Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Fül-Orr-Gégész
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Makó Lőrinc Gábor
Dr.

Makó Lőrinc Gábor

Fül-orr-gégész

2004-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fül-orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Manapság felnő... még több

Ön ez az orvos?

191

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 2004-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben fül-orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Manapság felnőtteket és gyermekeket egyaránt egyre gyakrabban érintik a szájüreg, garat, gége, légcső, orr, fül betegségei. Ennek az egyre növekvő betegcsoportnak jelentős részét a légúti megbetegedésben szenvedő, allergiás páciensek teszik ki. A doktor úr rendelésen teljes körű fül-orr-gégészeti diagnosztikát, és ennek megfelelő kezelést végez.

Értékelések:

  • H

    A legjobb orvos akivel eddig találkoztam! Figyelmes,kedves. Mindent elmagyaráz! Mindenkinek ajánlom! Ritka jó orvos! Biztos,ha újra probléma adódik csak Őt keresem meg!

  • Több orvos(?) után kerestem fel, és nem mertem elhinni, hogy ilyen is van. Udvarias, kedves, odafigyel a betegre is, mindent elmagyaráz (elvégre rólam volt szó), megoldotta a problémámat. Szakmailag is, emberileg is korrekt, maximálisan odafigyel. Csak ajánlani tudom!
    Mimin

  • Ilyen kiváló orvossal még sohasem találkoztam! Mindenkinek csak javasolni tudom! Emberileg és szaktudást illetően is kimagasló! Bármilyen problémám lesz is a jövőben,csak hozzá fogok fordulni!

  • Nagyon ajánlom őt. Nagyon jó szakmailag és látszik, hogy folyamatosan képzi magát tovább. Teljesen meg voltam vele elégedve.