2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2010-ben foglalkozás-orvostan, azaz üzemorvostanból, majd 2012-ben… még több

Címek

 • Dr. Honos és Társa Bt

  Kossuth Lajos u.96
  8660 Tab, Somogy

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Enh Euro-Norp harcon Zrt.

  Angol u. 30, XIV Kerület
  1149 Budapest, Pest

4.5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Z
  Cím: Dr. Honos és Társa Bt

  Nagyon régóta küzdök már alvászavarral.
  A doktornő egy Magyarországon csak injekció formájában kapható gyógyszer segítségével néhány nap alatt helyrehozta a problémát.
  Köszönöm szépen kis Tündérdoktornő.
  Még annyit, hogy eddig még senki nem tudta megoldani a problémámat, de Honos doktornő igen!

 • Cím: Dr. Honos és Társa BtSzolgáltatás: influenza szerű megbetegedés

  Amikor érkeztem , a váró üres volt.
  A doktornő morgós stílusban kommunikált . Nem lehetett eldönteni , hogy hozzám beszél, vagy az asszisztens telefonbeszélgetését kommentálja. Miután elmondtam , hogy fáj a hátam , a mellkasom, a torkom, megvizsgálta a torkomat, úgy hogy nem ért hozzám. Azt mondta: " emelje a fejét... még emelje.. nem tudja tovább emelni(mindezt igen gúnyos hangnemben)?". Majd a végén: ne emelje annyira , nem a gégészeten vagyunk!! Mondtam neki, hogy nem kellene ilyen stílusban beszélni, a válasza az volt, hogy válasszak másik orvost, úgyis túl nagy a betegállománya. Meg is nézte, hogy kihez tartozok eredetileg , mert "segítőkész" volt.
  Aztán kértem ,hogy hallgassa meg a tüdőmet is , azt mondta, ha ragaszkodom hozzá, de fölösleges, hisz akkor is ugyanaz a gyógyszer kell. Végül azért meghallgatott...de nem tudtam meg, hogy van-e elváltozás, ezt megtartotta magának. Flegma , lekezelő volt. Aztán még nem mentem ki, amikor érkezett hozzá egy látogató(nem beteg), mintha kicserélték volna , kedves és közvetlen volt vele, nyoma sem volt a fásultságának.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • V

  Ő nagyon kedves,gyógyítani akaró és gyógyítani tudó Orvos. Hozzá mindig bizalommal fordulhat a segítségre szoruló,mert soha senkit nem utasít el. A kiváló tudásával és emberségével áll a betegek rendelkezésére,rendelési időn túl is. Rajtam és a családomon is segített. Hálát adok a jó Istennek,hogy ismerhetem.

 • V

  Ő kiváló orvos és kiváló ember,róla csak jót lehet mondani.Hozzá mindig bizalommal lehet fordulni, rendelési időn túl is. Magabiztos kedvességével erőt ad betegeinek a mi előbbi gyógyuláshoz. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek benne soha nem fognak csalódni!

 • I

  Ő kiváló orvos és kiváló ember,róla csak jót lehet mondani.Hozzá mindig bizalommal lehet fordulni, rendelési időn túl is. Magabiztos kedvességével erőt ad betegeinek a mi előbbi gyógyuláshoz. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek benne soha nem fognak csalódni!

 • A legjobb háziorvos akit ismerünk. Bizalommal kereshetjük fel nem csak rendelési időben, mindig segítőkész és alapos gyógyító. Maximálisan megtesz mindent a betegekért. Tudása naprakész, cselekedetei lelkiismeretesek. Ő az akire számítani lehet abban ami az emberek számára megfizethetetlen: az egészség.

 • E

  Lelkiismeretes,kedves,türelmes,nagyon jó háziorvos. Szakmailag folyamatosan képezi magát, konferenciákra jár. Nagyon jó diagnoszta, abszolut meg lehet bízni benne, és emellett nagyon aranyos, szeretetreméltó. Bármikor fordulhatunk Hozzá,neki mindig van a betegekre ideje. Alapos,felkészült, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • S

  Ő nem csak egy orvos a sok közül, hanem ember az embertelenségben! Erőt,bizalmat,biztonság érzetet ad minden betegének a mindig kedves mosolyával,nyugodt ,magabiztos viselkedésével! Ember,mert minden betegében az embert látja,a félelmeket a fájdalmakat és ebben a rohanó világban a legfontosabb érték az lehet,ha nem csak a fájdalmat csillapítja,hanem a lelket is gyógyítja!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2010-ben foglalkozás-orvostan, azaz üzemorvostanból, majd 2012-ben háziorvostanból tett szakvizsgát. Jelenleg Tabon és Budapesten található rendeléseken praktizál.