Szájsebész szakorvos. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fogorvosi diplomáját vehette át. Az általános… még több

 • T. Doktornő/úr!

  Kicsit árnyalnám a korábbi kérdésem.
  Korábban érzékeny volt az alsó 7-es fogam, pl. fogselymezésnél belenyilallt.
  Írtam, hogy a fogorvos kolléga megállapította, hogy szuvas, ezért fehér töméssel betömte kb. 2 hete. Azóta viszont még érzékenyebb, de csak hidegre.Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Takács Dániel

  Kedves Anna! Sajnos mély tömés esetén előfordulhat, hogy a fog érzékennyé válik, sőt, akár gyökérkezelésre is szükség lehet. Természetesen legjobban a tömést készítő kolléga tudja megítélni, mennyire volt… Még több

 • T. Doktornő/Úr!

  Teljesen tanácstalan vagyok, kérem segítsen!
  Egyi fogorvos kolléga azt mondta, hogy mindegyik hetes fogamat be kell tömni, mert olyna mélyek a barázdák, hogy nehezen lehet tisztítani és szuvasodni kezdtek. Kettőt is tömött, azóta mindkettő érzékeny.
  Utána… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Takács Dániel

  Kedves Anna! Ha nagyon mélyek a barázdák, a szuvasodás megelőzésére úgynevezett barázdazárást szoktunk ajánlani, ami a barázda folyékony tömőanyaggal való feltöltését jelenti, és nem árt a fognak. Azonban… Még több

Címek

 • DenTotal Kft

  Szilágyi Erzsébet fasor 35, II Kerület
  1026 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz

  Szolgáltatások

  Fehér (kompozit) tömés tól 10 000 ft
  Fognyaki tömés tól 5 000 ft
  Depurálás (fogkőeltávolítás, állcsontonként) tól 65 000 ft
  Implantátum 120 000 Ft
  Vizsgálat, konzultáció
  Gyökértömés (1 csatorna) 5 000 Ft
  Direkt (kompozit) héj 15 000 Ft
  Fogfehérítés led (1 alkalom) 40 000 Ft
  Fix pótlások- híd visszaragasztása tól 2 000 ft

  még több

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Szájsebész szakorvos. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fogorvosi diplomáját vehette át. Az általános fogászaton kívül a szájsebészet, és az implantológia szakterülete iránt érdeklődik.

Szakterületek

 • implantológia
5

Általános Eredmény
6 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Alapos, kedves es turelmes, minden lepest elmagyaraz amit tenni fog, csak ajanlani tudom ot mindenkinek.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  A doktor úrral teljesen meg voltam elégedve. Még egy kicsit előbb is tudott fogadni a lefoglalt időponthoz képest. Ez mindenképpen nagyon pozitív volt. Illetve még szeretném kiemelni azt, hogy rögtön röntgent is készített, amit máshol még soha nem tapasztaltam. Így én is látom, hogy mik a hibák, miket kell kijavítani. Felvázolta a kezelés menetét, alaposan tájékoztatott minden lépésről.

 • Egyetértek az előttem szólókkal. Profi, kedves, türelmes, mosolygós, mindemellett pedig még a humorérzéke is remek. :) Csodálatos úgy, ahogy van. :) Sokaknak ajánlottam már.

 • Egyetértek, nagyon-nagyon jó fogorvos, mindenkinek szívesen ajánlgatom, nagyon örülök, hogy rátaláltam! Kedves, barátságos, türelmes, mosolygós, és nagyon jól végzi a munkáját, minőségileg is, odafigyel az emberre.

 • Egyetértek, nagyon-nagyon jó fogorvos, mindenkinek szívesen ajánlgatom, nagyon örülök, hogy rátaláltam! Kedves, barátságos, türelmes, mosolygós, és nagyon jól végzi a munkáját, minőségileg is, odafigyel az emberre.

 • Nagyon kedves és türelmes. A munkáját precizen kellő odafigyeléssel végzi. A rendelő tiszta, jól felszerelt,családias a légkör.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz