Dr.

Vajta Ferenc László

Fogorvos, Sebész

8 vélemény +hozzáad

2009-ben cum laude eredménnyel végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Jelenleg a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika ambuláns szájsebészetén és osztályos arc-, állcsontsebészeti… még több

Címek

 • Tündental Fogászati Bt.

  Nagy Imre út 46
  7632 Pécs, Baranya

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Tökéletes munkát végzett a számban. Először késő este egy foghúzáson voltam nála. Nagy fájdalommal mentem, amit egy letörött fogam okozott. A munkaidő vége elleénre annyira szimpatikus volt a hozzállása, hogy azóta már a betegének mondhatom magam. Ennek már jó 1 éve. Azóta számtalan kezelést végzett. Ezúton is köszönöm kedvességét és munkáját. Néha várnom kellett 20-30 percet, azonban úgy érzem ez belefér.

 • P

  A doktorúr és kedves asszisztense a kezelések során minden alkalommal maximális hozzáértésről és empátiáról tett tanúbizonyságot. Szép, tiszta, modern a rendelő. Nagyon figyelnek az időpontokra is, alig kellett csak várakozmom. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

 • Ma befejeződött végre a kezelésem, megvolt reményeim szerint az utolsó igazítás is. Nagyon köszi doki...

 • S

  Nagyon kedves és jó hozzáállású orvos. Sosem féltem a kezei alatt. A rendelő szép tiszta, a szokásos fogszagot sem éreztem. Esztétikai kezelésen estem át, mert nem voltam elégedett a mosolyommal így foghéjakat csináltattam a doktor úrral. Köszönöm.

 • M

  Köszönöm a gyors segítséget. Úgy érzem megtaláltam a legjobbat. Minden jót kívánok. Markovics Adrienn

 • C

  Nagyon jó, türelmes, kedves és rettentő ügyes fogorvos/szájsebész. A legbonyolultabb problémákat is azonnal megoldja gond nélkül. Abszolút fájdalommentesen dolgozik. Csakis ajánlani tudom őt.

 • K

  Kiváló, nagy tudású orvos. Klinikán voltam nála csontpótláson. Csípőmből vett ki csontot, amit a számba rakott. Előtte több helyen jártam, ahol nem tudtak rögzített pótlást csinálni. Ő megcsinálta és az eredmény nagyon jó lett. Köszönöm!

 • R

  Egy éve voltam nála beültetésen. Kiváló orvos, hatalmas türelemmel rendelkezik. A magánrendelőjében látogattam meg, minden rendben volt.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2009-ben cum laude eredménnyel végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Jelenleg a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika ambuláns szájsebészetén és osztályos arc-, állcsontsebészeti műtőjében dolgozik, emellett a 17. számú vegyes fogászati körzet betegeinek ellátásában vesz részt a Tündental Bt. fogorvosaként, továbbá részt vesz a magyar és külföldi orvostan, fogorvostan hallgatók illetve rezidens fogorvos kollégák szájsebészeti-implantológiai képzésében, vérzékeny betegek szájsebészeti szakellátásában. Napi rendszerességgel szájsebészeti gyakorlatokat tart fogorvostan- és általános orvostan hallgatóknak egyaránt. Rendszeresen részt vesz a magyar arc-, állcsont- és szájsebészeti kongresszusokon, ezzel bővítve a betegei javára fordítható tudást. Előadásokat tart a vérzékenység fogászati ellátás kapcsán felmerülő komplikációiról illetve a bölcsességfogak sebészi eltávolítása során fellépő idegsérülésekről: