Dobiné Samu Gabriella

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus, Pár-és családterapeuta

8 vélemény +hozzáad

Üdvözlöm! Magánrendelésemen kamaszok terápiával, pár és családterápiával valamint egyéni tanácsadással, terápiával foglalkozom. Segítséget nyújtok önértékelési problémákban, önismeretben,… még több

Címek

5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K
  Cím: MagánrendelőSzolgáltatás: A házasságunk magasabb szintre emelése, és babaprojekt.

  Minden találkozásunk után egy kicsivel erősebbnek éreztem a rám váró lelki harcokkal szemben. Feltöltődtem, és úgy éreztem végre érti valaki, hogy miről beszélek. Az első ő volt, aki azonosulni tudott a szavaim jelentésével és az én szemszögemből, az én szavaimmal szabadított meg a felesleges súlyaimtól, amelyeket magamra pakoltam az eddig eltelt évek során gyermekként és felnőttként egyaránt.

 • J
  Cím: MagánrendelőSzolgáltatás: Jobban ismerni magamat

  Gabriella nagyon jó szakember, tudja vagy érzi hogy mi a feladata. Nagyon elégedett vagyok vele, mindenkinek csak tudom szívből ajánlani aki magának nem találja a megoldást. Mert van. :)

 • T
  Cím: Magánrendelő

  2017. februárban találtam rá Gabira, itt ezen az oldalon. A kommunikáció kifogástalan, könnyen, gyorsan egyeztettünk időpontot. Az időpontokkal kapcsolatban folyamatosan minden rendben volt.
  Önismeret témában kerestem fel, de gyorsan világossá vált, hogy nem ma kezdte a szakmát és finoman irányítva feltérképeztük, hogy miben lenne jó fejlődni és miben kell változtatnom.
  Augusztus végéig jártam ülésekre és minden egyes alkalom után azt éreztem, hogy minden nála tötött percért megérte. Sokat tudtam meg magamról, sokat fejlődtem. Hálával gondolok Gabira és csak ajánlani tudom. Kifogástalan szakember.

 • G

  Gyermekkori és fiatal felnőtt kori elakadás miatt kerestem fel Gabit. Kértem a segítségét, hogy fel tudjam dolgozni a múltban történteket és fejleszteni akartam az önismeretemet. Úgy éreztem, hogy a múltam árnyékként követ a mindennapjaimban és nem engedi, hogy felhőtlenül éljem az életem. Több, mint egy évig jártam Gabihoz. Tudtam, hogy nehéz és fáradságos munka lesz. De megérte, mert teljesen más ember lettem. Magabiztosabbá, nyitottabbá, a nehéz helyzeteket könnyebben megélő emberré váltam. Mindezt Gabi türelmes, közvetlen és szakértő közreműködésének köszönhetem. Hálás vagyok Neki, hogy sikerült végig vezetnie ezen a nagyon rögös úton!

 • I

  Pánikbetegség és szorongás miatt kerestem fel Gabi nénit és a mai napig hálás vagyok mindenért.
  Több pszichológus után akiknek a tanácsa ennyi volt:'majd kinövi' illetve 'keressen mást nem tudok segíteni' ajánlották Gabi nénit.
  Türelmesen végig hallgatott mindig, épkézláb tanácsokkal terelgetett, és segített, hogy megismerjem önmagam.
  Gabi néni által tartott Autogén Tréningen is volt lehetőségem részt venni, imádtam/imádom, az életem részévé váltak az ott tanult módszerek.
  Kimerem jelenteni, 4 év után.. újra boldog vagyok.
  És, hogy mi volt a legjobb ?! Az, hogy minden alkalommal elhittem, hogy végre valaki hisz bennem, törődik velem. Szóval nyugodt szívvel ajánlom.

 • P

  Pár éve akkor kerestem meg Gabit, mikor kilátástalan helyzetben véltem magam. Nem volt egyszerű, de Gabi mindig türelmesen hallgatta, amit elmondtam. Sokat beszélgettünk, hagyta, hogy elmondjam ami bántott. utána pedig elmondta véleményét. Erősnek kellett lennem, mikor a lényegre tért. De mindig biztatott , mindig azt mondta, csak ez az egy életem van, segített, ahol tudott. Hitt bennem és nem csalódott. A mai napig hálás vagyok neki és tudásának. Nagyon köszönöm Gabinak, hogy van !!!

 • B

  Párterápián vettünk részt Gabinál, melyen keresztül kivezetett bennünket az akkkori krízis helyezetből. A beszélgetéseken, "feladatokon", keresztül olyan új közös célokat fogalmaztunk meg (az életünk újraszervezése), érzéseket elvenítettünk fel , amelyek azóta is erősítik kapcsolatunkat, szerelmünket. És megértettük: „elég, ha elég jó vagy, nem kell tökéletesnek lenni”. Köszönjük szépen!

 • A következő napon hozzáadott véleményt bejelentett visszaélés miatt eltávolítottuk: 2015. 11. 21.

 • B

  Nekem Gabi volt a remény,hogy van kiút... akkor amikor mindenfelöl azt olvastam és mondták orvosok csak gyógyszerekkel lehet aludni és létezni... Az első találkozásunkkor, első beszélgetésünk alkalmával már érezte,tudta mi a problémám... Olyan ő mint a képen. Kedves és mosolyog és hallgat.Akkor beszél amikor kell. Ő képes rá hogy pozitív irányba változtassa a gondolkodásod és kihozzon a mélyből.. Ha te is akarod... Mert nagyon akarnod kell. Ő meg is mondja te is kellesz hozzá minden gondolatoddal.. Bízzál benne ,én vagyok a példa ,hogy ő nagyon jó szakember..

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Üdvözlöm!

  Magánrendelésemen kamaszok terápiával, pár és családterápiával valamint egyéni tanácsadással, terápiával foglalkozom.
  Segítséget nyújtok önértékelési problémákban, önismeretben, életvezetési nehézségekben, gyermeknevelési gondokban, nemi identitás kérdéseiben, szexualitást érintő problémákban, krízishelyzetekben és gyászfeldolgozásban.
  Kereshet stresszel, szorongással, pánikkal, serdülőkori problémákkal.
  A párok - családok életében vannak úgynevezett normatív krízisek ( gyermek születése, kamaszkora, kirepülése..stb) amelyek megterhelik a család stabilitását. Ha ezeket sikerül megoldani, akkor egy újabb szakaszba lép a család. Ha nem tudják megoldani...házassági konfliktusok, veszekedések, krízisek, megcsalások, válás fordulhat elő. Mindez megoldható, visszafordítható.

  A pár és családterápiák a Magyar Családterápiás Egyesület szellemisége alapján zajlanak.

  Keressen bizalommal!
  email: gabriella.samu@gmail.com

  Tekintse meg honlapomat!
  www.gabriellapszichologus.hu

Szakterületek

 • felnőtt pszichológiai tanácsadás
 • családterápia
 • párterápia
 • szexuálpszichológus
még több

Kezelt betegségek

még több