Dr.

Lehoczky János Gábor

Fogorvos

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

A fogtechnikusi végzettség megszerzése után 1993-ban a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen kapott fogorvosi diplomát. 1995-ben fog- és szájbetegségekből szakvizsgázott, 2... még több

Címek

 • Happy Dent 2000 Bt.

  Töltés u. 21
  6726 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  13
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Professzionális fogtisztítás
  Polírozás
  Fogfehérítés
  Műgyökér beültetés - csontpotló mûtétek (implantátum beültetés elõkészítése)
  Szájsebészet
  Műgyökér beültetés - arcüreg feltöltése (sinuslift)
  Fogpótlás
  Műgyökér beültetés - implantátum beültetése (camlog, sgs, denti)

  még több

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A fogtechnikusi végzettség megszerzése után 1993-ban a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen kapott fogorvosi diplomát. 1995-ben fog- és szájbetegségekből szakvizsgázott, 2004-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tett EU akkreditált szakvizsgát. Fogtechnikusi végzettségének köszönhetően a fogpótlások elkészülésénél mind a technikai, mind az orvosi munka részfázisait nyomon tudja követni. Rendelőjében 1995 óta foglalkoznak implantátum, azaz műgyökér beültetéssel.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Bölcsességfogam húzását éltem át nála ! Semmi fájdalmat nem éreztem,még a szurit sem ,pedig nagyon féltem előtte ,most így utólag kár volt paráznom ,mert nagyon ügyes és mindenkinek szívből ajánlom ! :)

 • nagyon jó

  Véleményem szerint Dr Lehoczky János a világ legjobb és legkedvesebb fogorvosa! Pl fogfúráshoz felesleges kérni érzéstelenítőt, mert mire észbe kapsz már kész is. Mindenkinek Őt ajánlom! BB

 • nagyon jó

  Nagyon jó fogorvos,nagyon kedves,kezeléskor mindig el tudja oszlatni a félelmemet,kiváló munkát végez.Mindent elmagyaráz amire kíváncsi vagyok.Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

 • nagyon jó

  Vannak félelmeim a fogorvosokkal kapcsolatban, de vele csak pozitív tapasztalataim voltak. Kedves volt velem és minden kérdésemre válaszolt. Nagyon meg voltam vele elégedve.