Heim Pál Gyermekkórház - Gyöngyösi utcai telephely

Gyermekorvos, Tüdőgyógyászat, Endokrinológia, Belgyógyászat, Nefrológia, Szemészet még több

Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

A Heim Pál Gyermekkórház Gyöngyösi utcai telephelye Budapest XIII. kerületében a Gyöngyösi út 29. szám alatt található. A rendelőintézetben járóbeteg-ellátás folyik, melynek keretén belül a következő ... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A Heim Pál Gyermekkórház Gyöngyösi utcai telephelye Budapest XIII. kerületében a Gyöngyösi út 29. szám alatt található. A rendelőintézetben járóbeteg-ellátás folyik, melynek keretén belül a következő szakrendelések érhetők el: bőrgyógyászat, EEG, endokrinológia, fogászat, gasztroenterológia, gyermeknőgyógyászat gyógytorna, efrológia, neurológia, pulmonológia, szemészet, kardiológia.

Egészségügyi létesítmény típusa

 • kórház

Rendelők

 • Heim Pál Gyermekkórház - Gyöngyösi utcai telephely

  Gyöngyösi utca 29., Xiii. Kerület

  1131, Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok +36 1 3...

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Szabó Lajos Tamás

  Gyermekorvos, Nefrológus, Belgyógyász, Dr.

  • Nagyon emberseges , latszik hogy szereti a gyerekeket és ért a szakterületéhez! Megnyugtatott minket


 • Antoni Pál

  Gyermekorvos, Dr.

  • A mi doktorbácsink is ő volt, fantasztikus, a gyerekeim (3) úgy nőttek fel, hogy talán ha háromszor kaptak antibiotikumot. :) A természetes megoldások híve volt, mindig hallgatott rám, mert azt mondta, hogy a gyereket és annak megnyilvánulásait úgyis én ismerem a legjobban. Abban is igaza volt, hogy a legtöbb gyerekbetegség 3 napig tart. :) Alaposan és lehetőleg fájdalommentesen vizsgált. Nagyon tisztelte az őt a bizalmukba fogadó családokat. Valóban, minden zokszó és ellenszolgáltatást SOHA nem kérve jött a beteghez. Végtelenül hálás vagyok, hogy a gyermekeim az ő gondozása alatt nőhettek fel! Sajnos, véglegesen nyugdíjba ment!

  • M

   Gyermekkoromban ő volt az orvosom. Neki köszönhetem, hogy 6 éves korom után nem vitt ászt ügyelet kórházba asztmás rohammal. Azóta nem félek az injekciótól sem,
   Kiváló szakember, csak ajánlani tudom.

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról


 • Tar Attila

  Endokrinológus, Gyermekorvos, Dr.

  • T

   Hozzáértő,lelkiismeretes, empatikus, megbízható!!! '91-ben, kóma közeli állapotban kerültem a Budai Gyermekkórház endokrinológiájára, ahol ő lett az Orvosom! Egy iszonyatos havas időben érkeztem az Amerikai úti Idegsebészetről! Ő az ajtóban állt éés mosolygott rám, amikor bevittek a mentősök. Miután már elmúltam 14 éves, megkerestük mert nála voltam addig a legjobb kezekben, sajnos aztán a korom miatt máshoz kellett mennem, akkor indult el a szöcske efektus Endokrinológus ügyben, ami 3 évvel ez elöttig tartott! Most megint olyan biztonságban érzem magam mint akkor az ő kezeiben!!!

  • Maximális az elégedettségem vele kapcsolatosan. A gyerekemnek is szimpatikus volt, és nekem is. Képes volt arra, hogy megnyugtasson bennünket.