Dr.

Csulak Fruzsina

verifiedCreated with Sketch.

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

8 vélemény +hozzáad

A Pécsi Tudományegyetemen szereztem fogorvosi diplomát 2009-ben. A végzés után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán fogszabályozás rezidensként dolgoztam majd 2013-ban szakvizsgáztam.… még több

Címek

5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V
  Cím: Fogorvosi rendelő

  A doktornő szakmai tudása nagyon jó, ügyes.
  Ezzel ellentétben a szervezettség körülette konvergál a nullához.

  Számomra nem elfogadható, hogy amikor időpontra megyek és rengeteg pénzt hagyok ott nála, akkor másfél órákat várjak (nem egyszer fordult elő). Hihetetlenül gáz, hogy az asszisztense időnként úgy veszi fel a telefont, hogy "Háló?". Neki amúgy bőven elférne egy erős kommunikációs tréning. A kedvencem tőle, hogy a rendelőbe hívás úgy történik, hogy "Lehet jönni!" és közben nézi az adott embert akit szeretne behívni (akinek elvileg tudnia kellene a nevét, vagy megnézhetné papírról). Az asszisztencia többször felejtette már el feljegyezni, hogy épp mi történt az adott alkalmon. Továbbá nem mindig felhőtlen az együttműködésük a doktornővel.

  Nem értem, hogy történhet meg, hogy egy fogszabályozás alatt, hogy nem tudják mi történt korábban? Rendszeresen megkérdez, hogy "mit is csináltunk legutóbb?".
  Többször megtörtént, hogy a doktornő azt mondta, hogy "X"-et csinálunk a következő alkalommal, majd a következő alkalomkor, amikor rákérdezek, hogy csináljuk-e "X"-et, akkor néz rám értetlenül, hogy én ezt miből gondolom.
  Olyan is történik időnként, hogy nekem kell szólni, hogy elfelejtett megcsinálni valamit (röntgent, polírozást).

  Időnként lehúzást érzek a javaslatokban, de mindenki pénzből él.

  Ezen felül pörgős a rendelés és ha konkrétan rákérdezek, akkor megkapom a megfelelő információkat is.

  Nálam az ő munkája/munkájuk egy semleges értékelést ér, mert a jó szakmai tudás kompenzál a szervezetlenséggel szemben.

 • B
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Nagyon elégedett vagyok a doktornő munkájával, kihúzta a megmenthetetlen fogamat úgy hogy egyáltalán nem fájt. Nagyon kedves, segítőkész, kiváló szakorvos, egyszerűen csak ajánlani tudom.

 • A
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Nagyon elégedett vagyok a doktornővel, igazán nagyon kedves. Szerintem őt választom orvosomnak, tehát hozzá szeretnék visszajárni, mert nagyon jó benyomást tett rám.

 • K
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Első vizsgálatkor nagyon segítőkész és barátságos volt. Szerintem mindenki tart kicsit a fogászattól, én sem voltam másképp. Viszont a következő alkalommal sokkal nyugodtabban fogok menni mert tudom a fogaim jó kezekben vannak! :) Csak ajánlani tudom!

 • Sürgős problémával fordultam a doktornőhöz, aki hamar fogadott. Kedves, korrekt, szakmailag jól képzett, biztos kezű orvost ismertem meg, aki igyekszik figyelembe venni a beteg igényeit és lehetőségeit. Bátran merem mindenkinek ajánlani.
  Tiborgabor (2015. 08.12.)

 • V

  még csak 20 éves vagyok de rengeteg fogorvost megjártam már mivel elég romlandóak a fogaim.
  most fogszabályzóm van amit Csulak Fruzsina doktornő rakott fel. Én is csak azt tudom mondani mint az előttem szólók. Nagyon kedves és tehetséges szakorvos. Tényleg nem egy fogorvosnál voltam és messze ő a leg szimpatikusabb és a legügyesebb :)
  csak ajánlani tudom

 • M

  S.O.S.-ben hozzá siettem foghúzásommal ,mivel a saját orvosom szabadságon van. Teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Kedves, aranyos és nagyon ügyes! Minden tiszteletem az Övé. Nagyon hálás vagyok Neki!

 • V

  Nagyon jó szakorvosnak tartom! Fiatal, még van benne lelkesedés és ambíció, remélem sokáig kitart a Doktornőben!
  Elégedett beteg

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A Pécsi Tudományegyetemen szereztem fogorvosi diplomát 2009-ben. A végzés után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán fogszabályozás rezidensként dolgoztam majd 2013-ban szakvizsgáztam. Pécsen a fogszabályozás mellett általános fogorvosi tevékenységet is végeztem illetve az asszisztensek és egyetemi hallgatók oktatásában is részt vettem. 2012 óta Sárbogárdon vegyes fogászati körzetemet vezetem illetve fogszabályozás magánrendelésen is felkereshetnek a páciensek nem csak Sárbogárdon hanem már Székesfehérváron is. Felsőfokú szakmai nyelvvizsgával rendelkezem angol,német nyelvből.