Egyéni pszichológiai és életvezetési tanácsadás keretében felnőttekkel és fiatal felnőttekkel dolgozom. Forduljon hozzám, ha élete valamely területén elakadt, elbizonytalanodott va... még több

Időpontfoglalás

info-iconCreated with Sketch. A foglaláshoz kattints egy megfelelő időpontra a naptárban!

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Egyéni pszichológiai és életvezetési tanácsadás keretében felnőttekkel és fiatal felnőttekkel dolgozom. Forduljon hozzám, ha élete valamely területén elakadt, elbizonytalanodott vagy lelki válságba került! Érzelmi, kapcsolati, önértékelési és más lelki és életvezetési problémák megoldásában segítek.
  Krízistanácsadás az egyik szakterületem, így a legtöbb nehéz élethelyzetben a segítségére lehetek, legyen szó egy megterhelő életszakaszról, életmódbeli változásról (pl. gyermek születése), traumatikus életeseményről, veszteségről (pl. válás, gyász) vagy kapcsolati krízisről.
  Kiemelten foglalkozom a fiatal felnőttkor nehézségeivel.

  Személyközpontú szemléletben dolgozom. Hiszek az ember önmegvalósító és fejlődésre törekvő potenciáljában és a segítő kapcsolat gyógyító erejében. Biztonságos, elfogadó és támogató légkör kialakítására törekszem, amely lehetőséget teremt arra, hogy szembe tudjon nézni önmagával, kimondjon kimondhatatlan dolgokat, érzelmileg felszabaduljon, tudatosabbá váljon és meglelje saját belső válaszait a kérdéseire. A hozzám fordulókat nem betegként, hanem egyenrangú partnerként kezelem. Nem célom diagnosztizálni, az egyedi ember megismerésére törekszem. Visszajelzésekkel, kérdésekkel segítem, hogy közelebb kerüljön önmagához és a megoldáshoz. A folyamat során az érzések könnyebbé, Ön pedig magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá válik, és képes lesz hatékonyan megküzdeni a nehézségekkel.

  Szakterületek:
  - életvezetési tanácsadás: önértékelés, önbizalom, személyes fejlődés, érzelmi nehézségek, kapcsolati nehézségek, konfliktuskezelés, döntések, teljesítményproblémák
  - krízistanácsadás: életút krízisek megoldása, változások, megterhelő, nehéz élethelyzetek kezelése, veszteségek, lelki válság, kapcsolati krízisek
  - fiatal felnőttkor nehézségei: felnőtté válás - leválás, önállósodás; elköteleződés, családalapítás, férfi – női szerepek, szülővé válás

  Szeretettel várom, ha úgy dönt, szeretne tenni Önmagáért és a kapcsolataiért!

  kapcsolat@lakogabriella.hu
  lakogabriella.hu

Szakterületek

 • felnőtt pszichológiai tanácsadás

Oktatási intézmények

 • Tanácsadó szakpszichológus - Krízis szakirány, ELTE PPK (abszolutórium)
 • Pszichológia MA - Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirány, ELTE PPK
 • Személyközpontú segítő, Nap-Kör Alapítvány (önismeret és készségfejlesztő tréning)
 • Kortársoktató, Kompánia Alapítvány
még több

Nyelvismeret

 • Magyar
 • Angol

Kezelt betegségek

Értékelések

Küldje el véleményét
5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Nagyon kedves és hozzáértő szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nekem nagyon sokat segített..

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Gabriella nagyon kedves, odafigyel és kérdéseivel rávilágít arra amiben segítségre szorul az ember, nekem sokat segített.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Gabriella nagyon sokat segített nekem, amikor fiatal felnőttként többféle problémával néztem szembe. Sajnos földrajzi nehézségek miatt nem tudunk tovább találkozni, de az a rövid idő is nagyon hasznosnak bizonyult. Segítségével nőtt az önértékelésem és ha nehéz helyzetbe kerülök, mindig eszembe jut az egyik gyakori kérdése: mi történne, ha...? Mi lenne, ha...? Így sokkal könnyebb legyőzni a félelmeimet, amit szintén neki köszönhetek.
  Szívből ajánlom, mert egy nagyon kedves és segítőkész ember, aki nem fogja a kezedbe adni a megoldást, de segít benne, hogy megtaláld.

  Lakó Gabriella2016-12-18

  Köszönöm, Panni! Remélem, minden rendben Veled!

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Gabriella nagyszerű segítőnek bizonyult számomra. Általa sikerült elérnem, hogy egy lényegesen pozitívabb képem legyen magamról, és tisztába kerüljek vele, ki is vagyok én. Nehéz szavakba önteni, ez milyen jó érzés, és mennyi területen segíti, támogatja az életem. Jól közelítette meg a problémáim, kérdéseivel erőteljes gondolkodásra késztetett, ami egy igazán kalandos és hasznos útnak bizonyult önmagam felé. Bátran ajánlom Őt!