Pataki Gergely vagyok, plasztikai sebész és sebész szakorvos. www.drpataki.hu 1999-ben diplomáztam orvosként, majd a Semmelweis Egyetemen központi gyakornokként dolgoztam 2002-ig.… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet

  Számadó u. 6.
  1118 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Szolgáltatások

  Mellplasztika
  Mellfelvarrás
  Fülplasztika
  Arcplasztika
  Emlőplasztika
  Ajakfeltöltés
  Face-lift
  Ráncfeltöltés
  Hegkezelések
  Intimsebészet
  Lézeres peeling
  Mellnagyobbítás
  Zsírleszívás
  Hasplasztika
  Orrplasztika
  Szemhéjplasztika
  Zsírtöltés, lipofilling
  Tokaműtét
  Botox ránctalanítás
  Lézeres arcfiatalítás
  Jóindulatú bőrelváltozások
  Anyajegyek

  még több

5

Általános Eredmény
11 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • A

  Kedves Doktor Úr!

  Remekül vagyok! Sokat javult az arcom, az első egy hét volt amíg nem igazán látszott az eredmény, inkább ödémásnak tűnt az egész arcom. A homlokomon a mély barázda jelentősen kisebb lett, majdcsak teljesen kisimult. Lágyabb lett az arcvonásom, kicsit kevesebb a feltűnő mély barázda, szarkaláb, nekem tetszik az eredmény, nem bántam meg!
  Úgy gondolom, évente egyszer megengedem magamnak, hogy egy kicsit fiatalosabbnak tűnjek, viszont túlzásokba nem szeretnék esni!
  A doktor Úr pontosan tudta, mit, hová, és mennyit kell juttatni, ahhoz, hogy még természetes maradjon a hatás!
  A melleimet nagyon szeretem, most élvezem már igazán a változást, a férjemnek is nagyon tetszik, és szerintem másoknak is! Ezt sem bántam meg, bár kerítés azóta sincs! (arra gyűjtögettem, mikor kitaláltam, hogy inkább szép melleket szeretnék!)

  Patrícia

 • S

  Kiváló orvos. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt. Nekem kiváló mellplasztikát csinált. Az elégedettségem teljes

 • J

  Hyaluronsavas szem zúg feltöltésen voltam nála. Először voltak félelmeim, de aztán a tudásával meggyőzött. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt.

 • D

  Már akkor szimpatikus voltr, amkikor először megláttam. A korrektsége, és a szakmai hozzáállásaq teljességgel megfelelő.

 • K

  Nagyon zavart az, hogy elállóak füleim. Örülük, hogy rászánntam magamat a műtétre. Nagyszerűen sikerült a beavatkozás.

 • A

  Rendkívül boldog vagyok, hogy őt választottam. Az általa végrehajtott műtétnek köszönhetően már nem állnak el a füleim.

 • K

  Nagyon köszönöm, hogy precízen pontosan ellátott, kezelt. A homlokom teljesen sima lett a botox kezelésnek hála.

 • P

  Tökéletes munkát végez, nem lehet rá panasz. Köszönettel tartozom neki. Nem tudok rá rosszat mondani. Mindenkinek ajánlom.

 • M

  42 éves anyuka vagyok. Kicsit későn szültem, 36 évesen és sajnos nem sikerült visszanyerni a régi alakomat. Ebben segített nekem Dr Pataki Gergely. A mellem nagyon megereszkedett, a hasamon és az oldalamon sok felesleges zsír és bőr maradt. Egy nagyszerű eljárással a felesleges zsírt eltávolítás után, a mellembe töltötték vissza. Így nem kellet szilikont betenni és egy nagyon természetes és szép mellet tudhatok azóta magaménak.A hasamról eltávolította a felesleges bőrt, a hasizmokat össze varrta és a köldöksérvemet is megoperálta. Mivel császárral szültem a plasztikai műtét utáni vágás alig lett szélesebb és egyáltalán nem látszik ki még a bikini bugyiból sem. Tökéletesen meg vagyok elégedve az eredménnyel és azóta újra teljes értékű nőnek érzem magam. Bár súlyom nem sokat változott, teljesen más méretű és stílusú ruhákat hordhatok azóta. Szeretném még megemlíteni, hogy mind a műtét előtti tájékoztatás, mind a kórházi ellátás és a beavatkozás utáni kezelésekkel 100 %-osan meg voltam elégedve. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak. Mindenkinek ajánlom, aki bármilyen plasztikai beavatkozáson gondolkodik.
  M. Mónika

 • K

  38 eves no vagyok.Pataki Doktor urat a Premium Plasztikai Sebeszeten talaltuk meg ferjemmel, ahol a Semmelweis Egyetemen mukodo magan plasztikai sebeszetet vezeti. Hallottunk azokrol a szepsegkiralynokrol es modellekrol akik, kezei altal szepultek es megbiztunk ertekiteletukben. Orvost sokszor pacienseirol ismerni meg, mondjak es ez igaznak bizonyult ! 2 gyermekem szulese es szoptasa utan megereszkedett es osszeesett mellemet egy kivalo, termeszetes tapintasu, csepp formaju, nemet implantatummal (melyet foleg izom ala ultetett be) hozta olyan szep allapotba, mely uj koraban sem volt. Ennek idestova 2 eve. O nala a minoseget, a biztonsagot es a extrem torodest kapjak, mely egy ilyen szakma alapfeltetele kellene legyen. Sajnos masutt nem az, tudjuk, mivel mashol is jartunk mar. Ha egy tervezett plasztikai mutet elott legalabb annyi energiat forditanank a tajekozodasra, dontesre, mint egy ruha vasarlasakor, peldaul, hogy legalabb ket uzletbe is beternek (több plasztikai sebesszel is konzultalnank) kevesebben lennenk elegedettek. Pataki doktor urat messzemenokig ajanljuk ! A. Ildiko

A betegek kérdései (505)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Pataki Gergely vagyok, plasztikai sebész és sebész szakorvos.

  www.drpataki.hu

  1999-ben diplomáztam orvosként, majd a Semmelweis Egyetemen központi gyakornokként dolgoztam 2002-ig. Ezt követően több évet Németországban voltam sebész szakorvosjelölt, majd 2006-ban szakvizsgáztam sebészetből. 2006- tól a németországi Schledenben a Szent Anton Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán dolgoztam főállásban több, mint egy évet, majd itthon 1 évet az Állami Egészségügyi Központ Esztétikai Plasztikai Sebészeti Részlegén, illetve a Plasztikai és Égési Részlegén töltöttem. 2008-tól 2010-ig a Szent István Kórház, Égés és Plasztikai Sebészeti Osztályán dolgoztam főállásban plasztikai sebész szakorvosként.
  Jelenleg a Szt. János Kórház Gyermeksebészeti Osztályának plasztikai sebészeti ambulanciáját vezetem. 2010-ben plasztikai sebészeti magánrendelőt alapítottam Budapesten, ahol az általam megálmodott környezetben és gondoskodással tudom fogadni és kezelni pácienseimet.


  Tagja vagyok a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak, a Társaság Esztétikai Szekciójának és a Német Plasztikai-, Helyreállító és Esztétikai Társaságnak.
  Tagja vagyok a Magyar Kézsebész Társaságnak és a Magyar Égési Egyesületnek. Vezetőségi Tagja vagyok a Semmelweis Egyetem Baráti Körének. Alapító tagja vagyok az Európai Plasztikai Sebészeti Kutatási Társaságnak. Számos világkongresszuson és külföldi lapban publikáltam az elmúlt években. Rendszeresen publikálok hazai egészségügyi és családi lapokban is, illetve a különböző felkéréseknek eleget téve szereplek a médiában.

  Külföldi tapasztalatszerzéseim:

  Hollandia 1996 (Amszterdam, alapképzés és plasztikai sebészet)

  Brazília 1997, 2001 és 2004 ( Sao Paulo, plasztikai sebészet)

  Írország 1998 (Portlaoise, szülészet és nőgyógyászat gyakorlat)

  Ausztrália 2001 (Sydney, sürgősségi és baleseti sebészet, plasztikai sebészet)

  Németország 1998, 2002-2006 (Bonn, Bottrop, sebészet és plasztikai sebészet gyakorlat)

  Németország 2006-2007 (Scheiden, plasztikai sebészet)  Egyéb végzettségek: egészségügyi szakközgazdász és egészségügyi menedzser

  Egyéb: Az 1999-ben alapított, a magyarországi szakorvos-jelölteket képviselő érdekképviseleti szervezet, a Magyar Rezidens Szövetség elnöke voltam 2001-2003-1g. A szövetség a szakorvosképzés minőségének javításáért, tágabb értelemben az egészségügy rendszer reformjáért küzd.

  Mellplasztika
  Mellnagyobbítás
  Mellfelvarrás
  Szemhéjplasztika
  Ajakfeltöltés
  Zsírleszívás
  Zsírtöltés, lipofilling
  Hasplasztika
  Fülplasztika
  Arcplasztika
  Face-lift
  Orrplasztika
  Tokaműtét
  Ráncfeltöltés
  Botox ránctalanítás
  Hegkezelések
  Lézeres arcfiatalítás
  Emlőplasztika
  Intimsebészet
  Jóindulatú bőrelváltozások
  Lézeres peeling

  Anyajegyek

Szakterületek

 • esztétikai plasztikai sebészet