Címek

5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

  Egy tündér Dr nő mindég türelmes megnyugtató válaszokat ad . Nagyon kedves, és lelkiismeretes orvos. Bármi gondom-bajom van, hozzá fordulok. Mind a gyermekekhez, mind a felnőttekhez türelemmel és kedvességgel szól. Szakmai tudása nagyon jó.ajánlani tudom mindenkinek

 • N

  Látom itt az előttem szólók dícsérik a doktornőt. Hát lehet, hogy akkor én kaptam el rossz passzban, de velem lekezelő volt. Lehet a gyerekekhez kedves, vagy velük szemben bevállt ez a viselkedés, de egy 40 éves felnőttel azért másképp kellene viselkedni. Én pl. szeretem, ha meghallgatják a panaszomat és elmagyarázzák, pontosan, hogy pl. mi a bajom, vagy egy kezelés alkalmával mi fog történni. Fűl dugulással és fájással menetem hozzá. Azt hittem fülgyulladás, de leteremtett, hogy ilyet ne mondjak, hanem tüneteket. Mjad se szó se beszéd kijelentette, hogy ez csak fűlzsír és valami szívóval leszívta. Napokig fájt a hallójárat, majd 3 hét múlva megint be volt dugulva ugyan úgy mint előtte. Zaláltam a neten peroxidos fülcseppet amit nagy nehezen rendelésre lehozott 1 patika. Na azzal szoktam kidugítani, mikor előjön a dugulás. A doktornő szerint csak a a parafinolaj a jó. Hát neki lehet. Nekem csak jobban bedugítja és nem ér semmit. Le kellene már szokni ezekről a berögzött ócska szerekről és haladni kellene a korral. Ha nem muszáj én nem fogok visszamenni hozzá.

 • V

  Hozzàm rengeteg türelem kell és kevés az ilyen orvis mint Doktornő. Remélem sok rezidens tanul tőle!!!!

 • V

  Kiváló szakember, ért a gyerekek nyelvén, nagyon kedves, segítőkész. Az ügyeleti ideje alatt hajnal 3-kor is kedvesen, türelmesen válaszolt a kérdéseimre.