Vasas Gábor

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus

orvos értékelése Kérd az Előjegyzési Naptárat

Üdvözlöm! Vasas Gábor vagyok. Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi karán folytattam, ahol 2006-ban Okleveles Pszichológusi diplomát szereztem. Főbb… még több

Címek

 • Orvosi rendelő

  Szerencs, Borsod-Abaúj-Zemplén

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

0

Általános Eredmény
0 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Üdvözlöm! Vasas Gábor vagyok.
  Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi karán folytattam, ahol 2006-ban Okleveles Pszichológusi diplomát szereztem. Főbb területeim a gyermek- és a munkapszichológia, valamint a személyiségfejlesztő tréningek. Végzettségem megszerzése óta gyermek és felnőtt terápiában egyaránt tapasztalatokat szereztem. Folyamatosan képzem magam, mert fontosnak tartom, hogy minél több módszert sajátítsak el. Jelenleg az ELTE PPK tanácsadó szakpszichológus képzésének első éves hallgatója vagyok.


  2013 február óta kormánytisztviselőként dolgozom, ahol alkalmassági vizsgálatok mellett, egyéni terápiákat, krízisintervenciót és életvezetési tanácsadást végzek.

  Karirer:
  Pályafutásomat 2006. szept.-2007. július között a Tokaji Ferenc Gimnáziumban Pszichológia szakos tanárként kezdtem, ahol Általános lélektant, Fejlődéslélektant, Szociálpszichológiát és Pedagógiai pszichológiát tanítottam. Tartottam önismereti és személyiségfejlesztő tréningeket, és kollégiumi nevelőtanárként 20 gyermek nevelői munkáját láttam el.

  Ezt követően 2007. július- 2007. december között a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál közösségi koordinátorként a szociális gondozók munkáját segítettem, és mindemellett egyéni és csoportos terápiákat folytattam szenvedély-betegekkel, fogyatékkal élőkkel és pszichiátriai betegekkel.

  2008. március -2009. március között a Generali biztosító Ügyfélkapcsolati referense voltam, ahol a különböző pénzügyi termékek megismerése mellett részt vettem a Toborzás és Kiválasztás munkafolyamataiban.

  2009 április-2013.január között az Encsi Nevelési Tanácsadó, Pedagógiai Szak- és Szakmai Szolgálat pszichológusaként dolgoztam. Feladataim közé tartozott óvódás, iskolás és serdülő korú gyermekek vizsgálatai és egyéni terápiái, valamint csoportos tréningek tartása. Mindezek mellett feladatom volt az Encsi és az Abaúji térség iskolapszichológusi hálózatának vezetése.

  2009. júniusa óta rendszeresen dolgozom a Sátoraljaújhelyi Munkanélküliek és Álláskeresők Egyesületének megbízott pszichológusa- és személyiségfejlesztő trénereként, melynek keretében a régió nagyvárosaiban tartok folyamatosan munkanélkülieknek motivációs és személyiségfejlesztő tréningeket és egyéni tanácsadásokat.

  Köszönöm, hogy megnézte az adatlapomat!