Dr.

Szalóki Aliz Eszter

Nőgyógyász

7 vélemény +hozzáad

Kérd az Előjegyzési Naptárat

Címek

 • 60
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Kevesebb, mint 5
  Előjegyzési Naptár kérelem az elmúlt 30 napban

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Orvosi rendelő

  Budapest, Pest

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  A legjobb orvos, akivel valaha találkoztam. Egyrészt nagyon kedves,közvetlen. Hihetetlen sok empátiával rendelkezik és mindenről megfelelően tájékoztat. Nem csupán orvos,de olyan is,mint egy nagyon jó pszichológus. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó szakember. Egy percig sem éreztem rosszul magam a rendelőben, sőt úgy éreztem,hogy nem okoz gondot 100%-ig őszintén beszélni a problémáimról,ami korábban azért előfordult más orvosoknál. Tényleg nagyon fiatalnak tűnik, de ez egyáltalán nem zavart, mert a doktornőnek olyan a fellépése és az orvosi hozzáértése,hogy az valami hihetetlenül pozitív és az embernek szinte fellélegzés és nagyon jó érzés megtapasztalni azt,hogy ilyen orvos dolgozik ma Magyarországon! Nagyon hálás vagyok a doktornőnek.Szerencsés minden páciens, aki valaha probléma esetén hozzá kerül és abban is biztos vagyok,hogy a környezetében élő emberek,barátok,családtagok is azok, mert véleményem szerint emberileg is csodálatos!

 • nagyon jó

  Amikor először megláttam (még 2012-ben), az első gondolatom az volt, hogy "Te jó ég, ennek a kislánynak van már egyáltalán diplomája?" Orvosként rémisztően fiatalnak tűnt, de abban a pillanatban, amikor bemutatkozott és kezet fogott velem, minden félelmem elszállt. Határozott volt, magabiztos, a panaszaimat türelmesen végighallgatta és mindenről úgy tájékoztatott, ahogy nekem a legmegfelelőbb volt. Végtelenül kedves, empatikus, mindig volt hozzám egy-egy megnyugtató, bátorító mondata, míg a műtőben végre sorra kerültem, és utána is érthetően elmagyarázott mindent az állapotommal kapcsolatban. Nem kerülhettem volna jobb kezekbe. Nagyon hálás vagyok neki és annak is, aki őt ajánlotta. :)

 • nagyon jó

  Nagyon alapos és nagyon kedves doktornő. Évek óta hozzá járok rákszűrésre, ő műtött, szülni is nála szeretnék. Mindig mindent türelmesen elmagyaráz, maximálisan odafigyel, beszélget, tanácsot ad. Teljesen megszűnt a nőgyógyász-fóbiám. Senkit ne tántorítson el a fiatalsága, nagyon jó szakember.

 • nagyon jó

  Szimpatikus, kedves körültekintő és lelkiismeretes. Először jártam nőgyógyásznőnél, de jó volt a légkör, egyáltalán nem kellett feszengenem. Mindenről tájékoztatott, alapos volt.

 • nagyon jó

  Nagyon kedves, türelmes. Fiatal de nekem ez pozitív, mivel energikus, figyelmes tőle! Én évek óta hozzá járok, szerintem a legjobb választás!

 • Kedves, nagyon alapos, körültekintő, közlékeny, tájékoztat kérdés nélkül. Furcsa kicsit, hogy ilyen fiatal, de meg voltam elégedve vele.

 • nagyon jó

  Hihetetlenül aranyos, kedves, empatikus és lelkiismeretes! Nekem nagy könnyebbséget jelentett, hogy tegeződtünk, nagyon szorongva léptem be a magánrendelőbe, de a vizsgálóban teljesen elillant ez a frusztráció. Nevettem is magamon, hogy tudtam ennyit izgulni rajta.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Varsányi Antal

nőgyógyász,  szülész-nőgyógyász

Foglalás