Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen 1982-ben szerezte meg. Gyakorlati idejét az egyetem sebészeti klinikáján töltötte, majd 1986-ban általános sebészeti szakvizsgát… még több

Címek

5

Általános Eredmény
10 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • E
  Cím: Szent Gellért MagánklinikaSzolgáltatás: Mellplasztika

  16 éve is nála voltam mellnagyobbításon, és most a cserét is vele csináltattam. Bízni kell benne, és hallgatni rá, mert elmondja őszintén a véleményét, amellett, h. van egy elképzelésünk arról, amit szeretnénk! Én nagyon bizalmatlan ember vagyok, de Ő benne bíztam, és nem csalódtam benne! Ajánlom mindenkinek!

 • A
  Cím: Szent Gellért MagánklinikaSzolgáltatás: mellnagyobbítás

  Én mellnagyobbítás miatt kerestem fel Dr. Bajusz Hubát.Júniusban volt a műtétem.A konzultáció alkalmával azonnal kértem időpontot,mert szerintem a legjobb plasztikai sebész.Több plasztikai sebészt is felkerestem mielőtt mellette döntöttem.
  Ő volt az egyetlen,akinél nem azt éreztem,hogy a "szalagon" én vagyok az egyik "darab" a sok közül.Mindent részletesen átbeszéltünk ès az eredmény olyan lett,amilyet megálmodtam.33 éves vagyok, van egy 9 éves lányom.A kosárméretem B volt,műtét után C lett.Nem lógtak a melleim,csak megereszkedtek.Annyit szerettem volna,hogy picit teltebbek legyenek,de maradjon termèszetes látvány.Így 270g és csepp formájú implantátumot választottam.Tökéletes lett!
  Sok ember ha meghallja,hogy szilikonmell,hatalmas természetellenes mellek jutnak az eszükbe.Nekem is mondták az ismerősök,hogy ha már megcsináltatod,legyen nagy.Szerintem butaság,mert kissebb implantátummal sokkal természetesebb hatást érhetünk el.És arra is gondolnunk kell,hogy ha cserés lesz,ugyanakkorát vagy kissebbet már nem választhatunk.
  A sajàt tapasztalataimból talán segíthetek a még műtét előtt állóknak,hogy gondolják át az implantátum méretet és hogy kihez mennek műtétre.
  Köszönöm szépen Bajusz doktornak és a kedves Nővéreknek!

 • M

  Kiváló plasztikai sebész.Fülplasztikám volt nála.Ajánlani tudom mindenkinek,aki plasztikázni akarja bármelyik testrészét.

 • V

  Nézetem szerint kimagasló plasztikai sebész, több másikat is felkerestem mielőtt orrplasztikát csináltattam.
  Ő volt az egyetlen aki a viziten pontosan meg tudta szerkeszteni a saját arcképeken azokat az orrformákat amiket kértem. Hab a tortán, hogy pontosan olyan orrot alkotott amit közösen kiválasztottunk. Számomra felfoghatatlan, hogy lehet ezt megcsinálni minden külső heg nélkül. Ha valaki orrplasztikát akar csináltatni biztosan megéri meglátogatni egy vizitre. A hozzáértése, precizitása magávalragadó. Nem hiszem, hogy egy vizit után valaki máshol akarná operáltatni az orrát.

 • V

  Köszönöm a docplanner oldalnak, hogy máshol szövődményesen gyógyult orrplasztikámat helyrehozni megfelelő szakembert találtam.
  Meggyőződtem róla és a saját bőrömön is tapasztaltam, hogy nagyon nagy különbségek vannak a plasztikai sebészek között. Bizton állíthatom, hogy nem sok jobb szakember lehet ezen a területen mint Bajusz Dr. Velem csodát művelt, teljesen rendbehozta az orromat.

 • I

  Ő hozta helyre az orromat. Az elégedetségem teljes. Nagyon tudom Őt mindenkinek ajánlani. Nagyon szép orrot csinált nekem.

 • I

  Teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem okozott csalódást. Nagyon ajánlom Őt mindenkinek. Fülplasztikán voltam nála.

 • A

  Annak a beavatkozásnak amit végzett köszönhető, hogy nincsen már problémám a hónaljammal. Örülök, hogy őt választottam.

 • Z

  Korrekt mind szakmailag, mind emberileg. Határozott, tudja mit csinál és mindent érthetően elmagyaráz. Fogbeültetésben -is- profi.

 • K

  Kiváló plasztikai sebész. Az országban az egyik legkiválóbb szakember ezen a területen. Csak ajánlani tudom másnak is.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános orvosi diplomáját a Szegedi Orvostudományi Egyetemen 1982-ben szerezte meg. Gyakorlati idejét az egyetem sebészeti klinikáján töltötte, majd 1986-ban általános sebészeti szakvizsgát tett. 1987 és 1988 között a plasztikai sebészeti gyakorlati idejét Budapesten töltötte, 1989-ben plasztikai sebészetből szerzett szakképesítést. 1993-tól a Forrás Magánklinika, 2007-től kezdve pedig a szegedi Szent Gellért Magánklinika vezetőjeként dolgozik.