Kérd az Előjegyzési Naptárat

Tanulmányaim: 2003. Diploma megszerzése ( Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar ) 2005-2009. Viselkedés és kognitív terápiás képzés 2010. Pszichiátria szakvizsga 2013.… még több

Címek

 • 2092 Budakeszi

  Pest
  2092 Budakeszi, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz, Bankkártya, Egészségpénztár Kártya

  Szolgáltatások

  Első alkalom - első interjú tól 15 000 ft
  Rövid kontroll vizsgálat recept írással tól 5 000 ft
  Pszichoterápiás óradíj heti 2 óra 6 500 Ft
  Gyermekpszichológia 6 500 Ft
  Gyógyszeres kezelés - kontroll vizsgálat tól 7 500 ft
  Pszichoterápiás óradíj heti 1 óra 8 000 Ft
  Kognitív és viselkedésterápia tól 5 000 ft
  Személyiség tesztek tól 5 000 ft

  még több

A betegek kérdései (41)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Tanulmányaim:
  2003. Diploma megszerzése ( Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar )
  2005-2009. Viselkedés és kognitív terápiás képzés
  2010. Pszichiátria szakvizsga
  2013. Pszichoterapeuta szakvizsga

  Munkahelyek.
  2003-2005. Semmelweis Egyetem
  2005-2007. Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet
  2007-2014. Vadaskert Alapítvány
  2015. júliusa óta, jelenleg Gyes mellett, csak magánpraxisban dolgozom.
  Elsősorban szorongásos és depressziós panaszokkal, alvászavarral, élethelyzeti nehézségekkel foglalkozom. A szorongásos problémák (pl. pánikzavar, fóbiák, kényszerbetegség, generalizált szorongás), nehézségek leküzdéséhez, illetve az önismeret javításához autogén tréninget, kognitív-viselkedésterápiát, személyközpontú terápiát illetve sématerápiát használok.
  Pánikbetegségben antipánik órák keretében a pánikrohamok megszüntetésében hatékony légzés- és relaxációs módszereket tanítok meg.
  Szükség esetén gyógyszeres terápiát is alkalmazok, melyben több éves kórházi tapasztalatom segít. Az első interjút követően közösen választjuk ki az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot.
  Terápiát angol nyelven is vállalok. Előre egyeztetett időpontban várom kedves pácienseim.

Szakterületek

 • pszichoterápia
 • felnőtt pszichológiai tanácsadás
 • pszichiátriai orvosi rehabilitáció szakorvosa
 • orvosi rehabilitációs szakorvos (pszichiátria)
 • gyermekpszichológia
még több
5

Általános Eredmény
25 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: 2092 Budakeszi

  Érdeklődnék, hogy esetleg tud-e valaki valamit a doktornőről? Én régebben a betege voltam, és most újra szeretnék hozzá elmenni és szeretnék újra időpontot kérni hozzá. De a telefonján nem érhető el, hiába írok neki emailt is. Az Fb orvosi oldalára is hiába írok illetve próbáltam a privát oldalán is elérni, de a rendelőjében ami az otthonában van ott sem található senki. Innen onnan hallottam, hogy beteg lett, és kórházba került, a napokban pedig már olyan hírek is felreppentek, hogy kómában fekszik valamelyik magánkórházban. Igazak ezek a hírek? Ki mit tudd róla? Nagyon sajnálnám ha ezek igazak lennének, ő a legjobb orvos akit valaha ismertem. Nem szeretnék máshoz menni!

 • A kedves Doktornő nagyon rendes és kedves volt velem. Meghallgatta a gondjaimat és normális hangnemben válaszolt. Ajánlani tudom csak mindenkinek, akinek lelki segítségre van szüksége.

  Dr. Köles Gabriella2016-06-27

  Kedves Tihamér! Köszönöm szépen! Tisztelettel: Dr. Köles Gabriella pszichiáter

 • C
  Cím: 2092 Budakeszi

  Sajnálattal èrtesültem a minap arròl, hogy a doktornő hosszù hónapok óta, nagyon beteg ès már itt is làtom, hogy nagyon sokan ìrtak róla. ???? Szìvből sajnàlom ès kívànok a csalàdjának nagyon sok erőt ès kitartást. Èn Gabriella doktornőben egy rendkívül kedves, türelmes, segìtőkèsz, megértő, ugyanakkor a megoldás keresésère abszolút minden energiáját ráfordìtò szakorvos ès szuper kedves Embert ismerhettem meg. Megbízhatò, nyitott és rendkívül tájékozott volt a legújabb és nemzetközi kezelèsek terèn is. Mindig vidàm volt. Màr csak azzal is hogy igazàn pozitìv ès empatikus volt a kisugàrzàsa, már azzal is sokat segìtett a betegein, rajtam is. Az egy èves kezelésem alatt nagyon sokat segìtett nekem. Vègig "fogta a kezem" ès "nem engedte el" addig amìg nem győződött meg arròl, hogy sikeres volt az àltala vèghezvitt kezelèsem. Köszönök neki mindent! Szìvből remèlem, hogy egyszer még fogja majd olvasni amit most írtam ès nem csak èn, hanem az a sok-sok betege, aki aggòdik èrte ès vàrja őt vissza!
  Czenki Ági

 • K
  Cím: 2092 Budakeszi

  Hàrom èvvel ezelőtt jàrtam nàla ès összesen kèt hònapig volt szüksègem a doktornő segìtsègère, kezelèseire. Azalatt a kèt hònap alatt egy szakmailag ès emberileg is kivàlò orvoskènt ismert meg benne. Hamar megtalàltuk a közös hangot, nyiltan ès bàtran elmertem mondani az összes problèmàmat neki. Minden kèrdèsemre nagy figyelemmel ès őszintèn vàlaszolt. Kimagaslò empàtiàval ès türelemmel rendelkezik a pàciensei felè. Gyorsan felàllìtotta a diagnòzist ès összeàllìtotta a szàmomra legmegfelelőbb teràpiàt. A doktornő nagy szaktudàsa, kedvessège, termèszetessège mèly nyomot hagyott bennem! Sajnàlattal hallottam, hogy mi törtènt vele. Szìvből remèlem, hogy felèpül ès vissza fog tèrni a hivatàsàhoz, hisz olyan orvosokra van tovàbbra is szüksèg itthon Magyarorszàgon mint Ő!
  Horváth Kìra

 • T
  Cím: 2092 Budakeszi

  Én is a doktornő nagyon régi betege vagyok. Azért szántam rá magam arra, hogy írjak ide a doktornő oldalára véleményt, mert a jelenlegi kezelőorvosomtól tudtam meg, hogy Gabriella doktornő milyen nagyon beteg lett és, hogy komában van. Így olvasva az előző véleményírót Rozália Gergelyfit, sajnos igazak a hírek a doktornőről. Előre elnézést kérek, de nem leszek túl rövid és nem fogok rövid és tő mondatokban írni! Nagyon sok mindent szeretnék a doktornőről elmondani! Gabriella doktornővel még mikor kezdő orvosként az O.N.P.I -ben dolgozott akkor találkoztam először. Már akkor úgy éreztem, hogy a szakmája kiválósága lesz. Alig két évvel ezelőtt ismét visszaestem és újra segítségre volt szükségem és úgy éreztem, hogy máshová nem is fordulhatok csak hozzá. Ezért felkerestem a magánrendelését is. Egészen addig hozzá jártam míg a családjában nem lettek egészségügyi problémák, és a doktornő nem kényszerült arra, hogy a kezelésemet átadja másik orvosnak. Nagyon sajnáltam, de el kellett fogadnom, hisz a doktornő érthető okokból fel kellett, hogy függessze ideiglenesen a rendelését. Úgy váltunk el az utolsó találkozásunkkor, hogy amint rendeződnek a családjában az egészségügyi gondok és újra rendelni fog, azonnal értesít és mehetek hozzá vissza. Én azt nagyon vártam! Hisz akihez most járok, igaz, hogy azzal is jól megértjük egymást, tud ugyan segíteni, de én úgy érzem, hogy a Gabriella doktornő sokkal többet tudott értem tenni és a kezelései sokkal hatásosabbak voltak! Addig amíg ő kezelt, én nagyon elégedett voltam vele, türelmes, empatikus és megértő volt mindig, rendkívül sokat segített. Nagyon szeretném, hogy meggyógyuljon és újra hozzá járhassak kezelésekre, remélem, hogy feltud épülni és tudja folytatni majd a praktizálását. Elnézést kérek, de ennyit bírtam írni véleményt a doktornőről. Nagyon letaglózott a hír! Ha valahogy eljut ez a írásom a családjához, ha valaki olyan olvassa, aki kapcsolatba van velük, akkor én kitartást és sok erőt kívánok a doktornő családjának!
  Üdvözlettel: T. Jánosné

 • S
  Cím: 2092 Budakeszi

  A 13 éves kislányommal jártam a doktornőnél,és az egyik legkellemesebb orvossal való találkozásunk volt.Pozitív kisugárzású, természetes, végtelenül empatikus személyiség. Problémánkat alaposan megbeszéltük, és rengeteg hasznos tanácsot adott nekünk a kislányom egészségét érintő egyéb kérdésekben is.

 • R
  Cím: 2092 Budakeszi

  2014-ben voltam először a dr.nőnél, utána még másfél évig kezelt avoidant személyiségzavarral. Elmondhatom, hogy azon idő alatt teljesen kikezelt. Visszaadta az önbecsülésem is. Nagyon bizalomkeltő volt, egyből megértett, türelmes volt velem. Amit még elmondhatok róla, hogy szakmailag nagyon felkészült volt. Emberileg pedig nem találkoztam még olyan emberi hozzáállású orvossal mint ő.
  Ennyi idő után is hálával tartozom neki és csak ajánlani tudom őt bárkinek.

 • P
  Cím: 2092 Budakeszi

  A doktornő nagyon figyelmes, segítőkész, kiváló szaktudású, magasfokú empátiával megáldott, korrekt hozzáállású orvos

 • P

  A doktornő csupa nagybetűvel, egy EMPATIKUS ORVOS és NAGYSZERŰ EMBER! Úgy érzem biztonságban vagyok, ha vele beszélek. Irányt mutat, meghallgat, megért és minden porcikájával figyel a páciensére! Mindezek mellett természetes, közvetlen, laza, és rögtön megérti a pácienst. Remek meglátásai vannak. Egy támasz a hozzáfordulónak. Nem találkoztam nála jobb orvossal. Ajánlani tudom csak!

 • B

  Tavaly januárban voltam a doktornőnél utoljára. Előtte két hónapig kezelt Hypochondriával, de már az első alkalommal megszüntette a bennem lévő feszültségemet és aggódásomat, azáltal, hogy elmagyarázta, hogy az általam tapasztalt tünetek miért bizonyosan lelki eredetűek és nem szervi elváltozásokra utalnak.
  Mindemellett felajánlotta, hogy ha én ragaszkodom hozzá, akkor további vizsgálatokra is ad beutalót, de sikerült meggyőznie, hogy erre valójában nincs is szükség. Nem hittem volna, hogy abban a két hónapban a néhány találkozás alkalmával segít majd visszatérni régi önmagamhoz, amire már olyan régóta vágytam. Köszönöm neki!
  A doktornőről annyit írnék, hogy egy bűbájos orvos, emberséges, figyelmes, empatikus, szívvel, lélekkel megáldott, minden jót el lehet róla mondani, ilyennek kell lenni egy ideg orvosnak, a doktornő közelsége is megnyugtató volt. Egy remek emberrel találkoztam, ajánlom mindenkinek!!!