Dr.

Kerner Gábor

verifiedCreated with Sketch.

Nőgyógyász, Szülész-nőgyógyász

9 vélemény +hozzáad

1988-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 1988 és 1994… még több

Címek

5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: Szigetvári KórházSzolgáltatás: természetes szülés

  Somogy megyéből Csurgóról mentem Szigetvárra szülni. 3 hetem lett volna még vissza, úgyhogy kicsit nagyon beparáztam, féltem a szüléstől. Kerner Doktorúr volt az ügyeletes épp, és ezúton is szeretném megköszönni a munkáját, fantasztikus ember, laza, vicces, totál természetes neki minden :)
  Maximálisan elégedett voltam mindennel, a Szülésznőm pedig szintén maga volt egy földre szállt angyal :)
  Csak ajánlani tudom ;)
  2016.11.09. Mára már 1 éves a nagyfiú
  (Trungel-Nagy Alex István)

 • K

  Pár hónapja kerültem csak a Doktor Úr "kezei közé". A szülésig még van vissza pár hónapom, de maximálisan meg vagyok/vagyunk elégedve! Még nem Ő volt az orvosom nagyon rossz élményeink voltak, sajnos nem volt minden rendben a babánk eredményével. De Ő volt az egyetlen aki 100%-ban meggyugtató válszokat adott mind a mellett, hogy nem volt minden rendben. Mára már kiderült, hogy egészséges a babánk, és minden rendben.
  Köszönet a megnyugtató szavakért! Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztunk mikor a Doktor Urat választottuk. :) Abszolút minden téren maximális elégedettség. Elismerésem :)!

 • V

  Két gyermeket szültem a Doktorúrnál, nagyszerű Ember! Külön öröm, hogy természetes állapotnak veszi a várandósságot és nem ijesztegeti feleslegesen a kismamákat, mégis kellőképp alapos!

 • S

  Ket gyermek boldog anyukaja vagyok. Mindket szulesem gyors volt es termeszetes volt. Ha olyan orvot keresel, aki termeszetesen fogja fel ezt az allapotot , empatikus, kedves, es kello szaktudassal rendelkezik a temaban O a te embered. En orultem neki, hogy "nem lihegte tul" ezt a dolgot es a leheto legtermeszetesebb oldalrol kozelitette meg.

 • V

  Több éve a páciense vagyok,csak jót tudok mondani róla. Megbízható,korrekt,kedves,udvarias...és még sorolhatnám... :)

 • D

  Négy éve már, hogy hozzá járok. Eddig még semmiben sem kellett csalódnom nála. Csak ajánlani tudom őt.

 • D

  Abszolút meg vagyok elégedve vele. Kiváló orvos. Nála szültem a második gyerekermet. Csak ajánlani tudom.

 • Egy gyerekem született már nála. Most ismét hozzá járok a másodikkal. Tökéletesen elégedett vagyok. Professzionális ellátást nyújt.

 • U

  Maximálisan elégedett vagyok vele. Nála született az első gyerekem és a másodikat is nála fogom megszülni. Megbízható, aranyos orvos.

A betegek kérdései (535)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1988-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 1988 és 1994 között a Bonyhádi Városi Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályának munkatársa volt, majd 1994 és 1995 között a Pécsi Orvostudományi Egyetem Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás intézetében dolgozott. Később a Baranya Megyei Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályán és a Bonyhádi Kórházban végzett gyógyító tevékenységet, míg az egészségügyi átszervezéseknek köszönhetően az osztálya meg nem szűnt. Jelenleg hétfői, keddi és csütörtöki napokon a Nagyatádi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán dolgozik főorvosként. Emellett a Szigetvári Kórház Szülészeti Osztályán, valamint pécsi magánrendelésén végez szűrő- és gyógyító tevékenységet.