Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2010-ben foglalkozás-orvostan, azaz üzemorvostanból, majd 2012-be... még több

Címek

 • Dr. Honos és Társa Bt

  Kossuth Lajos u.96
  8660 Tab, Somogy

  19
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Enh Euro-Norp harcon Zrt.

  Angol u. 30, Xiv. Kerület
  1149 Budapest, Pest

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2010-ben foglalkozás-orvostan, azaz üzemorvostanból, majd 2012-ben háziorvostanból tett szakvizsgát. Jelenleg Tabon és Budapesten található rendeléseken praktizál.

Értékelések:

6 vélemény

 • A legjobb háziorvos akit ismerünk. Bizalommal kereshetjük fel nem csak rendelési időben, mindig segítőkész és alapos gyógyító. Maximálisan megtesz mindent a betegekért. Tudása naprakész, cselekedetei lelkiismeretesek. Ő az akire számítani lehet abban ami az emberek számára megfizethetetlen: az egészség.

 • Ő kiváló orvos és kiváló ember,róla csak jót lehet mondani.Hozzá mindig bizalommal lehet fordulni, rendelési időn túl is. Magabiztos kedvességével erőt ad betegeinek a mi előbbi gyógyuláshoz. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek benne soha nem fognak csalódni!

 • Ő nagyon kedves,gyógyítani akaró és gyógyítani tudó Orvos. Hozzá mindig bizalommal fordulhat a segítségre szoruló,mert soha senkit nem utasít el. A kiváló tudásával és emberségével áll a betegek rendelkezésére,rendelési időn túl is. Rajtam és a családomon is segített. Hálát adok a jó Istennek,hogy ismerhetem.

 • Ő kiváló orvos és kiváló ember,róla csak jót lehet mondani.Hozzá mindig bizalommal lehet fordulni, rendelési időn túl is. Magabiztos kedvességével erőt ad betegeinek a mi előbbi gyógyuláshoz. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek benne soha nem fognak csalódni!

 • Lelkiismeretes,kedves,türelmes,nagyon jó háziorvos. Szakmailag folyamatosan képezi magát, konferenciákra jár. Nagyon jó diagnoszta, abszolut meg lehet bízni benne, és emellett nagyon aranyos, szeretetreméltó. Bármikor fordulhatunk Hozzá,neki mindig van a betegekre ideje. Alapos,felkészült, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Ő nem csak egy orvos a sok közül, hanem ember az embertelenségben! Erőt,bizalmat,biztonság érzetet ad minden betegének a mindig kedves mosolyával,nyugodt ,magabiztos viselkedésével! Ember,mert minden betegében az embert látja,a félelmeket a fájdalmakat és ebben a rohanó világban a legfontosabb érték az lehet,ha nem csak a fájdalmat csillapítja,hanem a lelket is gyógyítja!