Dr.

Kassai Enikő

verifiedCreated with Sketch.

Nőgyógyász, Szülész-nőgyógyász

26 vélemény +hozzáad

A szülészet- nőgyógyászati munkát 1997-ben kezdtem. 2007-ben családorvosi szakvizsgát tett, és azóta háziorvosként is dolgozik. 2008-ban Budapestre költözött, és a Szent István Kórház… még több

Címek

3

Általános Eredmény
26 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: MagánrendelésSzolgáltatás: első terhesség

  Első babámat tavaly nála szültem illetve hozzá jártam terhesgondozásra a 10. héttől kezdve. :)
  Én nagyon szeretem a doktornőt az első pillanattól kezdve, nála sosem éreztem azt, hogy futószalag lenne. (Ellenben a vecsési sztk rendelésen ahol ásítozott felettem az orvos, mikor az első uh-ra mentem pozitív teszt után!)
  Az ultrahangokat is mindig alaposan végezte, mindent átnézett. A szülés előtt mindent többször átbeszéltünk.
  Mindig nagyon segítőkész volt.
  Hajnal 1kor mentünk be a kórházba, a szülésznőm 5 óra magasságában hívta, 6ra bent volt és 6:50kor megszületett a lányom. Háborítatlan, békés vajúdásom volt és első babához képest "könnyű" szülésem.
  Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, nála jobbal még nem találkoztam!

 • A
  Cím: MagánrendelésSzolgáltatás: terhesség alatti vizsgálatok

  Teljesen meg voltam elegedveca doktornovel. Nem a legolvsobb valasztas, de nagyon alapos, profi es valodi partnerkrnt kezelt, mint beteget.

 • Z

  Nagyon sokat kellett várakozni, pedig időpontra mentem, viszont összesen 10 percet töltöttem benn. A vizsgálatokról tájékoztatott, de az árakról nem, kinn döbbentem le, hogy ezért a 10 percért 40ezer forintot kell fizetnem. És ebben a vizsgálatban nem volt benne az ultrahang és a mellvizsgálat sem, el sem bírom képzelni mennyi lett volna, ha azokat is elvégzi.

 • K

  Ennyire még nem alázott meg orvos, mint ő tette. Magától nem mondott semmit, és olyanokat írt fel az ambuláns lapra, amiket nem is mondtam neki. Nem figyel, a vizsgálat pedig fájdalmas volt.
  Update: az eset után még párszor találkoztam vele a kórházban, kedves volt és érdeklődött felőlem. Nem tudom, mikor van épp jó és rossz napja, de javítottam az értékelésén.

 • C

  Futószalag vizsgálat, nem korrekt, a kért vizsgálati eredményért nekem kellett könyörögi, majd 3 hónap után közölték, hogy a labor figyelmen kívül hagyta az enyémet valami miatt. A vizsgálati díj 1/3 volt hajlandó nagy kegyesen visszaadni.

 • B

  Tehesgondozasra is a doktornőhöz jártam és fogadott orvosként nála szültem az első babámat. A rendelésen volt, hogy várni kellett de úgy gondolom ez szinte minden maganrendelesen előfordul. A szülés napján nem volt a kórházban de folyamatosan telefonált és tudta hogy mi történik velem /velünk és amint tudott jött. Nem csak a szülés végére ért oda! Folyamatosan biztatott és segített ,én végig biztonságban éreztem magunkat! Jó élmény maradt a szülés. Ami utolag kicsit lehetett volna jobb vagy több az az utógondozas. De a következő babámat is nála szeretném szülni!

 • N

  Futószalag, személyes kapcsolat nélküli, drága a nagy semmiért cserébe, szakszerűtlen. Csak megerősíteni tudom az előttem szóló negatív tapasztalatokat, egy az egyben ugyanezeket tapasztaltam. Én nem ajánlom senkinek, sztk-ban sokkal emberibben, közvetlenebbül bánnak a pácienssel! Ilyen szolgáltatásért nem fizet szívesen az ember...

 • L

  Évek óta ismerem a doktornőt, és bízom benne, két gyereket szültem nála. Bármikor megkereshetem, mindig visszajelez, gyakran még az éjszaka közepén is válaszol az sms-eimre. A második szülésnél sajnos nem minden úgy alakult, ahogy ideális lett volna, és ez részben az ő hibája is volt - DE: úgy hozta a döntéseket az adott pillanatban, ahogy számomra legjobbnak vélte, és hát ugye a szülésnél sosem lehetünk 100%-ra biztosak abban, hogy minden a tervek szerint alakul...
  Kulcs a kommunikáció! Szerintem vele mindent meg lehet őszintén beszélni.

 • E

  A szülés várható időpontjának kiszámítása hetek alatt sem sikerül, ahogy a magzat pontos méretének lemérése sem, ez pedig teljességgel elfogadhatatlan (kifogás: "máshogy számol a gépük" - tudtommal a tömeg és a hosszadatok egzakt mértékegységek). A rendelő adminisztrációja katasztrófális, 1-1 papír elfelejtődik, mindennek utána kell kérdezni. Hosszú várakozási idők, mivel 10 percekre írják a kismamákat. Senkinek sem ajánlom!

 • 9

  Foglalt időpontban meg sem jelent a rendelésen!!! Ez sokat elárul egy orvosról.... És még csak fel sem emelte a telefont, hogy annyit nyögjön nekem, hogy ne menjek! Az ő ideje értékes, és az enyém??? Szerintem kerüljétek nagy ívben az ilyen megbízhatatlan orvost.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A szülészet- nőgyógyászati munkát 1997-ben kezdtem.
  2007-ben családorvosi szakvizsgát tett, és azóta háziorvosként is dolgozik.
  2008-ban Budapestre költözött, és a Szent István Kórház Szülészetén folytatta munkáját. Egy olyan csapatba került, ahol egy teljesen más, hozzá sokkal közelebb álló, baba-mama barát szülészeti szemléletet ismert meg és sajátított el.