Okleveles pszichológus vagyok. Budapesten a 13. kerületi magánrendelésemen várom felnőtt és fiatal felnőtt klienseimet, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek,… még több

Időpontfoglalás

A foglaláshoz kattints egy megfelelő időpontra a naptárban!
 • Lakó Gabriella magánrendelése

  Róbert Károly Körút 82-84., Xiii. Kerület
  1134 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Fizetési módok
  Készpénz
  Under this adress I accept:
  adults

  Szolgáltatások

  Pszichológiai konzultáció - 50 perc 9 000 Ft
  Pszichológiai konzultáció - 100 perc 17 000 Ft
  Diáktanácsadás 9.00-17.00 között - 100 perc 15 000 Ft
  Pszichológiai tanácsadás - 50 perc 9 000 Ft
  Diáktanácsadás 9.00-17.00 között - 50 perc 8 000 Ft
 • Lakó Gabriella magánrendelése

  Ráday utca 42-44., 4. emelet 438, IX Kerület
  1092 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Fizetési módok
  Készpénz
5

Általános Eredmény
7 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S
  Cím: Lakó Gabriella magánrendelése

  Másfél év után csak jót tudok mondani róla: nagyon figyelmes, kedves, szimpatikus és türelmes. Mindig vártam a következő foglalkozást, mert éreztem, hogy alkalomról alkalomra jobb lesz a helyzet, és mindig tudott valami újat mondani, amire én nem gondoltam korábban. Nagyon jól átlátja az adott helyzetet, és pont ezért olyan kérdéseket tud feltenni, amik igazán fontosak. Volt, hogy hetekig tartott, mire egy ilyet megválaszoltam magamban, de tudtam, hogy ez kell hozzá, ha tényleg változtatni akarok. Végül, hála neki, sikerült megoldanom azt a problémát, amivel felkerestem, és emiatt már sokkal optimistább, és poztívabb vagyok, mint korábban bármikor.

 • L
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Nagyon kedves, szimpatikus és segítőkész, mindenkinek ajánlani tudom. Nekem elképesztően sokat segített, az egész gondolkodásmódom sokkal pozitívabb lett. Minden alkalom után egyre jobban tudtam kezelni az érzéseimet, és az önértékelésem is jelentősen javult. :)

 • F
  Cím: Lakó Gabriella magánrendelése

  Nagyon szimpatikus, kedves, figyelmes. Könnyen fel lehet oldódni nála.
  Sokat segített nekem és bátran ajánlom!

 • O
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Gabriella nagyon kedves, odafigyel és kérdéseivel rávilágít arra amiben segítségre szorul az ember, nekem sokat segített.

 • P
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Gabriella nagyon sokat segített nekem, amikor fiatal felnőttként többféle problémával néztem szembe. Sajnos földrajzi nehézségek miatt nem tudunk tovább találkozni, de az a rövid idő is nagyon hasznosnak bizonyult. Segítségével nőtt az önértékelésem és ha nehéz helyzetbe kerülök, mindig eszembe jut az egyik gyakori kérdése: mi történne, ha...? Mi lenne, ha...? Így sokkal könnyebb legyőzni a félelmeimet, amit szintén neki köszönhetek.
  Szívből ajánlom, mert egy nagyon kedves és segítőkész ember, aki nem fogja a kezedbe adni a megoldást, de segít benne, hogy megtaláld.

  Lakó Gabriella2016-12-18

  Köszönöm, Panni! Remélem, minden rendben Veled!

 • V
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Gabriella nagyszerű segítőnek bizonyult számomra. Általa sikerült elérnem, hogy egy lényegesen pozitívabb képem legyen magamról, és tisztába kerüljek vele, ki is vagyok én. Nehéz szavakba önteni, ez milyen jó érzés, és mennyi területen segíti, támogatja az életem. Jól közelítette meg a problémáim, kérdéseivel erőteljes gondolkodásra késztetett, ami egy igazán kalandos és hasznos útnak bizonyult önmagam felé. Bátran ajánlom Őt!

 • Nagyon kedves és hozzáértő szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nekem nagyon sokat segített..

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Okleveles pszichológus vagyok. Budapesten a 13. kerületi magánrendelésemen várom felnőtt és fiatal felnőtt klienseimet, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek, szeretnék jobban megérteni önmagukat, megoldásokat keresnek vagy változást szeretnének elérni.
  Krízistanácsadásra specializálódtam, így a legtöbb nehéz élethelyzetben a segítségére lehetek. Foglalkozom a fiatal felnőttkori nehézségekkel, illetve egyetemisták részére diáktanácsadással is.

  Személyközpontú szemléletben dolgozom. Hiszek az ember önmegvalósító és fejlődésre törekvő potenciáljában és a segítő kapcsolat gyógyító erejében. Biztonságos, elfogadó és támogató légkör kialakítására törekszem, amely lehetőséget teremt arra, hogy szembe tudjon nézni önmagával, kimondjon kimondhatatlan dolgokat, érzelmileg felszabaduljon, tudatosabbá váljon és meglelje saját belső válaszait a kérdéseire. A hozzám fordulókat nem betegként, hanem egyenrangú partnerként kezelem. Nem célom diagnosztizálni, az egyedi ember megismerésére törekszem. Közösen azon dolgozunk, hogy önmaga és a helyzete minél jobb megértése által olyan megoldásokat találjon, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. A folyamat során az érzések könnyebbé, Ön pedig magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá válik, és képes lesz hatékonyan megküzdeni a nehézségekkel.

  Szakterületek:
  - életvezetési tanácsadás: önértékelés, önbizalom, személyes fejlődés, érzelmi nehézségek, kapcsolati nehézségek, konfliktuskezelés, döntések, teljesítményproblémák
  - krízistanácsadás: életút krízisek megoldása, változások, megterhelő, nehéz élethelyzetek kezelése, veszteségek, lelki válság, kapcsolati krízisek
  - fiatal felnőttkor nehézségei: felnőtté válás - leválás, önállósodás; elköteleződés, családalapítás, férfi – női szerepek, szülővé válás

  Szeretettel várom, ha úgy dönt, szeretne tenni Önmagáért és a kapcsolataiért!

  kapcsolat@lakogabriella.hu
  lakogabriella.hu

Szakterületek

 • felnőtt pszichológiai tanácsadás

Oktatási intézmények

 • Tanácsadó szakpszichológus - Krízis szakirány, ELTE PPK (abszolutórium)
 • Pszichológia MA - Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirány, ELTE PPK
 • Személyközpontú segítő, Nap-Kör Alapítvány (önismeret és készségfejlesztő tréning)
 • Kortársoktató, Kompánia Alapítvány
még több

Nyelvismeret

 • Magyar
 • Angol

Kezelt betegségek