Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1992-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban patológiából, 2000-ben szülészetből és nőgyógyászatból,... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1992-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban patológiából, 2000-ben szülészetből és nőgyógyászatból, majd 2010-ben urológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház szakorvos munkatársaként dolgozik.

Betegek véleményei

 • gyenge

  Két éve, hüvelyi ciszta diagnózist állapított meg nálam a főorvos úr. Aztán kb. 2 évre rá egy másik dr. -tól hallom, hogy hólyagsérv. Az utóbbi dr. meg is műtött. Akkor, hogy is van ez? Közben elmondhatatlan vizelési problémákat éltem át. Még most sem értem, hogy egy szülész-nőgyógyász, ráadásul urológus dr. is, hogyan állíthat fel ilyen téves diagnózist???????


  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • nagyon jó

  Nagyon jó orvos két lányomat szültem nála ajánlani tudom mindenkinek !
  rendes segítőkész ja és nem pénzéhes

 • nagyon jó

  Maximálisan meg voltam vele elégedve. Nagyon nagy köszönettel tartoom a segítségéért. Nagyon javaslom mindenkinek, aki egy megbízható szakembert keres.