Az általános és közipiskolákat a budapesti ELTE Apáczai Csere János gimnáziumban végezte.
Ezt követően a Semmelweis Orvostudomány egyetem általános orvostudományi karán általános…
még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Az általános és közipiskolákat a budapesti ELTE Apáczai Csere János gimnáziumban végezte.
  Ezt követően a Semmelweis Orvostudomány egyetem általános orvostudományi karán általános orvosi diplomát, majd szülészet-nőgyógyászatból szakorvosi képesítést szerzett. 1975-1996 között a Semmelweis egyetem II.sz. Női Klinikán dolgozott,1991-től egyetemi docensként. 1996-tól jelenleg is a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai Szülészet-nőgyógyászati osztályának a vezetője.
  Fő kutatási területe a korábbi években a koraszülés, méhizom kontraktilitás biokémiai és élettani szabályozása volt. 1980-81 között tanulmányút az Egyesült Államokban., 1988-ban kandidátusi cím megszerzése a Magyar Tudományos Akadémián. Jelenlegi kutatási és érdeklődési területe elsősorban az infertilitással kapcsolatos endoscopos műtéti tevékenység. Az infertilitással kapcsolatos hysteroscopia hazai úttörője.

  A Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaságnak,a Magyar Nőgyógyászok Endoscopos Társaságának, a Magyar Nőgyógyászok Endokrinológiai Társaságnak, valamint a Magyar Perinatológiai Társaságnak vezetőségi tagja.Hazai és nemzetközi kongresszusok rendszeres előadója és vezetője, számos könyvrészlet és közel 100 tudományos közlemény szerzője.
5

Általános Eredmény
17 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Az életemet köszönhetem neki. Nagyszerű sebész, aki az esztétikai dolgokra is figyelmet fordít. A vitathatatlan orvosi érdemein túl szintén nem utolsó szempont, hogy rendkívül rokonszenves mindenféle szempontból.

 • Fantasztikus sebész! Egy kb 20x20 cm-es petefészek cisztát úgy tudott eltávolitani belőlem hogy nem kellett vágni elég volt a laparoscopia és mindenem megmaradt odabent! Nem pátyolgat nem húzza az időt de szakmailag nem kivánhattam volna jobbat! Mindig barátságos,mosolygós. 99% hogyha nem Ő műt akkor most vágva lennék.

 • Ő műtött meg méhösszenövéssel. Kiválóan dolgozik. A gyerekemet is nála szültem. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.

 • Örömmel végzi a munkáját és szerintem ez nagyon fontos szempont egy orvosnál. Javaslom őt mindenkinek!

 • Nagyon vigyáz a pácienseire, és látszik rajta hogy szívvel-lélekkel csinálja a munkáját. Tudtommal két kórházban is rendel.

 • A szakterületén mindeni elismeri. Osztályvezetőként is dolgozik. Semmilyen problémám nem volt vele amíg hozzá jártam.

 • Semmiképpen sem váltanék egy másik orvosra, akit nem ismerek. Nagyon jó szakember és megbízható. Emberséges.

 • Közvetlen, barátságos, kiváló szakember, kiváló sebész. Több mint 10 éve ő az orvosom, azt tapasztaltam, hogy a kollégái is rendkívül tisztelik és kikérik a véleményét a szakmai kérdésekben. Csak ajánlani tudom.

 • Egy komoly problémámat megoldotta,amiért mindig hálás leszek neki,de az élő,dobogó szívvel rendelkező magzatomat (embriót) üres petezsáknak mondta.Másnap reggel,egy másik orvos mindent rendben talált és egy gyönyörű,egészséges gyermeknek adtam életet.Nem kívánom azt az éjszakát senkinek,mikor azt hittem,hogy elvetélek...csak a dopplert kellett volna rákapcsolnia a Doktor úrnak.

 • Kedves,barátságos,34 éve az orvosom 2 gyermekemet szültem nála csak jókat tudok a doktor úrról mondani.Azóta 2 kicsi unokámat is a világra segítette a világra.Ami egy csodálatos dolog!!!!!!!!!

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Varsányi Antal

nőgyógyász,  szülész-nőgyógyász

Calendar-iconCreated with Sketch. Foglalás

Ön ez az orvos?

81

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése