1984-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát, majd 1988-ban fül-orr-gégészetből, ezt követően 1996-ban audiológiából tett szakvizsgát. 1993-ban… még több

Címek

3.5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • D

  Több panasz miatt mentem orvoshoz. A doktornő végig lekezelő stílusban beszélt velem (a köszönésemet sem viszonozta), az egyik fül panaszomra annyi volt a válsza, hogy ez nem rá tartozik nem tud vele mit kezdeni. Egy kellemetlen beavatkozás előtt nem mondta el, mit fogok érezni, így amikor ösztönösen elhúztam a fejem, leszúrt, hogy miért dolgozok ellene. Egy folyamatosan szedendő allergia elleni gyógyszeremre nem volt hajlandó 3 havi adagot felírni arra hivatkozva, hogy ez nem az ő dolga, menjek a háziorvosomhoz (neki, pontosabban az asszisztensnőjének ez egy 3-as szám ráírását jelentette volta a receptre, nekem ez 2-3 órás várakozást jelent a háziorvosomnál, beteg emberek között). Nagy csalódás volt - különösen egy rendelésvezető orvostól!! (Épp alig voltak betegek a váróteremben.)

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • D

  miután bp-n végigjártam egy nyaki urh-t, gerincrtg-t, gégetükrözést, allergiavizsgálatot, hallásvizsgálatot + 3 általános fül-orr-gége vizsgálatot és diagnózist nem sikerült felállítania senkinek, pár hónapja egyéb okból megjelentem drze rendelésén. és drze a fenti problematikával kapcsolatosan minden vizsgálat, külön kérdés nélkül megmondta, hogy mi van. kb. olyan pazarul lezser stílusban, mintha azt kérdeztem volna: ehetek e felhevült testtel mosatlan gyümölcsöt a zebrán körültekintés nélkül átkelve.

  (azt nem tudom, hogy drze ezen stílusa és képessége érvényesül e minden betegével kapcsolatban, vagy ez csak egy "véletlenül pont ezt a témát kutattam az elmúlt 10 évben" típusú vakszerencse. mindezek után drze-vel találkozva hajlamos lennék egyéb, esetleg eddig megválaszolatlan kérdéseimet nekiszegezni. hátha ezt is kutatja. vagy nem...)

 • C

  Kedves, körültekintő, alapos, nagyszerű orvos! Egyszerű, közvetlen, derűs személyisége és a hozzáértése kárpótolja az embert a hosszú várakozásért - úgy látszik ez az SZTK-rendelőintézetek örök velejárója :(...

 • T

  Az idősebbik gyerekemet vittem hozzá. Nagyszerű orvos, elégedettek voltunk vele. Kielégítő válaszokat kaptunk a kérdéseinkre.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1984-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát, majd 1988-ban fül-orr-gégészetből, ezt követően 1996-ban audiológiából tett szakvizsgát. 1993-ban akupunktúra licenc vizsgát tett. 1984 és 1997 között a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának szakorvosaként dolgozott, majd 1997 és 1998 a Hoechst-Marion-Roussel cég tudományos munkatársa lett. 1998 és 2011 között a tiszaújvárosi városi rendelőintézet fül-orr-gége és audiológiai szakrendelésének főorvosaként végzett gyógyító tevékenységet, majd 2005 és 2011 között az intézmény orvosigazgatója lett. 2003 ME ÁJK jogi szakokleveles orvos szakát kitüntetéssel végezte el, 2007-ben a SOTE ETK egészségügyi szakmenedzser szakán szerzett diplomát. 2011-től ismét a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek és Felnőtt Fül-Orr-Gégészeti Szakrendelésének munkatársa.