Török Eszter

verifiedCreated with Sketch.

Dietetikus

6 vélemény +hozzáad

2009-ben szereztem a dietetikusi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán. Először kórházakban dolgoztam, mint pl. a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti… még több

Címek

5

Általános Eredmény
6 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Á
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Eszter nagyon kedves, minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaptunk tőle célunk eléréséhez. Csak ajánlani tudom.

 • B
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Nagyon kedves, segítőkész, nagy tudású dietetikus hölgy. Nagyon reálisan látja a dolgokat. Nagyon tetszett, hogy nem áltatott a gyors és látványos eredmény elérésével, hanem részletesen tájékoztatott arról, hogy egy adott időn belül mire számíthatok.

 • V
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Úgy gondolom, hogy Eszter tudása igazán sokrétű, nagyon tájékozott és felkészült. Teljesen meg vagyok vele elégedve.

 • V
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Jó szakembernek tartom. Aranyos, kedves, szakmailag szerintem teljesen otthon van. Jó tanácsokat kaptam tőle, amiket ha betartok, meg lesz az eredménye.

 • A

  Teljesen elégedett vagyok Eszterrel. Sokat segített nekem. Nagyon megértő, alapos. Ez nagyon fontos!

 • L

  Inzulinrezisztencia miatt kerestem fel. Nekem nagyon szimpatikus volt, mert nagyon kedves és megértő volt velem, de emellett jól át tudta adni mire figyeljek az étrendemben. Voltam előtte máshol is, és azzal nem tudtam eredményeket elérni. Viszont most már 8 kg fogyásnál járok! Nagyon ajánlom Esztert!

A betegek kérdései (14)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2009-ben szereztem a dietetikusi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán.
  Először kórházakban dolgoztam, mint pl. a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika, Országos Onkológiai Intézet, Sodexo Magyarország – ÁEK.
  Majd közel 5 évig egy magánrendelőben, a Mens Mentis Egészségcentrumban voltam alkalmazott. Elmondhatom magamról, hogy ez idő alatt több ezer ember diétájának kialakításában segítettem, így nagy gyakorlatra tettem szert. Elsősorban cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek, PCO szindrómásoknak illetve babára vágyó és váró nőknek segítettem a helyes életmód kialakításában. Külön kismama és gyermek oktatást is végeztem, de gyakran megfordultak nálam gasztroenterológiai és táplálékallergiás betegek is.
  Több ételszállító céggel is dolgoztam együtt. 2010-2011 az Egészségpajzs, majd 2011-2014 az Egészségkonyha dietetikusa voltam.
  2014-ben a Mandulaliget főzőiskolában egészséges alapanyagokból sütés-főzés oktatást is vállaltam. (Pl. teljes kiőrlésű kenyérsütés, cukormentes süteménykészítés, ebéd-vacsora főzés cukorbetegeknek) Tehát az ételkészítés gyakorlati oldalában is jártas vagyok, nem csak elméletben tanácsolok, hanem bátran kérdezhetsz arról, hogy hogyan készítsd el otthon az ételeid.
  2015-ben Medve Medical Egészségcentrum dietetikusa
  2015-ben megjelent a Viszlát, cukor és fehér liszt! c. szakácskönyvem, amely sikerkönyv lett és az Aranykönyv szavazáson 2. helyezést ért el.
  Jelenleg a IX. kerületi Angyal Irodaházban várom pácienseimet.

Szakterületek

 • Dietetika