Pen-iconCreated with Sketch. Kérdezz ingyen Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Szájsebész szakorvos. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fogorvosi diplomáját vehette át. Az ált... még több

 • fogszabályozónál zománcsérülés?

  T. Szakértő!
  Már többször volt beragasztott fogszabályzó készülékem, most is van. Eddig senki sem mondta, hogy probléma lenne, de most rákérdezek. Jelent-e bármi gondot a zománcnak, okoz-e zománcsérülést a többszöri fogszabályozó felrakás-levétel és az azt kövező polír? Köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Takács Dániel

  Kedves Kérdező!
  A szabályosan elvégzett felhelyezés és eltávolítás nem károsítja érdemben a fogzománcot. A készülék viselése során nagyobb a fogszuvasodás kockázata, ezért kiemelt figyelmet kell… Még több

 • Kihúzott fog megmosása okozhat-e problámát?

  Tisztelt Doktor Úr! Február 6-án húzták ki a bal alsó 6-os fogamat, a seb szépen gyógyult, még nem húzódott össze az ínyem, és tegnap este fogmosáskor elfelejtkeztem róla, és megmostam a fog helyét is. Rögtön el kezdett vérezni, de aztán elállt a vérzés, enyhe fájdalomérzeten kívül más probléma nem jelentkezett.… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Takács Dániel

  Kedves Kérdező!
  A kihúzott fog helyét fontos tisztítani, az első napokban ujjbegyre tett fogkrémmel, később óvatosan fogkefével. Az eltelt több, mint 1 hónap alatt a sebnek már záródnia kellett volna,… Még több

Címek

 • DenTotal Kft

  Szilágyi Erzsébet fasor 35, II Kerület
  1026 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok: Készpénz

  Szolgáltatások

  Fehér (kompozit) tömés tól 10 000 ft
  Fognyaki tömés tól 5 000 ft
  Depurálás (fogkőeltávolítás, állcsontonként) tól 65 000 ft
  Implantátum 120 000 Ft
  Vizsgálat, konzultáció
  Gyökértömés (1 csatorna) 5 000 Ft
  Direkt (kompozit) héj 15 000 Ft
  Fogfehérítés led (1 alkalom) 40 000 Ft
  Fix pótlások- híd visszaragasztása tól 2 000 ft

  még több

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Szájsebész szakorvos. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fogorvosi diplomáját vehette át. Az általános fogászaton kívül a szájsebészet, és az implantológia szakterülete iránt érdeklődik.

Értékelések:

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Alapos, kedves es turelmes, minden lepest elmagyaraz amit tenni fog, csak ajanlani tudom ot mindenkinek.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  A doktor úrral teljesen meg voltam elégedve. Még egy kicsit előbb is tudott fogadni a lefoglalt időponthoz képest. Ez mindenképpen nagyon pozitív volt. Illetve még szeretném kiemelni azt, hogy rögtön röntgent is készített, amit máshol még soha nem tapasztaltam. Így én is látom, hogy mik a hibák, miket kell kijavítani. Felvázolta a kezelés menetét, alaposan tájékoztatott minden lépésről.

 • Egyetértek az előttem szólókkal. Profi, kedves, türelmes, mosolygós, mindemellett pedig még a humorérzéke is remek. :) Csodálatos úgy, ahogy van. :) Sokaknak ajánlottam már.

 • Egyetértek, nagyon-nagyon jó fogorvos, mindenkinek szívesen ajánlgatom, nagyon örülök, hogy rátaláltam! Kedves, barátságos, türelmes, mosolygós, és nagyon jól végzi a munkáját, minőségileg is, odafigyel az emberre.

 • Egyetértek, nagyon-nagyon jó fogorvos, mindenkinek szívesen ajánlgatom, nagyon örülök, hogy rátaláltam! Kedves, barátságos, türelmes, mosolygós, és nagyon jól végzi a munkáját, minőségileg is, odafigyel az emberre.

 • Nagyon kedves és türelmes. A munkáját precizen kellő odafigyeléssel végzi. A rendelő tiszta, jól felszerelt,családias a légkör.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz