Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd belgyógyászatból és gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Az egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján… még több

Címek

5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • E

  2017 májusában jártam a professzor úrnál.Sok vizsgálaton voltam túl mikor hozzá kerültem és ő az első beszélgetésünk után meggyógyított!!!Mellesleg egy igazi Úri ember ami a mai világban nagyon ritka...
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Köszönet neki a gyors fogadásért és az emberséges viselkedéséért illetve a gyógyulásomért!
  Vigh Éva

 • V

  Engem már I985-ben kezelt és gyógyított vírusos pajzsmirigy gyulladással olyan tökéletesen,hogy azóta sem szedek semmilyen gyógyszert a pajzsmirigyemre.
  Évente járok ellenőrzésre,bár már nem hozzá.
  Mindig hálával gondolok rá.
  DGyné
  2oI5.aug.

 • DR. Wittmann Tibor Professzor Úr.
  Kiváló szakember, amíg a betegei, nincsenek olyan állapotban, hogy Ő úgy látja, hogy amilyen kezelést,
  legyen az gyógyszeres, vagy különböző beavatkozások,amit szükségesnek tart, látja az eredmény javulását, addig nem nyugodt, és a betegeit ,csak akkor engedi el, mikor már pozitív irányba, látja a gyógyulásukat. Rendkívül Tisztelem,és örülök, hogy a betegségeim gyógyítása a Professzor Úr alapos,lelkiismeretes, kézben tudhatom. Kívánok, nagyon jó egészséget, és további türelmet betegeihez!!!!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd belgyógyászatból és gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Az egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján 1973 óta áll alkalmazásban. 2007-ben tanszékvezetői kinevezést kapott. Számos szakmai bizottság, társaság tagja, többek között a Magyar Belgyógyász Társaság titkára, vezetőségi tagja, illetve a Magyar Gasztroeneterológiai Társaság elnöke. Gyógyítói és oktatói munkássága hazánkban és külföldön egyaránt elismert. Nevéhez fűződően számos tudományos írás, cikk, tanulmány jelent meg. Jelenleg a SZTE Általános Orvostudományi Kar I. Belgyógyászati Klinika igazgatója.