Dr.

Bábás Géza

verifiedCreated with Sketch.

Sebész, Ortopéd orvos

15 vélemény +hozzáad

1983-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát, majd 1987-ben általános sebészetből, 1989-ben baleseti sebészetből, 1994-ben kézsebészetből tett… még több

Címek

5

Általános Eredmény
15 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • A
  Cím: Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi IntézetSzolgáltatás: ganglion eltávolítása

  Csupa mosoly. szív, derű, empatikus nagyszerű Ember és Orvos, még akkor is amikor nagyon fáradt. Tisztelettem! ☺️

 • Nekem a főorvos úr visszaadta az embrrek jóságába vetett bizalmamat. 2012 júniusában műtötte a bal karomat, amelyről az itthoni orvosok lemondtak. Azóta is rendben vagyok, az életminőségem tökéletesnek mondható. Köszönöm a doktorúrnak és Isten áldását kívánom rája és munkájára!

 • Rendkívül hálás vagyok a Főorvos Úrnak mérhetetlen türelméért, hozzáértéséért és hogy a műtéttel olyan minőségi javulást tudott elérni, melynek köszönhetően visszatért az életkedvem és a remény a teljes felépülésre.
  Köszönettel:
  Kádasné Kovács Andrea

 • P

  Ferencziné Molnár Nikolett

  10 nappal ezelőtt műtötte a jobb vállamat. Példaértékű ember és szakember. Nem találkoztam ilyen humorral, emberséggel és szaktudással rendelkező orvossal. Van mit tanulni tőle.
  Köszönettel: Ferencziné Molnár Nikolett

 • S

  Főorvos Úrnál Emberibb gyógyitót még nem láttam ,Nekem a jobb kezemet műtötte emberi ,és lelki ismeretes orvossal még nem találkoztam hozzá állása példa értékű .Rendkívüli ember a betegekért dolgozó .velük együtt érző igaz ember .Ráadásul szakmailag is rendkívüli orvos .Mindig mosolyog még akkor is mikor fáradt .Igazi gyógyító nagyon sok embernek kellene leni mint .Dr Bábás Géza Főorvos Úr

 • Főorvos Úrnál Emberibb gyógyitót még nem láttam. Nekem mind a két kezemet műtötte, emberi, és orvosi hozzá állása példa értékü. Köszönettel Posta Zsuzsanna

 • B

  Szeretném, ha minden orvos ilyen igazán jó EMBER lenne, mint Dr. Bábás Géza.
  Sok-sok köszönet és hála neki !

 • V

  Sok-sok évvel ezelőtt volt hozzá szerencsém. Kétszer műtött. Azóta is nagyon hálás vagyok neki. Nagyon jó szakember és jó ember.

 • Nehéz percekben sikerült őt felkérni hogy végezze a műtétünket. A mai világban, mikor az egészségügyről alkotott vélemény mélyen a béka hátsója alatt van igazi gyöngyszem. Ritka az ilyen ember, aki valóban ORVOS és GYÓGYÍTÓ. Nem mellesleg olyan körülmények között ami valóságos "balkán". Köszönettel és hálával tatozunk neki és nem csak a orvoslásáért, hanem azért is mert tudott velünk emberként bánni akkor is ha fáradt volt és túlterhelt.

 • D

  Rendkívül pozitív szakmai és emberi tulajdonságokkal megáldott ORVOS, aki a gyógyításnál a nagyon magas szakmai tudása mellett a derűs empátiáját is sugározza betegei felé.
  Igazi gyógyító, nagyon sok kellene a hozzá hasonlókból!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1983-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát, majd 1987-ben általános sebészetből, 1989-ben baleseti sebészetből, 1994-ben kézsebészetből tett szakvizsgát. Több külföldi kéz- és mikrosebészeti, traumatológiai, vállsebészeti ösztöndíjban részesült. Ennek keretén belül 1991-ben az Innsbrucki Klinika Plasztikai Sebészeti Osztályán, 1994-ben a bécsi AKH-ban, 1996-ban a bécsi Böhles Krankenhausban, 2000-ben a Salzburgi Kórházban, majd 2006-ban egy római magánklinikán dolgozott. Jelenleg a miskolci megyei kórház baleseti sebészeti osztályán, és kézsebészeti centrumában főorvosi beosztásban végez gyógyító tevékenységet.