Pen-iconCreated with Sketch. Kérdezz ingyen Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Szájsebész szakorvos. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fogorvosi diplomáját vehette át. Az ált... még több

 • Állkapocs probléma

  Az alsó állkapcsom bentebb esik ,mint a felső,próbáltam fogszabályzóval szintbe hozatni,de még mindig nem záródik rendesen. Milyen lehetséges módja van még ,hogy esztétikusan záródjon.?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Takács Dániel

  Kedves Kérdező!
  Az alsó fogak normális harapásnál is beljebb állnak, mint a felsők, ezt általában esztétikusnak tartjuk. Ha nem elégedett az elér eredménnyel, érdemes lenne a fogszabályozó szakorvossal… Még több

 • csontvesztés

  T. Szakértő!

  Egy fogászati röntgen alapján a fogorvos "csontvesztést" állapított meg a felső frontfogaknál. Elmondása szerint 25%-os veszteséget lát, ami az életkorhoz képest (32 év) sok. Kérdéseim a következők lennének:
  -mitől lehet ez a veszteség folyamatos parodontológiai… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Takács Dániel

  Kedves Kérdező! A probléma rendkívül összetett lehet, ezért egyszerű válaszokkal nem szolgálhatok. Ez a mértékű csontvesztés önmagában nem jelent még veszélyt, nagyobb a jelentősége a folyamat időbeli… Még több

Tekintsd meg az összes választ (43)

Címek

 • DenTotal Kft

  Szilágyi Erzsébet fasor 35, Ii. Kerület
  1026 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  26
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok: Készpénz

  Szolgáltatások

  Fehér (kompozit) tömés tól 10 000 ft
  Fognyaki tömés tól 5 000 ft
  Depurálás (fogkőeltávolítás, állcsontonként) tól 65 000 ft
  Implantátum 120 000 Ft
  Vizsgálat, konzultáció
  Gyökértömés (1 csatorna) 5 000 Ft
  Direkt (kompozit) héj 15 000 Ft
  Fogfehérítés led (1 alkalom) 40 000 Ft
  Fix pótlások- híd visszaragasztása tól 2 000 ft

  még több

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Szájsebész szakorvos. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fogorvosi diplomáját vehette át. Az általános fogászaton kívül a szájsebészet, és az implantológia szakterülete iránt érdeklődik.

Értékelések:

6 vélemény

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Alapos, kedves es turelmes, minden lepest elmagyaraz amit tenni fog, csak ajanlani tudom ot mindenkinek.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  A doktor úrral teljesen meg voltam elégedve. Még egy kicsit előbb is tudott fogadni a lefoglalt időponthoz képest. Ez mindenképpen nagyon pozitív volt. Illetve még szeretném kiemelni azt, hogy rögtön röntgent is készített, amit máshol még soha nem tapasztaltam. Így én is látom, hogy mik a hibák, miket kell kijavítani. Felvázolta a kezelés menetét, alaposan tájékoztatott minden lépésről.

 • Egyetértek az előttem szólókkal. Profi, kedves, türelmes, mosolygós, mindemellett pedig még a humorérzéke is remek. :) Csodálatos úgy, ahogy van. :) Sokaknak ajánlottam már.

 • Egyetértek, nagyon-nagyon jó fogorvos, mindenkinek szívesen ajánlgatom, nagyon örülök, hogy rátaláltam! Kedves, barátságos, türelmes, mosolygós, és nagyon jól végzi a munkáját, minőségileg is, odafigyel az emberre.

 • Egyetértek, nagyon-nagyon jó fogorvos, mindenkinek szívesen ajánlgatom, nagyon örülök, hogy rátaláltam! Kedves, barátságos, türelmes, mosolygós, és nagyon jól végzi a munkáját, minőségileg is, odafigyel az emberre.

 • Nagyon kedves és türelmes. A munkáját precizen kellő odafigyeléssel végzi. A rendelő tiszta, jól felszerelt,családias a légkör.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz