Anda Csilla

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus

9 vélemény +hozzáad

Anda Csilla (1978) vagyok, pszichológus. Az ELTE-n végeztem egészségpszichológia és tanácsadás specializáción. Ezt követően tanácsadó szakpszichológusi képesítésemet szerzem, szintén… még több

Címek

 • Zuglói Ifjúsági Ház

  Uzsoki u 57
  1145 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Pszichológiai konzultáció tól 7 000 ft
  Pályaorientáció tól 7 000 ft
  Tanulásmódszertan tól 7 000 ft
  Életvezetési tanácsadás tól 7 000 ft
5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • N

  Nagyon sokat köszönhetek Csillának. Egy éven át kitartóan, türelemmel és kedvességgel dolgozott velem. Mindig felkészült, megbízható és magabiztos. Kiváló ötletekkel, feladatokkal segít változni, változtatni, kimozdulni az állóvízből.

 • A

  Bö egy évig jártam hozzá és kapcsolati és önértékelési problémákkal. Mindig sikerult megnyugtatnia és erösiteni bennem valamit. Sokkal könyebben mondtam el neki dolgokat mint bárkinek. Mindig számithattam rá

 • Önértékelési, magammal kapcsolatos problémákkal kerestem fel Anda Csillát, kb. két és fél hónapig jártam hozzá. Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz, kedves, megértő, figyelmes személyiség. Több olyan dologra világított rá segítő, irányító kérdéseivel, amiket valahol belül tudtam, de vele megbeszélve mégis máshogy hatottak. Bíztatásai, mosolya mindig nagyon jólestek. Beszélgetéseink mélyek, őszinték voltak. Rögzítettük, hogy a megvalósítás nyilván csak rajtam múlik. Ajánlom a hasonló gondokkal küzdőknek.

 • I

  Nem sokszor találkoztam Csillával (6-8 alkalom), de nagyon sokat segített egy nehéz időszakon továbblendülni. Kérdései rávilágítottak sok olyan nézőpontra amelyek segítettek elfogadni akkori élethelyzetemet, illetve kiutat találni egy elfogadhatatlannak tűnő állapotból. Jelenleg nélküle próbálom rendezni életteremet, de okvetlenül visszamegyek hozzá ha újra megrekednék, vagy olyan, eddig ismeretlen problémával találkoznék amiben szükségesnek látom segítségét.

 • Mindig pontosan emlékezett arra amit a korábbi beszélgetéseken elmondtam és mindig őszintén érdekelte amit én fontosnak tartottam elmondani. Segített rávilágítani az okára, olyan dolgoknak, amik miatt előtte sokat szorongtam és elsősorban magamban kerestem a hibát. Pár alkalom után megtanultam jobban értékelni saját magamat és ez sokat segített abban, hogy most jóval magabiztosabbnak érzem magam.

 • R

  Társkeresési problémával fordultam Csillához. Külső szemlélőként sok olyan dologra világított rá amit eddig figyelmen kívül hagytam. Sok apró hasznos tanácsot, praktikát kaptam a társkereséshez. Közben az önbizalmam, önértékelésem is sokat fejlődött. Ajánlani tudom mindenkinek. Mindig előttem vannak a tanácsai, javaslatai. A konzultációk nagyon jó hangulatban teltek.

 • E

  Kedvességével, nyitottságával mindig különleges légkört teremtett a foglalkozásokon, valódi szakemberként sokféle eszközzel, tanáccsal igyekezett (és tudott!) segíteni.

 • E

  Csilla egy hihetetlenül kedves ember, aki emellett egy nagyon jó szakember is. A személyisége nagyon sokat segít abban, hogy az ember bátran merjen beszélni a problémáiról. Nekem személy szerint nagyon tetszett, hogy minden foglalkozáson kaptam "házit" a következő foglalkozásra, ami segített abban, hogy magamban tovább dolgozzak a probléma megoldásán.

 • K

  Csilla kiváló szakember, felkészült és alapos. Mindig kiemelt figyelmet szentel a páciens kérdéseire, kéréseire, problémájára. Modern és fiatalos szemléletével nyújt segítő kezet azoknak akik hozzá fordulnak. Nem csak megérti, hanem átérzi az életkorból adódó nehézségeket, amelyek megoldásához vagy könnyítéséhez praktikus és használható tanácsokat nyújt. Az időpontegyeztetés rugalmas.

A betegek kérdései (6)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Anda Csilla (1978) vagyok, pszichológus. Az ELTE-n végeztem egészségpszichológia és tanácsadás specializáción. Ezt követően tanácsadó szakpszichológusi képesítésemet szerzem, szintén az ELTE-n.
  "Az egyéni fejlődés kulcsa magában az egyénben van" - a konzultációk során ez az egyik alapelvem. A célom pedig az, hogy ezzel összefüggésben a hozzám fordulók megértsék, megérezzék, milyen fontos a tudatosság az életükben.
  Az önbizalmunk építése, önmagunk alaposabb megismerése, az újabb megküzdési stratégiák elsajátítása mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a hétköznapjaink kiegyensúlyozottabbakká váljanak.

  Területeim: életvezetési nehézségek, életszakaszok krízisei, önismeret, önértékelés, anyaság, gyermeknevelési kérdések, párkapcsolat, párkeresés, tanulási nehézségek, pályaorientáció

  www.way-pszichologia.hu

Kezelt betegségek

még több
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz