Kérd az Előjegyzési Naptárat

Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd belgyógyászatból és gasztroenetrológiából szakvizsgázott. Immár negyven éve a Borsod – Abaúj - Zem... még több

Címek

Az orvosról

Bemutatkozás

  • Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd belgyógyászatból és gasztroenetrológiából szakvizsgázott. Immár negyven éve a Borsod – Abaúj - Zemplén Megyei Kórház belgyógyászatának munkatársa. Munkássága főként az emésztőszervi betegségekhez kötődik. Pályafutása alatt több mint 20 000 endoszkópos diagnosztikus vizsgálatot, és beavatkozást végzett el. Szakmai érdeklődésének középpontjában a sav-függő nyelőcső-, gyomor-, nyombélfekélyes betegek diagnosztikája, és kezelése; az emésztőszervi daganatok, vérzések, polypok, rákelőző állapotok kiszűrése; epeúti kövek és szövődményeik endoszkópos ellátása, valamint a gyulladásos és funkcionális bélbetegségek kórdiagnosztikája, és gondozása.

Betegek véleményei

  • nagyon jó

    Szerintem is jó szakember. Nem csak gasztroenterologiában van otthon.A tudása sokrétű és összetett. Sebészként is remekelt. Megengedheti magának hogy "érdekes" legyen a stílusa. Én biztonságban éreztem magam az osztályán az ő kezei között.

  • nagyon jó

    Érdekes a stílusa szerintem, de ezzel együtt nem volt vele problémám. Jó szakember, elégedett voltam vele.