Dr.

Ágfalvi Dóra

Fogorvos

Kérdezz ingyen Kérd az Előjegyzési Naptárat

Dr. Ágfalvi Dóra vagyok. 2007-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Fogorvostudományi Karán Summa cum Laude minősítéssel. Az egyetem alatt tudomány... még több

Kérdések és válaszok

Tedd fel kérdésed a szakembernek

A kérdésedet közzétesszük a szakember profiloldalán a személyes adataid megjelenítése nélkül

Kérdezz ingyen

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Dr. Ágfalvi Dóra vagyok. 2007-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Fogorvostudományi Karán Summa cum Laude minősítéssel. Az egyetem alatt tudományos diákköri tag voltam, így volt lehetőségem diplomamunkámhoz az Orvosi Mikrobiológiai Intézetben kutatni. TDK munkámban a humán papilloma vírusok előfordulását vizsgáltam már kialakult szájüregi laphámsejtes rákos mintákban. Talán a kutatás során nyert tudás is szerepet játszik abban, hogy milyen fontosnak tartom a fogászati problémák megelőzését a rendszeres, alapos fogorvosi kontrollvizsgálatokkal és az esetlegesen felmerülő fogászati problémák megfelelő ellátásával.
    Az endodontia kifejezetten érdekes és izgalmas területe a fogászatnak számomra. Az esztétikai fogászat újításait követve szívesen foglalkozom fémmentes fogpótlások (porcelán héjak, cirkonkerámia, illetve préskerámia koronák, hidak) és direkt héjak készítésével. Fogpótlás készítésekor, amikor a páciens státusza azt lehetővé teszi, szívesen alkalmazok finommechanikai (rejtett) elhorgonyzást, hogy azzal is könnyebbé tegyem az új fogpótlás megszokását és növeljem a fogpótlás stabilitását, esztétikáját.

Kezelt betegségek

Betegek véleményei

  • nagyon jó

    Rendkívül szeretek hozzá járni, mert figyelmes és kedves. A munkája minőségi. Nagyon alaposan, precízen dolgozik. Ha gond van, mindig hozzá megyek.

  • nagyon jó

    Nagyon szeretek hozzá járni. Sok mindent kellett csinálni a fogaimmal, de nem volt semmi gond a kivitelezéssel.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz