Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Fül-Orr-Gégész
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Pribelszki Erzsébet

1988-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1994-ben fül-, orr- és gégegyógyászatból, 1997-ben gyerm... még több

Ön ez az orvos?

202

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1988-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1994-ben fül-, orr- és gégegyógyászatból, 1997-ben gyermek fül-, orr- és gégegyógyászatból, majd 2006-ban foniátriából tett szakvizsgát. Jelenleg a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház fül-orr-gégész szakorvosaként vége gyógyító tevékenységet.

Értékelések:

 • D

  A legkiválóbb orvos a megyében. Mindenkinek ajánlom. Olyan problémát oldott meg az esetemben, amit egyetlen másik szakorvos sem tudott! Nagyon nagyon kedves, segítőkész.

 • P

  Valóban kedves de,én nem vagyok megelégedve a doktornővel ugyanis egy évig jártunk hozzá a magánrendelésére felső légúti problémával a kislányom betegsége okát nem volt hajlandó feltárni csak állandóan az egészséges orrmanduláját akarta kivenni talán megszűnik a góc .De viszont torokváladékot nem volt hajlandó venni.Elvittük több helyre csináltak torokváladék leoltást ami negatív sem az orrmandulájával sem a garatmandulával nincs gond.Hanem a kislányom lisztérzékeny és ez okozta a felső légúti problémát.Úgyhogy ennyit a doktornőről.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • Lehet hogy szakmailag jó, a magánrendelésén nagyon kedves, de a kórházban már nem annyira. Ő műtött mint magánbetegét, de a kórházban rám se nézett.

 • Kiskoromban nagyon sok problémám volt a fülemmel, a doktornő nagyon türelmes, kitartó és segítőkész volt minden egyes vizsgálat és kontroll során. Remek szakember és azok a problémák amik 9-12 évesen jelentkeztek nálam mára teljesen elmúltak hála a doktornőnek, ma már nem érzékeny a fülem és azóta sem volt ilyen jellegű problémám, hogy a gyógyításhoz a fülemet fel keljen szúrni.

 • A legeslegjobb szakorvos a megyében, de megkockáztatom, hogy az országban is. :) Engem ötödszörre is tökéletesen műtött meg. nagyon kedves és emberséges.

 • Nagyon ügyesen végzi a dolgàt ,rendkìvül tapasztalt és ügyes ,számomra meglepetés volt az is hogy mindig mosolyog ami rögtön javítja a kedvedet! kàr hogy csak 5csillag van !

 • Nagyon segítőkész, a kórházban is és a magánrendelésén is. Kedves és nagyon precíz. Segítőkész.

 • Segítőkész,kedves és nagyon ügyes,mind a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt,saját tapasztalatból írtam.

 • Emberséges, szakszerűen kivizsgál,kivizsgáltat,kezel, s kedves a gyerekekkel is