Végh Ferenc

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus

Kérd az Előjegyzési Naptárat

Az elmúlt évtizedben egyre többen fordultak hozzám problémáikkal, gondjaikkal a szűkebb és tágabb baráti körből. Jó érzéssel tapasztaltam, hogy ezek a közös beszélgetések, együtt gondolkodások… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz

  Szolgáltatások

  Első interjú 10 500 Ft
  Vizsgálat, konzultáció
  Egyéni pszichológiai tanácsadás 9 000 Ft
0

Általános Eredmény
0 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Az elmúlt évtizedben egyre többen fordultak hozzám problémáikkal, gondjaikkal a szűkebb és tágabb baráti körből. Jó érzéssel tapasztaltam, hogy ezek a közös beszélgetések, együtt gondolkodások gyakran segítenek. Ekkor vált világossá számomra, hogy nekem a pszichológia világában a helyem. Már harminc éves is elmúltam, amikor megszületett az elhatározás, hogy professzionális segítő szakemberré váljak.

  Jelenleg klinikai szakképzésben veszek részt. Magánrendelésemen az egyéni terápiás munkában jelentős tapasztalatra tettem szert. Korábban több területen végeztem tanulmányokat, dolgoztam és szereztem értékes tapasztalatokat. Korábbi munkáim során betekintést nyertem a nagyvállalati kontextusban jelentkező karrier és egyéb problémák világába is. Utazásaim során pedig jelentős nemzetközi és interkulturális tapasztalatra tettem szert, a kulturális gyökerű beilleszkedési nehézségeket első kézből ismerem.

  A világ felfedezése mellett kulcsfontosságúnak tartom a “belső utazást”, önmagunk felfedezését, elfogadását, az önismereti munkát. Az élethosszig való tanulást.

Szakterületek

 • klinikus szakpszichológus
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz