Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Tanulmányaim: 2003. Diploma megszerzése ( Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar ) 2005-2009. Viselkedés és kognitív terápiás képzés 2010. Pszichiátria szakvizsga 2013.… még több

Címek

 • 2092 Budakeszi

  Pest
  2092 Budakeszi, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz, Bankkártya, Egészségpénztár Kártya

  Szolgáltatások

  Első alkalom - első interjú tól 15 000 ft
  Rövid kontroll vizsgálat recept írással tól 5 000 ft
  Pszichoterápiás óradíj heti 2 óra 6 500 Ft
  Gyermekpszichológia 6 500 Ft
  Gyógyszeres kezelés - kontroll vizsgálat tól 7 500 ft
  Pszichoterápiás óradíj heti 1 óra 8 000 Ft
  Kognitív és viselkedésterápia tól 5 000 ft
  Személyiség tesztek tól 5 000 ft

  még több

 • Kedves Doktornő! Két alkalommal voltam már pszichológusi terápián pánikbetegség miatt. Az első alkalom után megszűntek a testi problémáim (rossz közérzet, mellkasi fájdalom, hányinger, mely tünetek szinte egész nap kihatnak). De most az ünnepek után, amikor visszamentem dolgozni a munkahelyemre ismét… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Köles Gabriella

  Tisztelt Kérdező!

  Kedves Péter! A gyógyuláshoz szükséges idő rendkívül egyénfüggő - ezért nem lehet számokat ( hetekben vagy terápiás ülésszámban mérve ) meghatározni. A pánikroham, vagy a… Még több

 • Jo napot kivánok Simon Jánosné vagyok!
  Anköveteke6ö probléman klrném a segitségét Öntöl!Évek ota van egy irtozatos hüvely fájdalmam, több Orvost meg jártam minden eredményem negativ lett szerencsére.
  Majd késöbb Olyan gondom lett még ez mellet hogy a fejemben állando orditásokat, zenéket… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Köles Gabriella

  Tisztelt Kérdező!

  Kedves Simonné! Először is szeretnék elnézést kérni, hogy csak most olvasom és válaszolok az Ön kérdésére - ennek részemről sajnos magánjellegű okai vannak ( családon belüli… Még több

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Tanulmányaim:
  2003. Diploma megszerzése ( Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar )
  2005-2009. Viselkedés és kognitív terápiás képzés
  2010. Pszichiátria szakvizsga
  2013. Pszichoterapeuta szakvizsga

  Munkahelyek.
  2003-2005. Semmelweis Egyetem
  2005-2007. Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet
  2007-2014. Vadaskert Alapítvány
  2015. júliusa óta, jelenleg Gyes mellett, csak magánpraxisban dolgozom.
  Elsősorban szorongásos és depressziós panaszokkal, alvászavarral, élethelyzeti nehézségekkel foglalkozom. A szorongásos problémák (pl. pánikzavar, fóbiák, kényszerbetegség, generalizált szorongás), nehézségek leküzdéséhez, illetve az önismeret javításához autogén tréninget, kognitív-viselkedésterápiát, személyközpontú terápiát illetve sématerápiát használok.
  Pánikbetegségben antipánik órák keretében a pánikrohamok megszüntetésében hatékony légzés- és relaxációs módszereket tanítok meg.
  Szükség esetén gyógyszeres terápiát is alkalmazok, melyben több éves kórházi tapasztalatom segít. Az első interjút követően közösen választjuk ki az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot.
  Terápiát angol nyelven is vállalok. Előre egyeztetett időpontban várom kedves pácienseim.

Szakterületek

 • pszichoterápia
 • felnőtt pszichológiai tanácsadás
 • pszichiátriai orvosi rehabilitáció szakorvosa
 • orvosi rehabilitációs szakorvos (pszichiátria)
 • gyermekpszichológia
még több

Kezelt betegségek

 • depresszió
 • kényszerbetegség
 • alvászavarok
 • fóbiák
 • generalizált szorongásos zavar
 • rendellenes viselkedés
 • öngyilkossági gondolatok
 • érzelmi válság
 • bipoláris zavar
 • élethelyzeti nehézségek
még több
5

Általános Eredmény
23 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: 2092 Budakeszi

  Érdeklődnék, hogy esetleg tud-e valaki valamit a doktornőről? Én régebben a betege voltam, és most újra szeretnék hozzá elmenni és szeretnék újra időpontot kérni hozzá. De a telefonján nem érhető el, hiába írok neki emailt is. Az Fb orvosi oldalára is hiába írok illetve próbáltam a privát oldalán is elérni, de a rendelőjében ami az otthonában van ott sem található senki. Innen onnan hallottam, hogy beteg lett, és kórházba került, a napokban pedig már olyan hírek is felreppentek, hogy kómában fekszik valamelyik magánkórházban. Igazak ezek a hírek? Ki mit tudd róla? Nagyon sajnálnám ha ezek igazak lennének, ő a legjobb orvos akit valaha ismertem. Nem szeretnék máshoz menni!

 • A kedves Doktornő nagyon rendes és kedves volt velem. Meghallgatta a gondjaimat és normális hangnemben válaszolt. Ajánlani tudom csak mindenkinek, akinek lelki segítségre van szüksége.

  Dr. Köles Gabriella2016-06-27

  Kedves Tihamér! Köszönöm szépen! Tisztelettel: Dr. Köles Gabriella pszichiáter

 • T
  Cím: 2092 Budakeszi

  Én is a doktornő nagyon régi betege vagyok. Azért szántam rá magam arra, hogy írjak ide a doktornő oldalára véleményt, mert a jelenlegi kezelőorvosomtól tudtam meg, hogy Gabriella doktornő milyen nagyon beteg lett és, hogy komában van. Így olvasva az előző véleményírót Rozália Gergelyfit, sajnos igazak a hírek a doktornőről. Előre elnézést kérek, de nem leszek túl rövid és nem fogok rövid és tő mondatokban írni! Nagyon sok mindent szeretnék a doktornőről elmondani! Gabriella doktornővel még mikor kezdő orvosként az O.N.P.I -ben dolgozott akkor találkoztam először. Már akkor úgy éreztem, hogy a szakmája kiválósága lesz. Alig két évvel ezelőtt ismét visszaestem és újra segítségre volt szükségem és úgy éreztem, hogy máshová nem is fordulhatok csak hozzá. Ezért felkerestem a magánrendelését is. Egészen addig hozzá jártam míg a családjában nem lettek egészségügyi problémák, és a doktornő nem kényszerült arra, hogy a kezelésemet átadja másik orvosnak. Nagyon sajnáltam, de el kellett fogadnom, hisz a doktornő érthető okokból fel kellett, hogy függessze ideiglenesen a rendelését. Úgy váltunk el az utolsó találkozásunkkor, hogy amint rendeződnek a családjában az egészségügyi gondok és újra rendelni fog, azonnal értesít és mehetek hozzá vissza. Én azt nagyon vártam! Hisz akihez most járok, igaz, hogy azzal is jól megértjük egymást, tud ugyan segíteni, de én úgy érzem, hogy a Gabriella doktornő sokkal többet tudott értem tenni és a kezelései sokkal hatásosabbak voltak! Addig amíg ő kezelt, én nagyon elégedett voltam vele, türelmes, empatikus és megértő volt mindig, rendkívül sokat segített. Nagyon szeretném, hogy meggyógyuljon és újra hozzá járhassak kezelésekre, remélem, hogy feltud épülni és tudja folytatni majd a praktizálását. Elnézést kérek, de ennyit bírtam írni véleményt a doktornőről. Nagyon letaglózott a hír! Ha valahogy eljut ez a írásom a családjához, ha valaki olyan olvassa, aki kapcsolatba van velük, akkor én kitartást és sok erőt kívánok a doktornő családjának!
  Üdvözlettel: T. Jánosné

 • S
  Cím: 2092 Budakeszi

  A 13 éves kislányommal jártam a doktornőnél,és az egyik legkellemesebb orvossal való találkozásunk volt.Pozitív kisugárzású, természetes, végtelenül empatikus személyiség. Problémánkat alaposan megbeszéltük, és rengeteg hasznos tanácsot adott nekünk a kislányom egészségét érintő egyéb kérdésekben is.

 • R
  Cím: 2092 Budakeszi

  2014-ben voltam először a dr.nőnél, utána még másfél évig kezelt avoidant személyiségzavarral. Elmondhatom, hogy azon idő alatt teljesen kikezelt. Visszaadta az önbecsülésem is. Nagyon bizalomkeltő volt, egyből megértett, türelmes volt velem. Amit még elmondhatok róla, hogy szakmailag nagyon felkészült volt. Emberileg pedig nem találkoztam még olyan emberi hozzáállású orvossal mint ő.
  Ennyi idő után is hálával tartozom neki és csak ajánlani tudom őt bárkinek.

 • P
  Cím: 2092 Budakeszi

  A doktornő nagyon figyelmes, segítőkész, kiváló szaktudású, magasfokú empátiával megáldott, korrekt hozzáállású orvos

 • P

  A doktornő csupa nagybetűvel, egy EMPATIKUS ORVOS és NAGYSZERŰ EMBER! Úgy érzem biztonságban vagyok, ha vele beszélek. Irányt mutat, meghallgat, megért és minden porcikájával figyel a páciensére! Mindezek mellett természetes, közvetlen, laza, és rögtön megérti a pácienst. Remek meglátásai vannak. Egy támasz a hozzáfordulónak. Nem találkoztam nála jobb orvossal. Ajánlani tudom csak!

 • B

  Tavaly januárban voltam a doktornőnél utoljára. Előtte két hónapig kezelt Hypochondriával, de már az első alkalommal megszüntette a bennem lévő feszültségemet és aggódásomat, azáltal, hogy elmagyarázta, hogy az általam tapasztalt tünetek miért bizonyosan lelki eredetűek és nem szervi elváltozásokra utalnak.
  Mindemellett felajánlotta, hogy ha én ragaszkodom hozzá, akkor további vizsgálatokra is ad beutalót, de sikerült meggyőznie, hogy erre valójában nincs is szükség. Nem hittem volna, hogy abban a két hónapban a néhány találkozás alkalmával segít majd visszatérni régi önmagamhoz, amire már olyan régóta vágytam. Köszönöm neki!
  A doktornőről annyit írnék, hogy egy bűbájos orvos, emberséges, figyelmes, empatikus, szívvel, lélekkel megáldott, minden jót el lehet róla mondani, ilyennek kell lenni egy ideg orvosnak, a doktornő közelsége is megnyugtató volt. Egy remek emberrel találkoztam, ajánlom mindenkinek!!!

 • M

  Kellemes, kiegyensúlyozott egyéniség. Megnyugtató,elemző, kitűnő problémafeltáró diagnoszta.Nagyon ért a hivatásához, mindig naprakész a nemzetközi trendek tekintetében. Ezek mellett nagyon könnyű vele őszintének lenni, mert egyenrangú félnek tekint. Kiváló orvos. Sajnálom, hogy egészségügyi problémái végett egyelőre nem rendel. Ezúton kívánok neki és családtagjainak jobbulást és nagyon várom, hogy újra az Ő betege lehessek.

 • M

  A doktornőhöz két évvel ezelőtt kezdtem járni kezelésekre, elsősorban pánikbetegséggel kezelt. Akkor mindent elmondott ami a betegségemmel kapcsolatban fontos volt és sokat segített a kezelésekkel. Mára elmondhatom, hogy az ő segítségével teljes életet élhetek újra. Sok jót el lehet mondani a doktornőről de a legfőbb, hogy nagyon kedves, közvetlen és tapasztalt orvos, aki nem csak a munkáját végzi hanem tiszta szívvel segít és gyógyít. Nem bántam meg, hogy hozzá fordultam, és bátran ajánlom bárkinek.