Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Gasztroenterológus
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Nagy Ákos György
Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd belgyógyászatból és gasztroenetrológiából szakvizsgázott. Immár negyven éve a Borsod – Abaúj - Zem... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd belgyógyászatból és gasztroenetrológiából szakvizsgázott. Immár negyven éve a Borsod – Abaúj - Zemplén Megyei Kórház belgyógyászatának munkatársa. Munkássága főként az emésztőszervi betegségekhez kötődik. Pályafutása alatt több mint 20 000 endoszkópos diagnosztikus vizsgálatot, és beavatkozást végzett el. Szakmai érdeklődésének középpontjában a sav-függő nyelőcső-, gyomor-, nyombélfekélyes betegek diagnosztikája, és kezelése; az emésztőszervi daganatok, vérzések, polypok, rákelőző állapotok kiszűrése; epeúti kövek és szövődményeik endoszkópos ellátása, valamint a gyulladásos és funkcionális bélbetegségek kórdiagnosztikája, és gondozása.

Értékelések:

2 vélemény

  • Szerintem is jó szakember. Nem csak gasztroenterologiában van otthon.A tudása sokrétű és összetett. Sebészként is remekelt. Megengedheti magának hogy "érdekes" legyen a stílusa. Én biztonságban éreztem magam az osztályán az ő kezei között.

  • Érdekes a stílusa szerintem, de ezzel együtt nem volt vele problémám. Jó szakember, elégedett voltam vele.