Dr.

Lehoczky János Gábor

Fogorvos

A fogtechnikusi végzettség megszerzése után 1993-ban a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen kapott fogorvosi diplomát. 1995-ben fog- és szájbetegségekből szakvizsgázott, 2... még több

Ön ez az orvos?

8

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • A fogtechnikusi végzettség megszerzése után 1993-ban a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen kapott fogorvosi diplomát. 1995-ben fog- és szájbetegségekből szakvizsgázott, 2004-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tett EU akkreditált szakvizsgát. Fogtechnikusi végzettségének köszönhetően a fogpótlások elkészülésénél mind a technikai, mind az orvosi munka részfázisait nyomon tudja követni. Rendelőjében 1995 óta foglalkoznak implantátum, azaz műgyökér beültetéssel.

Értékelések:

  • Bölcsességfogam húzását éltem át nála ! Semmi fájdalmat nem éreztem,még a szurit sem ,pedig nagyon féltem előtte ,most így utólag kár volt paráznom ,mert nagyon ügyes és mindenkinek szívből ajánlom ! :)

  • Véleményem szerint Dr Lehoczky János a világ legjobb és legkedvesebb fogorvosa! Pl fogfúráshoz felesleges kérni érzéstelenítőt, mert mire észbe kapsz már kész is. Mindenkinek Őt ajánlom! BB

  • Nagyon jó fogorvos,nagyon kedves,kezeléskor mindig el tudja oszlatni a félelmemet,kiváló munkát végez.Mindent elmagyaráz amire kíváncsi vagyok.Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

  • Vannak félelmeim a fogorvosokkal kapcsolatban, de vele csak pozitív tapasztalataim voltak. Kedves volt velem és minden kérdésemre válaszolt. Nagyon meg voltam vele elégedve.