Általános orvosi diplomája megszerzése után Vácott és Japánban dolgozott sebészként. 2000. áprilisától szülész-nőgyógyászként dolgozik a MÁV kórházban, illetve az átalakítások és összevonások… még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Általános orvosi diplomája megszerzése után Vácott és Japánban dolgozott sebészként. 2000. áprilisától szülész-nőgyógyászként dolgozik a MÁV kórházban, illetve az átalakítások és összevonások után jelenlegi nevén MHEK-ban (Honvédkórház). Nyugati téri magánrendelésén családtervezéssel, terhesgondozással, fogamzásgátlással, nőgyógyászati szűrések és ultrahangos vizsgálatok elvégzésével, nőgyógyászati endokrinológiával, illetve az MHEK-ban szülésvezetéssel, valamint műtétek elvégzésével foglalkozik. Nőgyógyász-endokrinológusként nem foglalkozik a belgyógyászat-endokrinológiai tárgykörébe tartozó betegségekkel (pl. pajzsmirigy, mellékvese, stb.)
5

Általános Eredmény
15 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Nála szültem 8 éve, és most áprilisban is nála fogok (3 éve szültem az egyes klinikán, teljesen más okból nem nála, és nagyon de nagyon megbántam)! A nagynéném 3 gyermeke is nála született! Maximálisan megbízom benne, minden apró esetleg felesleges kérdésemre is válaszol mindig készségesen, akár hétvégén, ünnepnap, bármikor ha hívom! Egyenes, szerintem inkább vicces mint nyers, de biztos hogy nem hétköznapi a humora! Maximálisan tiszta szívből ajánlom Mindenkinek! És az asszisztense, Csilla, annyira nagyon kedves! Jó páros! A honvéd kórház pedig az ország egyik legjobban felszerelt kórháza, PIC részleggel!

 • A

  Sajnos velem mindent megtett,hogy elvegye a kedvem attól,hogy nála akarjak szülni..:(
  El is érte!
  Ijesztgetett mindenfélével,nem is sorolnám fel,bunkó volt szerintem.
  Mindez 12 éve történt,azóta megjavulhatott....

 • Biztonságban éreztem magam a terhességem idején mellette. Minden rendben is ment! Én csak ajánlani tudom.

 • Mindkét gyermekemet nála szültem. Maximálisan ajánlom. Aki nála szül biztos, hogy jó kezekben lesz!
  Igaz, ő nem az a szép türelmesen, ráérősen, komótosan minden kis apróságról csacsogjunk már a terhes anyukákkal...-típus. Ehelyett lényegre törő, gyors, de szakmailag nagyon ott van és precíz , pontos( és ha bármikor,ha TÉNYLEG FONTOS és lényeges kérdésem volt a terhesség alatt, azt mindig részletekbe menően megválaszolta. (akár rendelési idő után is, akár mobilon is, akár autóvezetés közben is .....stbstb....hosszasan statisztikákat, és gausz görbékek is kielemezve...)
  Nagyon jól felszerelt és szép a rendelője. (és nagyon jó helyen -Nyugatinál)
  Pontosak, nincs sok várakozási idő abszolút.
  Az asszisztensnője is egy tündér. A kórház is (Honvéd) ahol szülni lehet nála nagyon jól felszerelt.
  Maximálisan ajánlom!

 • Nagyon tisztességes, és megbízható szakember. Korábban már szültem nála, de ismét nála fogok, mert elégedett voltam vele.

 • Teljes mértékben tudom ajánlani. Kiváló humorérzéke van, és nem bizalmaskodik. Még magánrendelése is van.

 • Kifejezetten pozitívumokat tudok csak megemlíteni vele kapcsolatban. Rendkívül kedves és türelmes. Mindent megoszt a pácienssel. Bemutatta a szülőszobát is, ahol a későbbiekben szültem. Határozott személyiség, nagy szakmai tudással.

 • Jelenleg az Ő páciense vagyok, 11 hetes terhesen. Mindent meg tudok vele beszélni. Nem hiteget, nyíltan elmondja mi várható, de ugyanakkor megnyugtat. Nagyon jó orvosnak tartom. Kissé nyers, de a szakértelme vitathatatlan.

 • Nála született 8 éve a fiam ill. Nem rég egy műtétem volt, amit ő végzett. Én elégedett voltam vele mindkét alkalommal. Alapos, lelkiismeretes orvosnak ismertem meg. Csak ajánlani tudom!

 • Remek orvos, tudom ajánlani. Hozzá járok terhesgondozásra, de a szülést is nála tervezem. Alaposan vizsgál.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Varsányi Antal

nőgyógyász,  szülész-nőgyógyász

Calendar-iconCreated with Sketch. Foglalás