1988-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 1988 és 1994… még több

Címek

A betegek kérdései (536)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől
 • Tisztelt dr. Úr! azt szeretném megkérdezni,hogy mikortól véd a Tri-regol drazsé? A menzeszem első napján…

  Tisztelt dr. Úr! azt szeretném megkérdezni,hogy mikortól véd a Tri-regol drazsé?
  A menzeszem első napján kezdtem el szedni!A nőgyógyászom nem mondott olyasmit hogy kell kiegészítő védekezés a tabletta mellett! a betegtájékoztatón pedig nincs feltüntetve!Ennek ellenére azért vártunk vele egy hetet!De tegnap azt mondták egy hónapig kellett volna mással is védekezni!másik nőgyógyász szerint már az első naptól véd.... én már nem tudok eligazodni!Akkor most mi az igaz dr úr?

  Válaszát előre is köszönöm!

  Horváth Szilvia

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kerner Gábor

  Kedves Szilvia!
  Ahogy Ön kezdte el szedni, úgy már az első ciklustól kezdve véd.
  Tisztelettel: Dr. Kerner Gábor

 • Tisztelt Doktor Úr!

  27 éves nő vagyok és pár éve észrevettem, hogy a menstruációm meglétekor időnként nagyon erős végbéltáji fájdalom jelentkezik. Maga a székletürítés nem jár fájdalommal, csak ha pl-ul leülök a székre v. ágyra v. wc-re szúró érzést érzek a végbél nyílástól felfele és… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kerner Gábor

  Kedves Szabóné!
  Ez lehet nőgyógyászati probléma, és valószínűleg az is, ha ennyire összefügg a vérzéssel. De hogy mi, azt nőgyógyászati vizsgálattal kell eldönteni.
  Tisztelettel: Dr. Kerner…

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1988-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 1988 és 1994 között a Bonyhádi Városi Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályának munkatársa volt, majd 1994 és 1995 között a Pécsi Orvostudományi Egyetem Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás intézetében dolgozott. Később a Baranya Megyei Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályán és a Bonyhádi Kórházban végzett gyógyító tevékenységet, míg az egészségügyi átszervezéseknek köszönhetően az osztálya meg nem szűnt. Jelenleg hétfői, keddi és csütörtöki napokon a Nagyatádi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán dolgozik főorvosként. Emellett a Szigetvári Kórház Szülészeti Osztályán, valamint pécsi magánrendelésén végez szűrő- és gyógyító tevékenységet.
5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: Szigetvári KórházSzolgáltatás: természetes szülés

  Somogy megyéből Csurgóról mentem Szigetvárra szülni. 3 hetem lett volna még vissza, úgyhogy kicsit nagyon beparáztam, féltem a szüléstől. Kerner Doktorúr volt az ügyeletes épp, és ezúton is szeretném megköszönni a munkáját, fantasztikus ember, laza, vicces, totál természetes neki minden :)
  Maximálisan elégedett voltam mindennel, a Szülésznőm pedig szintén maga volt egy földre szállt angyal :)
  Csak ajánlani tudom ;)
  2016.11.09. Mára már 1 éves a nagyfiú
  (Trungel-Nagy Alex István)

 • Pár hónapja kerültem csak a Doktor Úr "kezei közé". A szülésig még van vissza pár hónapom, de maximálisan meg vagyok/vagyunk elégedve! Még nem Ő volt az orvosom nagyon rossz élményeink voltak, sajnos nem volt minden rendben a babánk eredményével. De Ő volt az egyetlen aki 100%-ban meggyugtató válszokat adott mind a mellett, hogy nem volt minden rendben. Mára már kiderült, hogy egészséges a babánk, és minden rendben.
  Köszönet a megnyugtató szavakért! Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztunk mikor a Doktor Urat választottuk. :) Abszolút minden téren maximális elégedettség. Elismerésem :)!

 • Két gyermeket szültem a Doktorúrnál, nagyszerű Ember! Külön öröm, hogy természetes állapotnak veszi a várandósságot és nem ijesztegeti feleslegesen a kismamákat, mégis kellőképp alapos!

 • Ket gyermek boldog anyukaja vagyok. Mindket szulesem gyors volt es termeszetes volt. Ha olyan orvot keresel, aki termeszetesen fogja fel ezt az allapotot , empatikus, kedves, es kello szaktudassal rendelkezik a temaban O a te embered. En orultem neki, hogy "nem lihegte tul" ezt a dolgot es a leheto legtermeszetesebb oldalrol kozelitette meg.

 • Több éve a páciense vagyok,csak jót tudok mondani róla. Megbízható,korrekt,kedves,udvarias...és még sorolhatnám... :)

 • Négy éve már, hogy hozzá járok. Eddig még semmiben sem kellett csalódnom nála. Csak ajánlani tudom őt.

 • Abszolút meg vagyok elégedve vele. Kiváló orvos. Nála szültem a második gyerekermet. Csak ajánlani tudom.

 • Egy gyerekem született már nála. Most ismét hozzá járok a másodikkal. Tökéletesen elégedett vagyok. Professzionális ellátást nyújt.

 • Maximálisan elégedett vagyok vele. Nála született az első gyerekem és a másodikat is nála fogom megszülni. Megbízható, aranyos orvos.