Címek

 • Dr. Lőrincz Edit Fogászat

  Gizella út 51.-57., Xv. Kerület
  1143 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz, Egészségpénztár Kártya
5

Általános Eredmény
7 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • G

  Sok éves tapasztalattal rendelkezik a Doktornő, úgyhogy kimondottan profi. Én pár éve vagyok a páciense, azóta csak egy könnyed rutin a fogorvosi állapotfelmérés és adott esetben a kezelés. Érdemes az ünnepek előtt beiktatni egy "látogatást", mert mi páciensek is jól járunk az utalványos akciójával. Eleve nem drága, de így még a család másik tagja is megspórolt 2000 Ft-ot. Szívből ajánlom mindenkinek.

 • F

  A héten voltam nála először, volt 2 lyukas fogam, de mivel félek az orvosoktól, mondtam, hogy inkább csak az egyiket szeretném egyelőre betömetni. Megcsinálta nem éreztem semmit, majd kicsit noszogatott, hogy ha már érzéstelenítve vagyok akkor essünk túl a másikon is. Belementem, de rossz szájízzel... viszont megérte, mert a 2. tömés se fáj, először azt gondoltam, hogy minek mondja, majd visszajövök... ma már olyan boldog és hálás vagyok, hogy bátorított. Nem kell újra mennem csak jövőre állapotfelmérésre. Bocs a hosszú szövegért, de ez nagy áttörés volt nálam fogorvos vs. én. Ha olvasná a doktornő: ismét köszönöm!

 • Z

  A Facebook oldalán olvastam róla, hogy aranykéz, az!! Egy maximálisan jóindulatú ember és jó szakorvos. Az első két fogammal baleset történt, mára már észre se venni, szebb mint a régi volt.

 • K

  Köszönöm az előttem szólóknak, hála Nektek és az ismertorvos oldalának megismertem a Doktornőt! Igaz nem itt találtam rá, de a sok pozitív megerősítés adta, hogy megnyomjam a hívás gombot.
  Gyerekek, én is csak ajánlani tudom, kedves mosolygós, olyan türelmesen vizsgált.
  Leszedte a fogköveimet és pollírozott, mintha fogfehérítésen lettem volna... volt lyukas fogam, féltem, hogy na ez majd fájni fog, de nem fájt. A végén megdöbbentem, hogy csak ennyibe került, de ezek szerint az előző orvosom volt csak durván drága.

 • V

  A legjobb orvos akivel eddig találkoztam: temperamentumos, kedves, türelmes és profi! Csodálom a türelmét, én eléggé nehezen bírom a fájdalmat és azt is, hogy ha a számba nyúlkálnak (öklendezős vagyok), viszont végre egy orvos aki nem türelmetlenkedik. Az eddigi orvosaimnál a 2.-3. "renittenskedésem" után éreztem, hogy már alig várják, hogy kiszálljak a székből és jöhessen a következő... amitől én csak feszültebb szoktam lenni... A doktornő viszont emberszámba vesz, manapság ez a nem mindegy!! A plusz bónusz, amit már előttem is írtak, hogy sokszor van akció és eleve nem magasak az árai.

 • M

  Új betegként nem tudok teljeskörű véleményt írni, csak az előttem szólót tudom ismételni. Én még nem éreztem ilyen jól magamat egy fogorvosi kezelés során sem annyira rendes volt a doktornő, pedig rettegek a fogorvosoktól. A doktornő kedvessége és jó hangulata rám is hatott, sőt még meg is nevetetett. Nem futószalagosan kezeli a betegeket, hanem mindenkihez van pár kedves szava. Szó ami szó várom, hogy újra mehessek kontrollra. Az is tetszik, hogy ösztönzi a betegeket, hogy rendszeresen járjunk ellenőriztetni a fogainkat és ne csak akkor, amikor fájdalmunk van, mivel ha évente ellátogatunk ingyenes az átnézés.

 • V

  Abszolút meg vagyok elégedve a fogorvosommal, lassan 15 éve vagyok a betege, minden munkája kiemelkedően szép és igényes. Nagyon türelmes és kedves a doktornő (mióta ő az orvosom, nem félek a kezelésektől), meglepő, de jó a humora orvoshoz képest, gyakran nevetünk, nem kimért, hanem abszolút barátságos. Hihetetlenül precízen dolgozik, érződik, hogy csak az érdekeimet tartja szem előtt. Árai nem magasak, gyakran akciókat is csinál, a kuponos a kedvencem, sokat spórolt a család. Ajánlom mindenkinek.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz