Kiss Erika

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus

2 vélemény +hozzáad

Üdvözlöm! Kiss Erika vagyok, klinikai és mentálhigiéniai gyermek és ifjúsági szakpszichológus. Online gyermekpszichológiai konzultációt tartok szülők számára. Szolgáltatásomat elsősorban… még több

Címek

5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V

  Nagyon türelmes és bármikor szabadon átalakítja a beszélgetést ha a helyzet úgy kívánja, nem gyöpösen ragaszkodó hanem folyamatosan változik az adott helyzethez :) a gyerekek nyelvén szuperül ért.

  Kiss Erika2016-03-29

  Köszönöm szépen a kedves visszajelzést!

 • E

  Nagyon nagy türelemmel rendelkezik és érti a dolgát. Teljesen megbízom benne, kiváló szakember. Ajánlom másnak is.

  Kiss Erika2016-03-29

  Köszönöm szépen, igazán jól esik!

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Üdvözlöm! Kiss Erika vagyok, klinikai és mentálhigiéniai gyermek és ifjúsági szakpszichológus. Online gyermekpszichológiai konzultációt tartok szülők számára. Szolgáltatásomat elsősorban akkor ajánlom, ha nem tudnak személyes tanácsadásra eljutni (pl. külföldön élnek, vagy itthon olyan helyen laknak, ahol nincs elérhető közelségben gyermekpszichológus, esetleg az időbeosztásuk nem engedi).
  Nyolcadik éve foglalkozom gyermekekkel és szülőkkel. A Debreceni Egyetemen szereztem diplomát. Utána a pedagógiai szférában, az egészségügyben és magánrendelésen szereztem szakmai tapasztalatot. Jelenleg főállásban A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat alkalmazottja vagyok, mellékállásban a felnőttképzésben oktatok. Jelenleg személyes magánrendelésem nincs, kizárólag online tanácsadást vállalok.
  Honlapom: https://gyermekpszichologusod.hu

Szakterületek

 • gyermekpszichológia
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz