2008-ban végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán klinikai és interperszonális szakirányon. Folyamatosan bővülő pszichoterápiás eszköztáram része a fókuszo... még több

Időpontfoglalás

info-iconCreated with Sketch. A foglaláshoz kattints egy megfelelő időpontra a naptárban!
 • Kedves Doktornő,

  az lenne a kérdésem, hogy a kialakuló depressziót, hogyan lehet folyamatos orvoshoz járás és gyógyszeres kezelés nélkül, önmagunk megoldani? Nincs javaslata erre vonatkozóan?
  Várom válaszát,
  Tisztelettel,
  B.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Theisz Dóra

  Kedves Kérdező!
  Kérdése kapcsán bennem is több kérdés felmerül.Vajon pontosan mit él át, és mióta? Levert, rossz kedvű, szomorú? Tud-e aludni? Van-e olyan életesemény, melyhez kapcsolódnak depressziós… Még több

 • Mit tegyek a depressziómmal?

  15 éves vagyok. Kiköltöztünk Hollandiába... nincsenek barátaim. Nyelv suliba járok. Mindenki kedves. De én nem találom a helyemet. Gyakori hangulat ingadozásaim vannak. Gyakran úgy érzem élni sincs már kedvem.. Gyűlölöm magamat... de nem akarom hogy így legyen. Nem tudom mit tegyek. Nem akarok ilyen… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Theisz Dóra

  Kedves Levélíró!
  Bizony nagy változás 15 évesen külföldre költözni, ráadásul úgy, hogy a nyelvet is most tanulja. Természetes, hogy eleinte nem találja a helyét. Nagyon örülök, hogy azt írja boldog… Még több

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 2008-ban végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán klinikai és interperszonális szakirányon. Folyamatosan bővülő pszichoterápiás eszköztáram része a fókuszolás, a relaxáció, valamint a művészet és a meseterápia. A beszélgetés mellett szívesen hívom segítségül ezen eszközök valamelyikét, hogy a hozzám forduló kliensnek lehetősége legyen tapasztalatot, élményt szereznie önmagáról és a benne rejlő gyógyító erőforrásokról.
  Szakmai tapasztalataim több területről építkeznek, hiszen dolgoztam a közoktatás különböző területein gyermekekkel és szüleikkel, az elmúlt években azonban főként felnőttek kerestek fel.
  Gyakran dolgoztam párkeresőkkel, valamilyen párkapcsolati, gyermeknevelési problémával küzdőkkel, depressziósokkal, vagy olyanokkal, akik nehéz időszakon, krízisen mentek keresztül, legyen szó akár betegségről, veszteségről, gyászról, vagy válásról.

Szakterületek

 • felnőtt pszichológiai tanácsadás
 • gyermekpszichológia

Gyakorlatok

 • Gyurkovics Tibor Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskolai Előkészítő, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Nevelési Tanácsadó (2009-2013))
 • Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Szentendrei Tagintézménye (2013-2014)
 • Pártfogók (2014-2016)

Kezelt betegségek

még több

Fényképek

Értékelések:

 • Végig nagyon figyelmes és kedves volt. Sok jó kérdést kaptam, olyanokat is, amire soha nem is gondoltam volna. Már néhány beszélgetés segített nekem.