A szülészet- nőgyógyászati munkát 1997-ben kezdtem. 2007-ben családorvosi szakvizsgát tett, és azóta háziorvosként is dolgozik. 2008-ban Budapestre költözött, és a Szent István Kórház… még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A szülészet- nőgyógyászati munkát 1997-ben kezdtem.
  2007-ben családorvosi szakvizsgát tett, és azóta háziorvosként is dolgozik.
  2008-ban Budapestre költözött, és a Szent István Kórház Szülészetén folytatta munkáját. Egy olyan csapatba került, ahol egy teljesen más, hozzá sokkal közelebb álló, baba-mama barát szülészeti szemléletet ismert meg és sajátított el.
3

Általános Eredmény
26 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: MagánrendelésSzolgáltatás: első terhesség

  Első babámat tavaly nála szültem illetve hozzá jártam terhesgondozásra a 10. héttől kezdve. :)
  Én nagyon szeretem a doktornőt az első pillanattól kezdve, nála sosem éreztem azt, hogy futószalag lenne. (Ellenben a vecsési sztk rendelésen ahol ásítozott felettem az orvos, mikor az első uh-ra mentem pozitív teszt után!)
  Az ultrahangokat is mindig alaposan végezte, mindent átnézett. A szülés előtt mindent többször átbeszéltünk.
  Mindig nagyon segítőkész volt.
  Hajnal 1kor mentünk be a kórházba, a szülésznőm 5 óra magasságában hívta, 6ra bent volt és 6:50kor megszületett a lányom. Háborítatlan, békés vajúdásom volt és első babához képest "könnyű" szülésem.
  Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, nála jobbal még nem találkoztam!

 • Rendkívül szimpatikus ember és alapos és hiteles orvos, figyel a páciensre. Csak ajánlani tudom!

 • Z

  Nagyon sokat kellett várakozni, pedig időpontra mentem, viszont összesen 10 percet töltöttem benn. A vizsgálatokról tájékoztatott, de az árakról nem, kinn döbbentem le, hogy ezért a 10 percért 40ezer forintot kell fizetnem. És ebben a vizsgálatban nem volt benne az ultrahang és a mellvizsgálat sem, el sem bírom képzelni mennyi lett volna, ha azokat is elvégzi.

 • P

  A kisugárzása kedves, azonban tényleg felületes orvos, ha én nem vagyok utánaolvasós vagy kérdezősködős, akkor nagyon tájékozatlanul maradtam volna. Futószalagon megy a magánrendelése, egy időpontra sok esetben két páciens is be van osztva és így várakozni kell. Úgy éreztem többször, hogy nem kapok elég figyelmet, eltrécsel az asszisztenssel.
  Legközelebb nem szülnék nála, nem volt háborítatlan.

 • E

  Nagyon kedves, odafigyelő a Kassai doktornő. Empatikus a viselkedése. Én végig bent voltam a testvéremmel a szülésén!Csak és kizárólag a legjobb tapasztalataim vannak vele kapcsolatban!Nagyon baba és mamabarát minden megnyilvánulása!És természetesen nekem is ő az orvosom!Szakmailag maximálisan felkészült és hozzáértő.Mindenkinek csak ajánlani tudom, pláne azoknak akiknek bármiféle problémája volt már férfi orvosokkal, vagy babát szeretnének és sok sikertelen próbálkozásuk volt !
  Próbálják ki megéri!!!!!!!!!!!!!!!

 • A
  Cím: MagánrendelésSzolgáltatás: terhesség alatti vizsgálatok

  Teljesen meg voltam elegedveca doktornovel. Nem a legolvsobb valasztas, de nagyon alapos, profi es valodi partnerkrnt kezelt, mint beteget.

 • K

  Ennyire még nem alázott meg orvos, mint ő tette. Magától nem mondott semmit, és olyanokat írt fel az ambuláns lapra, amiket nem is mondtam neki. Nem figyel, a vizsgálat pedig fájdalmas volt.
  Update: az eset után még párszor találkoztam vele a kórházban, kedves volt és érdeklődött felőlem. Nem tudom, mikor van épp jó és rossz napja, de javítottam az értékelésén.

 • C

  Futószalag vizsgálat, nem korrekt, a kért vizsgálati eredményért nekem kellett könyörögi, majd 3 hónap után közölték, hogy a labor figyelmen kívül hagyta az enyémet valami miatt. A vizsgálati díj 1/3 volt hajlandó nagy kegyesen visszaadni.

 • B

  Tehesgondozasra is a doktornőhöz jártam és fogadott orvosként nála szültem az első babámat. A rendelésen volt, hogy várni kellett de úgy gondolom ez szinte minden maganrendelesen előfordul. A szülés napján nem volt a kórházban de folyamatosan telefonált és tudta hogy mi történik velem /velünk és amint tudott jött. Nem csak a szülés végére ért oda! Folyamatosan biztatott és segített ,én végig biztonságban éreztem magunkat! Jó élmény maradt a szülés. Ami utolag kicsit lehetett volna jobb vagy több az az utógondozas. De a következő babámat is nála szeretném szülni!

 • N

  Futószalag, személyes kapcsolat nélküli, drága a nagy semmiért cserébe, szakszerűtlen. Csak megerősíteni tudom az előttem szóló negatív tapasztalatokat, egy az egyben ugyanezeket tapasztaltam. Én nem ajánlom senkinek, sztk-ban sokkal emberibben, közvetlenebbül bánnak a pácienssel! Ilyen szolgáltatásért nem fizet szívesen az ember...