi dr. meg is műtött. Akkor, hogy is van ez? Közben elmondhatatlan vizelési problémákat éltem át. Még most sem értem, hogy egy szülész-nőgyógyász, ráadásul urológus dr. is, hogyan állíthat fel ilyen téves diagnózist???????

    Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

  • Nagyon jó orvos két lányomat szültem nála ajánlani tudom mindenkinek !
    rendes segítőkész ja és nem pénzéhes

  • Maximálisan meg voltam vele elégedve. Nagyon nagy köszönettel tartoom a segítségéért. Nagyon javaslom mindenkinek, aki egy megbízható szakembert keres.