Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

A Pécsi Tudományegyetemen szereztem fogorvosi diplomát 2009-ben. A végzés után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán fogszabályozás rezidensként dolgoztam majd 2013-ban szak... még több

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • A Pécsi Tudományegyetemen szereztem fogorvosi diplomát 2009-ben. A végzés után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán fogszabályozás rezidensként dolgoztam majd 2013-ban szakvizsgáztam. Pécsen a fogszabályozás mellett általános fogorvosi tevékenységet is végeztem illetve az asszisztensek és egyetemi hallgatók oktatásában is részt vettem. 2012 óta Sárbogárdon vegyes fogászati körzetemet vezetem illetve fogszabályozás magánrendelésen is felkereshetnek a páciensek nem csak Sárbogárdon hanem már Székesfehérváron is. Felsőfokú szakmai nyelvvizsgával rendelkezem angol,német nyelvből.

Értékelések

Küldje el véleményét

Általános Eredmény
7 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Sürgős problémával fordultam a doktornőhöz, aki hamar fogadott. Kedves, korrekt, szakmailag jól képzett, biztos kezű orvost ismertem meg, aki igyekszik figyelembe venni a beteg igényeit és lehetőségeit. Bátran merem mindenkinek ajánlani.
  Tiborgabor (2015. 08.12.)

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Nagyon elégedett vagyok a doktornő munkájával, kihúzta a megmenthetetlen fogamat úgy hogy egyáltalán nem fájt. Nagyon kedves, segítőkész, kiváló szakorvos, egyszerűen csak ajánlani tudom.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Nagyon elégedett vagyok a doktornővel, igazán nagyon kedves. Szerintem őt választom orvosomnak, tehát hozzá szeretnék visszajárni, mert nagyon jó benyomást tett rám.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Első vizsgálatkor nagyon segítőkész és barátságos volt. Szerintem mindenki tart kicsit a fogászattól, én sem voltam másképp. Viszont a következő alkalommal sokkal nyugodtabban fogok menni mert tudom a fogaim jó kezekben vannak! :) Csak ajánlani tudom!

 • M

  S.O.S.-ben hozzá siettem foghúzásommal ,mivel a saját orvosom szabadságon van. Teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Kedves, aranyos és nagyon ügyes! Minden tiszteletem az Övé. Nagyon hálás vagyok Neki!

 • még csak 20 éves vagyok de rengeteg fogorvost megjártam már mivel elég romlandóak a fogaim.
  most fogszabályzóm van amit Csulak Fruzsina doktornő rakott fel. Én is csak azt tudom mondani mint az előttem szólók. Nagyon kedves és tehetséges szakorvos. Tényleg nem egy fogorvosnál voltam és messze ő a leg szimpatikusabb és a legügyesebb :)
  csak ajánlani tudom

 • Nagyon jó szakorvosnak tartom! Fiatal, még van benne lelkesedés és ambíció, remélem sokáig kitart a Doktornőben!
  Elégedett beteg