Sepp Csaba

verifiedCreated with Sketch.

Gyógyász, Gyermekorvos, Belgyógyász

2 vélemény +hozzáad

Az egyetem utolsó évében kezdett az Országos Mentőszolgálatnál mentőtisztként dolgozni. Diplomája megszerzése után a Fővárosi Madarász utcai Kórházban, a Heim Pál Gyermek Kórházban,… még több

Címek

5

Általános Eredmény
2 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek
  • A

    Profi és emberséges. Gyermekorvosom volt, csak jó emlékeim vannak vele kapcsolatban. 20 éves koromtol a felesege lett a haziorvosom. Ő is nagyon kedves volt. Szimpatikus orvos házaspár.

  • V

    33 éve, 6 gyerekemet gyógyította, ha baj volt. Minden tiszteletem, elismerésem a Dr Úré, hisz 3-4 nap elmúltával mindenki meggyógyult. Tanácsai segítségével sikerült egészségesen felnevelnem a gyerekeimet, Hálával tartozunk.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Az egyetem utolsó évében kezdett az Országos Mentőszolgálatnál mentőtisztként dolgozni. Diplomája megszerzése után a Fővárosi Madarász utcai Kórházban, a Heim Pál Gyermek Kórházban, a II. sz. Gyermekklinikán, a Csecsemőotthonok Országos Módszertani Intézetében, majd a Budai Területi Gyermekkórház különböző osztályain végzett gyógyító tevékenységet. 1971-től Budapest XII. kerületében csecsemő és gyermek körzeti orvos, később háziorvos lett, emellett 2006 elejétől kezdve két kerület házi gyermekorvosi szakfelügyeletét is ellátja. Tudományos téren a csecsemők, kisgyermekek gondozásával, nevelésével, valamint mozgásfejlődésével kapcsolatos kutatásokban vesz részt.

Kezelt betegségek