Kérd az Előjegyzési Naptárat

Tanulmányaim: 2003. Diploma megszerzése ( Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar ) 2005-2009. Viselkedés és kognitív terápiás képzés 2010. Pszichiátria szakvizsga 2013.… még több

Címek

 • 2092 Budakeszi

  Pest
  2092 Budakeszi, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz, Bankkártya, Egészségpénztár Kártya

  Szolgáltatások

  Első alkalom - első interjú tól 15 000 ft
  Rövid kontroll vizsgálat recept írással tól 5 000 ft
  Pszichoterápiás óradíj heti 2 óra 6 500 Ft
  Gyermekpszichológia 6 500 Ft
  Gyógyszeres kezelés - kontroll vizsgálat tól 7 500 ft
  Pszichoterápiás óradíj heti 1 óra 8 000 Ft
  Kognitív és viselkedésterápia tól 5 000 ft
  Személyiség tesztek tól 5 000 ft

  még több

5

Általános Eredmény
28 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: 2092 Budakeszi

  Ledöbbentett és nagyon elkeserített, a volt kezelőorvosomról megtudott szörnyű hírek. A családjának kegyetlen nehéz lehet most. Sok erőt kívánok nekik és ne adják fel a hitet! A doktornőnek élni kell! Egy olyan csodálatos embert és orvost nem vehet el a földtől az Isten, mint amilyen Gabriella doktornő! Néhány mondatot én is szeretnék leírni a doktornőről és bízom benne, hogy megfog gyógyulni, fogja majd olvasni. Fogja még gyógyítani a megtört, beteg embereket. Nekem nagyon sokat segített, miután elvesztettem a kisfiamat. Depresszióba estem, az életemnek is véget akartam vetni. Megkíséreltem az öngyilkosságot is. De szerencsére a családom figyelt rám és nem sikerült és a családom közbenjárásával a doktornőhöz kerültem, aki segített a feldolgozásban és kikezelt a depresszióból is. Gabriella doktornőről csak jót lehet elmondani, egy csodálatos ember és kiváló szaktudású orvos. A figyelme mindenre kiterjedő volt, alapossága köszönetet érdemelt. Emberséges, empatikus orvos. Személyiségével és szakmaiságával olyan légkört teremtett a kezelésem alatt, ami biztonság érzetet adott. Hálásan köszönök neki mindent! Kívánom, hogy a Jóisten segítsen rajta és gyógyuljon meg mihamarabb!

 • B
  Cím: 2092 Budakeszi

  Én már nagyon régen voltam a doktornőnek a betege és akkor generalizált szorongással kezelt. Teljesen helytálló a sok pozitív vélemény a doktornőről, amikhez én is csak csatlakozni tudok. Amikor hozzá jártam kezelésekre a személyéből áradó nyugalom már eleve sokat segített nekem. Hozzáértő, figyelmes és nagyon kedves volt. Hála neki, teljesen meggyógyultam. Én csak az itt olvasottak után értesültem arról, hogy a doktornő beteg. Ami teljesen ledöbbentett. Sajnálom és a családjának sok erőt és kitartást kívánok. A doktornőnek pedig jobbulást és felépülést kívánok.

 • M
  Cím: 2092 Budakeszi

  A doktornőnél lassan három éve voltam utoljára. Előtte hét hónapig kezelt heti rendszerességgel disztímiával. A doktornő előtt megfordultam több pszichiáternél is. De igazi diagnózist sem tudtak nálam felállítani. Csak találgattak és mindenféle antidepresszánsokkal tömtek és mivel a pontos diagnózist sem tudták felállítani, úgy egy sem tudott nálam tartós eredményt elérni. Mikor rátaláltam Köles doktornőre, ő alaposan kivizsgált és végre ő volt az aki felállította a pontos diagnózist is. Végre megtudtam, hogy mi a valódi betegségem és mikkel lehet eredményesen kezelni és hogyan lehet akár végleg ki is gyógyulni belőle. A doktornőnek ezt nálam hét hónap alatt sikerült elérnie és már három éve teljesen jól vagyok, tünetmentesen. A doktornőről annyit, hogy lelkiismeretes, szimpatikus, figyelmes, empatikus, nagyon kedves ember. Mindezek mellett kiváló orvos, aki az egész embert vizsgálja, nem csak ami a lelki dolgokat érinti. Olyan összefüggéseket lát a test és a lélek között, amit más pszichiáternél nem tapasztaltam. Példaértékű a pácienseihez való hozzáállása! Utóírat: Látván, hogy milyen sokan írtak már arról, amit én is csak nem rég tudtam meg, hogy a doktornő beteg és nem tudni mi lesz vele, felépül e valaha. Én csak annyit fűzök hozzá, hogy felfoghatattlan számomra is, hogy miért pont vele történik ez? Hisz kevés olyan jó ember van a földön, mint a doktornő! Én kívánom, hogy felépűljön és vissza tudjon térni a hivatásához és még sok emberen tudjon segíteni! Remélem ez megfog történni és én szívből ajánlom akkor is őt bárkinek!

 • C
  Cím: 2092 Budakeszi

  Sajnálattal èrtesültem a minap arròl, hogy a doktornő hosszù hónapok óta, nagyon beteg ès már itt is làtom, hogy nagyon sokan ìrtak róla. ???? Szìvből sajnàlom ès kívànok a csalàdjának nagyon sok erőt ès kitartást. Èn Gabriella doktornőben egy rendkívül kedves, türelmes, segìtőkèsz, megértő, ugyanakkor a megoldás keresésère abszolút minden energiáját ráfordìtò szakorvos ès szuper kedves Embert ismerhettem meg. Megbízhatò, nyitott és rendkívül tájékozott volt a legújabb és nemzetközi kezelèsek terèn is. Mindig vidàm volt. Màr csak azzal is hogy igazàn pozitìv ès empatikus volt a kisugàrzàsa, már azzal is sokat segìtett a betegein, rajtam is. Az egy èves kezelésem alatt nagyon sokat segìtett nekem. Vègig "fogta a kezem" ès "nem engedte el" addig amìg nem győződött meg arròl, hogy sikeres volt az àltala vèghezvitt kezelèsem. Köszönök neki mindent! Szìvből remèlem, hogy egyszer még fogja majd olvasni amit most írtam ès nem csak èn, hanem az a sok-sok betege, aki aggòdik èrte ès vàrja őt vissza!
  Czenki Ági

 • K
  Cím: 2092 Budakeszi

  Hàrom èvvel ezelőtt jàrtam nàla ès összesen kèt hònapig volt szüksègem a doktornő segìtsègère, kezelèseire. Azalatt a kèt hònap alatt egy szakmailag ès emberileg is kivàlò orvoskènt ismert meg benne. Hamar megtalàltuk a közös hangot, nyiltan ès bàtran elmertem mondani az összes problèmàmat neki. Minden kèrdèsemre nagy figyelemmel ès őszintèn vàlaszolt. Kimagaslò empàtiàval ès türelemmel rendelkezik a pàciensei felè. Gyorsan felàllìtotta a diagnòzist ès összeàllìtotta a szàmomra legmegfelelőbb teràpiàt. A doktornő nagy szaktudàsa, kedvessège, termèszetessège mèly nyomot hagyott bennem! Sajnàlattal hallottam, hogy mi törtènt vele. Szìvből remèlem, hogy felèpül ès vissza fog tèrni a hivatàsàhoz, hisz olyan orvosokra van tovàbbra is szüksèg itthon Magyarorszàgon mint Ő!
  Horváth Kìra

 • T
  Cím: 2092 Budakeszi

  Én is a doktornő nagyon régi betege vagyok. Azért szántam rá magam arra, hogy írjak ide a doktornő oldalára véleményt, mert a jelenlegi kezelőorvosomtól tudtam meg, hogy Gabriella doktornő milyen nagyon beteg lett és, hogy komában van. Így olvasva az előző véleményírót Rozália Gergelyfit, sajnos igazak a hírek a doktornőről. Előre elnézést kérek, de nem leszek túl rövid és nem fogok rövid és tő mondatokban írni! Nagyon sok mindent szeretnék a doktornőről elmondani! Gabriella doktornővel még mikor kezdő orvosként az O.N.P.I -ben dolgozott akkor találkoztam először. Már akkor úgy éreztem, hogy a szakmája kiválósága lesz. Alig két évvel ezelőtt ismét visszaestem és újra segítségre volt szükségem és úgy éreztem, hogy máshová nem is fordulhatok csak hozzá. Ezért felkerestem a magánrendelését is. Egészen addig hozzá jártam míg a családjában nem lettek egészségügyi problémák, és a doktornő nem kényszerült arra, hogy a kezelésemet átadja másik orvosnak. Nagyon sajnáltam, de el kellett fogadnom, hisz a doktornő érthető okokból fel kellett, hogy függessze ideiglenesen a rendelését. Úgy váltunk el az utolsó találkozásunkkor, hogy amint rendeződnek a családjában az egészségügyi gondok és újra rendelni fog, azonnal értesít és mehetek hozzá vissza. Én azt nagyon vártam! Hisz akihez most járok, igaz, hogy azzal is jól megértjük egymást, tud ugyan segíteni, de én úgy érzem, hogy a Gabriella doktornő sokkal többet tudott értem tenni és a kezelései sokkal hatásosabbak voltak! Addig amíg ő kezelt, én nagyon elégedett voltam vele, türelmes, empatikus és megértő volt mindig, rendkívül sokat segített. Nagyon szeretném, hogy meggyógyuljon és újra hozzá járhassak kezelésekre, remélem, hogy feltud épülni és tudja folytatni majd a praktizálását. Elnézést kérek, de ennyit bírtam írni véleményt a doktornőről. Nagyon letaglózott a hír! Ha valahogy eljut ez a írásom a családjához, ha valaki olyan olvassa, aki kapcsolatba van velük, akkor én kitartást és sok erőt kívánok a doktornő családjának!
  Üdvözlettel: T. Jánosné

 • D
  Cím: 2092 Budakeszi

  A Doktornő végtelenül kedves és figyelmes volt velem. Mindent elmagyarázott mind a lelki problémáimról és annak megoldásairól. Az egész beszélgetés nagyon jó hangulatban telt, a megértésével, kedvességével, türelmével teljesen ellazított. A doktornőhöz még tavaly januárban jelentkeztem először és három hónapon keresztül jártam hozzá heti egy alkalommal. Sokat segített és végül teljesen rendbe is hozott. Nála jobbat én sem találtam előtte! Olvasom az előző régi betegének Gergelyfi Rozália kérdéseit és sajnos én is úgy tudom, hogy azok mind igazak. Én is nem rég értesültem arról, hogy milyen nagyon beteg lett és kórházban van a hozzá igazán nem méltó állapotban, kómában. Ő az az orvos akiről minden betege csak jót tudott mondani, mindenkinek segített. Az ember nem érti, hogy miért mindig a jó embereket bántja a sors? Szívből remélem, hogy magához fog térni, megfog gyógyulni és visszatérhet a hivatásához. Még sok hozzám hasonló betegnek van szüksége az ő tudására, az ő segítségére! Kívánok a párjának, a kisfiának, a hozzátartozóinak sok erőt!
  A doktornő egyik régi betege: Dia

 • Cím: 2092 Budakeszi

  Érdeklődnék, hogy esetleg tud-e valaki valamit a doktornőről? Én régebben a betege voltam, és most újra szeretnék hozzá elmenni és szeretnék újra időpontot kérni hozzá. De a telefonján nem érhető el, hiába írok neki emailt is. Az Fb orvosi oldalára is hiába írok illetve próbáltam a privát oldalán is elérni, de a rendelőjében ami az otthonában van ott sem található senki. Innen onnan hallottam, hogy beteg lett, és kórházba került, a napokban pedig már olyan hírek is felreppentek, hogy kómában fekszik valamelyik magánkórházban. Igazak ezek a hírek? Ki mit tudd róla? Nagyon sajnálnám ha ezek igazak lennének, ő a legjobb orvos akit valaha ismertem. Nem szeretnék máshoz menni!

 • S
  Cím: 2092 Budakeszi

  A 13 éves kislányommal jártam a doktornőnél,és az egyik legkellemesebb orvossal való találkozásunk volt.Pozitív kisugárzású, természetes, végtelenül empatikus személyiség. Problémánkat alaposan megbeszéltük, és rengeteg hasznos tanácsot adott nekünk a kislányom egészségét érintő egyéb kérdésekben is.

 • R
  Cím: 2092 Budakeszi

  2014-ben voltam először a dr.nőnél, utána még másfél évig kezelt avoidant személyiségzavarral. Elmondhatom, hogy azon idő alatt teljesen kikezelt. Visszaadta az önbecsülésem is. Nagyon bizalomkeltő volt, egyből megértett, türelmes volt velem. Amit még elmondhatok róla, hogy szakmailag nagyon felkészült volt. Emberileg pedig nem találkoztam még olyan emberi hozzáállású orvossal mint ő.
  Ennyi idő után is hálával tartozom neki és csak ajánlani tudom őt bárkinek.

A betegek kérdései (41)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Tanulmányaim:
  2003. Diploma megszerzése ( Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar )
  2005-2009. Viselkedés és kognitív terápiás képzés
  2010. Pszichiátria szakvizsga
  2013. Pszichoterapeuta szakvizsga

  Munkahelyek.
  2003-2005. Semmelweis Egyetem
  2005-2007. Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet
  2007-2014. Vadaskert Alapítvány
  2015. júliusa óta, jelenleg Gyes mellett, csak magánpraxisban dolgozom.
  Elsősorban szorongásos és depressziós panaszokkal, alvászavarral, élethelyzeti nehézségekkel foglalkozom. A szorongásos problémák (pl. pánikzavar, fóbiák, kényszerbetegség, generalizált szorongás), nehézségek leküzdéséhez, illetve az önismeret javításához autogén tréninget, kognitív-viselkedésterápiát, személyközpontú terápiát illetve sématerápiát használok.
  Pánikbetegségben antipánik órák keretében a pánikrohamok megszüntetésében hatékony légzés- és relaxációs módszereket tanítok meg.
  Szükség esetén gyógyszeres terápiát is alkalmazok, melyben több éves kórházi tapasztalatom segít. Az első interjút követően közösen választjuk ki az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot.
  Terápiát angol nyelven is vállalok. Előre egyeztetett időpontban várom kedves pácienseim.

Szakterületek

 • pszichoterápia
 • felnőtt pszichológiai tanácsadás
 • pszichiátriai orvosi rehabilitáció szakorvosa
 • orvosi rehabilitációs szakorvos (pszichiátria)
 • gyermekpszichológia
még több