1992-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból, majd 1999-ben audiológiából… még több

Címek

4

Általános Eredmény
10 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S
  Cím: Baross 22 Szakorvosi KözpontSzolgáltatás: fül-orr-gégészeti műtét

  Drágának találtam a vizsgálat díjat, illetve a kezelés után a kontroll díját, ami árban ugyanaz, holott ez egy felületes vizsgálat, nem alapos. A kétszer kifizetett 8000 Ft után sem lettem gyógyult, műteni kellett, amelyről sajnos nincs pozitív véleményem. Műtét után rá sem néz az emberre. 6 hónappal a műtét után ugyanaz a bajom. Kérdezem, megműtött egyáltalán???

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • K
  Cím: Baross 22 Szakorvosi Központ

  A doktor úr alapos és humánus, azonban a rendelés helyszínéül szolgáló lakóház semmilyen szinten sem gyermekbarát. Kisgyermekkel érkezők számára abszolút nem ajánlanám, maximum ha kellő türelemmel tudják elviselni az atrocitásokat. Időpont egyeztetés ellenére is érkezési sorrend van, kb. 1,5-2 órás várakozási idővel.

 • L

  Kiskoromban óvodás koromtól fogva egészen kilencedikes koromig jártam a fülészetre fülfájós hajlamom miatt. Egyszerűen fantasztikus munkát végez, emberileg is, szakmailag is kifogásolhatatlan! Többször is műtött, ebből három alkalommal a fülemet. (Egy alkalommal a műtét után egy apró kis gézbe pólyált csomagot kaptam, melyre mosolygós arc volt pingálva, mint egy pólyásbaba - az egyik lifegő tejfogamat csomagolták bele, amitől megszabadítottak az altatás alatt.) Tényleg nagyon figyelmes és korrekt szakember. Még több ilyen ember kéne a kórházakba és az orvosi pályára!

 • L

  Kiváló orvos, én nagyon meg voltam vele elégedve ! oda figyel betegeire én csak ajánlani tudom mindenkinek! Orvos-beteg kapcsolat is kiváló!

 • A

  Fiatal nő vagyok,ennélfogva nem találkoztam sok orvossal,a mandulaműtétem során ismertem meg. Szakmai tudása, tapasztalata kiemelkedő, széles látókörrel rendelkező orvos, továbbá nem csak a betegek ,hanem orvostársai körében is elismert ember.
  Orvos-beteg kapcsolat kiváló!!!

 • J

  Igazándiból nem is értem miért nem ő az osztályvezető főorvos! Tapasztalatával, szakmai hozzáértésével, emberi hozzáállásával, már régen megérdemelte volna!

 • K

  A kisfiamat műtötte - nagyon elégedett voltam vele. Nemcsak a gyermekemmel foglalkozott, hanem azzal is, hogy engem informáljon és megnyugtasson. Mindenkinek ajánlom!

 • G

  Nagyon felületes, a magánrendelésén az egyeztetett időponthoz képest órákat kell rá várni. Irreálisan sok pénzt kér. Tőlem 1 csillagot kap, mert ennél kevesebbet nem lehet adni...

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • V

  Hatalmas szakmai rálátással és emberi értékekkel megáldott orvos. Munkáját kötelessége felett végzi, csekély szabadidejében benéz a betegeihez, és ellenőrzni még szinte a kedélyállapotukat is. A diagnosztizálástól a kezelés végéig igen alapos. Szakmája egyik legkivállóbbika (ezt nem csupán én állítom), orvosi körökben is nagyrabecsülés övezi. Tőlem 5 csillagot kap, mert csupán annyi a maximum.

 • Z

  Kiváló szakember. A fiamat műtötte meg. Teljes mértékben meg voltam vele elégedve. Másnak is maximálisan tudom őt ajánlani.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1992-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból, majd 1999-ben audiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a szolnoki Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet munkatársaként dolgozik, mely mellett magánpraxisában is végez gyógyító tevékenységet.