Tullner Gabriella

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus

1 vélemény +hozzáad

Tullner Gabriella klinikai szakpszichológus vagyok. Diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem, ahol felnőtt klinikum és egészségpszichológia specializációkat végeztem. Az egyetem… még több

Címek

5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K

  Egy éven àt dolgoztunk a doktornővel szorongàsos,depressziós panaszaimon,és azt tudom mondani,köszönöm jól vagyok!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Tullner Gabriella klinikai szakpszichológus vagyok. Diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem, ahol felnőtt klinikum és egészségpszichológia specializációkat végeztem. Az egyetem befejeztével tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Orvostudományi Centrum Magatartástudományi Intézetének klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus képzésén folytattam tovább (2009-2013) (posztgraduális képzés), ahol a klinikusi szakképesítést 2013-ban szereztem meg. Időközben a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein családterápiát (2010), valamint az Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Integratív Hipnoterapeuta képzésén hipnoterápiát (2013-2014) tanultam. A munkámhoz szükséges önismeretet 150 órás családi önismeret csoportban, valamint több éves egyéni pszichoterápiákban szereztem meg.

  2010-től a Sántha Kálmán Szakkórház V. pszichiátriai osztályán dolgozom. Fő feladatom a különböző pszichés problémák, betegségek diagnosztikája, hogy a hozzánk kerülő pácienseknek megpróbáljuk megtalálni a megfelelő kezelést, segítséget. A pszichiáter munkáját segíti, kiegészíti a pszichológus eltérő szemléletmódja, illetve a különböző pszichodiagnosztikai tesztek alkalmazása. Ezen kívül egyéni és csoportos formában foglalkozom a betegekkel, a pszichoterápiás szemléletet képviselem az osztályon és az ambulancián.

  Amikkel a leggyakrabban felkeresnek: depresszió, szorongás, stresszkezelés, szenvedélybetegség, kapcsolati konfliktusok, munkahelyi konfliktusok, félelmek, ingerlékenység, önismeret fejlesztés.

  Rendelésemen hosszabb vagy rövidebb távú pszichológiai tanácsadást, vezetést vállalok.

  Bejelentkezés: telefonon vagy e-mailben: tullnergabriella@gmail.com

Szakterületek

 • pszichoterápia