Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Plasztikai Sebész
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Molnár Csaba
Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Diplomáját 1982-ben vette át cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ezt követően a DOTE Bőrklinika égési osztályán kezdett dolgozni klinikai orv... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Diplomáját 1982-ben vette át cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ezt követően a DOTE Bőrklinika égési osztályán kezdett dolgozni klinikai orvosként, majd 1987-ig tanársegédi beosztásban. Sebészeti szakvizsgáját 1986-ban tette le, 1989-ben mellkas sebészetből szakvizsgázott, majd 1991-ben plasztikai és égéssebészeti szakvizsgát tett. Számos külföldi tanulmányúton vett részt.

Értékelések:

  • Kizárólag csak ajánlani tudom Őt mindenkinek. Nagyon jó szakember. Kiválóan dolgozik. Nem csak engem műtött, de az ismerőseimet is.

  • Hatalmas nagy köszönettel tartozom neki. Zsírleszíváson és hasplasztikán voltam nála. Mind a kettő tökéletes lett.

  • két plasztikai műtéten is voltam nála. Mind a két műtét kiválóan sikerült. Ő maga pedig rendkívül kedves, és aranyos.

  • A melleimet felvarrással varázsolta újjá. Teljesen elégedett vagyok. Immáron bármit fel tudok venni.

  • Mell- valamint fülplasztikája és lézeres arckezelése volt a barátnőmnek dr. Molnár Csabánál. Remek lett az eredmény. A főutcai rendelő elegáns, a műtétre biztonságos kórházi körülmények között került sor, ezúton is szeretném kifejezni a doktor úrnak a köszönetemet.