Címek

5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Ma voltam varrat szedésen a dr. úr arany keze által végzett (hétfőn) felső szemhéj műtét után. És olyan eredmény kaptam, hogy magam sem csináltam volna meg szebbre ha mondjuk szemész vagy plasztikai sebész lennék. Hibátlan! Tökéletes!profi munkát végzett. Nagyon kedves türelmes egyszerű embert ismertem meg személyében, emellett családcentrikus, és ez nekem a mai világban sokat számít.Boldog karácsonyt mindenkinek. Erna.

 • Mindenkinek csak ajánlani tudom, az asszisztens közvetlensége a telefonban, a gyors időpont egyeztetés, és műtéti időpont lefixálása mind gördülékenyen ment. Négy évnyi szenvedés után, 4 műtét után, amit más orvosok, más helyen végeztek, eléggé elkeserítettek, félve hívtam fel a klinikát és mentem el a konzultációra, mert már nem mertem hinni abban, hogy van aki elvállal és látja az esélyt a szempilla befordulás megállítására és helyreállítására. A műtétre hamar kaptam időpontot, az orvos dr Tönköl Tamás olyan szakmai tapasztalattal rendelkezik, amit eddig egyik műtétem alatt sem tapasztaltam, az a precizitás, pontról pontra vizsgálása a szempilláknak és az arcomnak ülő és fekvő helyzetbe meggyőzött arról, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. Fájdalom a műtét alatt se után nem volt pedig négy vágással hozta helyre a szemem. Türelmesen lépésről lépésre elemezte a szempillákat, minden vágás és varrás alkalamával,tájékoztatott folyamatosan, hogy mit miért csinál és miért kell minden újabb vágásnál ülő helyzetben is felmérnie az arcom adott pontjait. Tisztaság, szakmai tapasztalat, és emberiesség szemontjából is a lehető legjobb hely. A mai világban sok orvos tanulhatna tőle mind szakmailag, mind emberség szempontjából, az az orvos aki magától megadja a telefonos elérhetőségét, hogy nyugodtan hívjuk ha komplikáció meruülne fel, az 2016 ban igen különleges, dr Tönköl Tamás a hivatásának él, szereti csinálni és ezt a betegei is érzik, köszönöm, hogy visszaadta a hitem négy évnyi zavaró szempillabefordulás és azzal járó kellemetlenség megszűnésével.

 • Jó tapasztalatokat szereztem dr. Tönköl Tamásnál. Segítő jobbot nyújtott nekem az elszúrt szemhéjplasztikám után, azóta is számíthatok rá.
  Érdemes felkeresni a magánpraxisát is, ott talán hamarabb be lehet jutni hozzá.

 • S

  Kontaktlencse problémàkkal és egy szembetegséggel kerestem fel tavasszal, a legjobb döntést hoztam,hogy elmentem hozzà! Kedves,türelmes,közvetlen! Megkönnyìtette a mindennapjaimat a kontaktlencséje.....remek szakember,csak ajànlani tudom :)

 • V

  Dr Tönköl Tamás egy jól képzett orvos,nagy tudása van.
  Sok jót halottam róla,és egyszer már én is fordultam hozzá.
  Most is készülök hozzá.

 • V

  aranyos kedves szuper szakember! csak ajánlani tudom! sajnos nehéz időpontot kapni hozzá, ha viszont sikerül máshoz biztos nem megy senki!

 • V

  Aranyos, kedves, körültekintő, alapos, nem lehet tőle úgy eljönni, hogy nyitott kérdés maradna bárkiben. Minden feltett kérdésre türelmesen, érthetően válaszol.
  Remek ember és remek orvos!
  S.Anna

 • V

  Fantasztikus orvos. Mintha nem is Magyarországon élne: kedves, türelmes és problémacentrikus. Remélem nem megy külföldre. Az egész családomat hozzá viszem, és nagyon megnyugtató így.