Adatok szerkesztése Orvosok megtekintése Show number

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Szolnok városában található. Az intézmény alaptevékenységéhez tartozik a város és vonzáskörzetében élők ellátásán túl a megye immunológ... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Rólunk

Magunkról

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Szolnok városában található. Az intézmény alaptevékenységéhez tartozik a város és vonzáskörzetében élők ellátásán túl a megye immunológiai, hematológiai, endokrinológiai, nefrológiai, kardiológiai, kardiológiai rehabilitációs, tüdőgyógyászati, érsebészeti, onkológiai ellátásának biztosítsa; a speciális traumatológiai, szemészeti, bőrgyógyászati, ideggyógyászati, infektológiai, koraszülött és gyermekintenzív ellátást igénylő betegek számára progresszív ellátás nyújtása; továbbá regionális feladatok ellátása az angiológia, mellkas-sebészet, valamint idegsebészet területén.

Egészségügyi létesítmény típusa

 • kórház

Rendelők

 • Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

  Tószegi út 21.

  5000, Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok

  Kapcsolati adatok +36 56 ...

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Nagyné Ladányi Krisztina

  Gyógytornász,

  • D

   Mindenki nagyon ajánlotta nekem őt és a módszereit. Nem véletlenül dícsérték mert nagyon jó. Meg voltam elégedve.


 • Szűcs Ágnes

  Fogorvos, Dr.

  • I

   Nagyszerűen kezeli a gyerekeket. Kifejezetten kedves velük. Nála nincs jobb gyerekorvos:) Ajánlom nagyon!

  • T

   Rendkívül aranyos. Mindenkinek őszintén tudom őt ajánlani. Nagyszerűen végzi a kezeléseket. A legjobb.


 • Stuhl Sándor

  Ortopéd Orvos, Plasztikai Sebész, Dr.

  • G

   Teljesen elégedett vagyok vele. Kiváló szakember, nagyon érti a dolgát. Ha valaki megtalála Őt, annak nem érdemes tovább keresnie.


 • Gyuricza Ildikó

  Kardiológus, Dr.

  • V

   Kiváló orvos! Rendszeresen járok hozzá ellenőrzésre. Lelki ismeretes, gondoskodó, nagy szaktudású. Ő az életem megmentője! Szeretném, ha többször mosolyogna, akkor nagyon kedves.

  • D

   több alkalommal voltam a Kórházi szakrendelésen.,A betegek bizalommal vannak és csak megelégedéssel beszélnek a főorvos asszonyról. Nyugodt, kiegyensúlyozottsága és szakmai tudását, gyógyítását ismerik el,és elégedettek az emberek. azonos a véleményem a betegek megállapításaival..

  Az összes vélemény (3) erről a doktorról


 • Barta György

  Belgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus, Dr.

  • V

   Csak jót tudok mondani! Több éve hozzájárok és rengeteget segített/segít! Tudásban gazdag, nagyon jól felkészült szakember. Türelmes, figyelmes, együtt érző, barátságos ami sokat jelent rendszeres kontrolloknál.

  • V

   Nagyon jó orvos! Bocsánat Főorvos! Én hozzá járok már két éve. Lelkiismeretes, nagyon sok a betege, de mindig nyugodt! Csak ajánlani tudom!

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról


 • Vadász János

  Endokrinológus, Belgyógyász, Dr.

  • A

   Sziasztok Én csak nagyon jókat tudok róla mondani.Egy figyelmes, nagy tudású szakember. Nekem olyan betegséget segített felfedni amire senki nem gondolt. Egy petefészek ciszta okozott olyan tüneteket amit csak Ő vett komolyan senki más. Magas vérnyomás, rosszullét, magas kortizol szint meg chromogranin A szint emelkedett, hőhullámok, rosszullétek senki nem tudott mit kezdeni ezekkel a tünetekkel. Kideritette hogy egy ciszta okozta ezeket köszönöm mégegyszer Neki.


 • Urbán Gábor

  Sebész, Szájsebész, Dr.

  • K

   Autóbalesetem volt Ő műtötte meg az arcom! Nagyon rendes volt hozzám! Én személy szerint nagyon jó szakembernek tartom ! Sikeres munkát kívánok neki sok sok éven keresztül még!!

  • K

   Én véleményem is ugyan az A legjobb orvos! Ő műtött, ő hozta rendbe a törött arccsontomat! Sok sikert kívánok Dr----úrnak!

  Az összes vélemény (3) erről a doktorról


 • Kövesdi György

  Ortopéd Orvos, Dr.

  • Köszönettel tartozom.. nem csak azért mert kiváló szakemberként egy csipőprotézis beületésével talpra állított hanem azért is mert betegeként emberhez méltó módon de közvetlen lazaságával megnyugtatóan képes volt arra hogy átvészeljem életem egyik legnehezebb műtétjét
   A Hazai orvostársadalomnak sok ilyen kiváló emberre lenne szüksége akik gyakorlatilag anyagi és erkölcsi megbecsülés nélkül végzik hivatásukat ..Köszönet doktor úr !

  • V

   Szerintem Sebészként maximálisan érti a dolgát! Nem mellesleg: Emberileg megfelelően "laza" és képes műtét előtt is, és utána is kellően megnyugtatni a betegeit! Ő maximálisan jól végzi a munkáját! Mindenkinek Őszintén ajánlom!


 • Jakab Tamás

  Gyermekorvos, Nőgyógyász, Dr.

  • 24 éve járok hozzá. Szerintem ez mindent elárul a doktor úrról. Figyelmes, készséges és az időbeosztásomra is figyel. Már anyukámat is hozzá hordom, aki egyenesen imádja!

  • K

   Terhesgondozásra nem ajánlom. Mindenkit császároz ha kell ha nem. A szolnoki kórház szörnyű és ő is beleillik a képbe sajnos. Pénzorientált. A magánrendelésén kedves és odafigyel. Ne dőlj be neki! A kórházban nem így van. Ha természetes úton szeretnél normális körülmények között szülni, menj máshová.

  Az összes vélemény (8) erről a doktorról


 • Yousef Tashter

  Fül-Orr-Gégész, Dr.

  • P
   Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

   Nagyon jó orvos.
   Írhatom ezt családom nevében,ugyanis a férjem a fiam és én is betege voltam a Doktor úrnak. Orrsövény ferdüléssel, arcüregi cisztával műtött bennünket.Műtét előtt mindent türelmesen alaposan elmondott, Mire a műtétre került a sor teljesen nyugodtak voltunk, úgy éreztük ha Doktor úr ott van baj nem lehet.
   Igaza volt a műtéten át kellett esnünk, hogy a panaszaink megszűnjenek. Az ellenőrzések során Doktor úr alaposságának köszönhetően kiderült, hogy a mandulámmal is baj van.ami valószínű nem most kezdődött.Ízületi panaszaim voltak, de mivel a mandulám sosem fájt senki nem gondolta ez okozza a problémát. Javasolta minél hamarabb el kell távolítani. Korom miatt egy kicsit tartottam a műtéttől, de bíztam a Doktor úrban. Ismét igaza volt egy pár hét után már tapasztalható volt a javulás.
   Tashter doktor személyében egy embersége, lelkiismeretes, nagy szakmai tudással, alapossággal, betegeire odafigyelő orvost ismertünk meg.
   Nem utolsó sorban jó humorú, mindig mosolyog, nyugalmával, türelmével sikerül elérnie, hogy betegei legyőzzék félelmüket.
   Köszönjük Doktor Úr.
   Mindenkinek ajánlani tudjuk, sok ilyen orvosra lenne szükség.

  • J
   Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

   Tashter doktor úr orrsövényferdüléssel műtött. Már egy éve húztam a műtétet,de egyetlen általam addig ismert specialista kezébe sem "tettem volna az orromat". Ismerősök ajánlották a doktor urat, aki már az első vizsgálat alkalmával visszaadta az orvosokba vetett hitemet. Részletesen elmagyarázott mindent, rajzolt, elmagyarázta a leleteimet, figyelmesen meghallgatott (!),és ami számomra nagyon fontos: emberként kezelt ! Megértettem, hogy az orrsövény soha nem fog magától helyre jönni, akármeddig is várok, levegőt pedig egyre kevesebbet fogok kapni.
   A műtét során is csodát tapasztaltam: még ott, a műtőben is odajött hozzám, hogy megnyugtasson.Ennek fontosságát csak az érti, aki már feküdt késre várva félig már elaltatva egy műtőben, miközben mindenféle képtelenség futkos az ember agyában. A kórház utáni utókezelés pedig szintén nagyon meglepett, én még soha nem tapasztaltam ennyi figyelmességet megműtött és kórházból elbocsájtott betegként. Doktor úr folyamatosan csak biztatott, hiszen ilyen műtét után sokáig még egyáltalán nem szelel az orr, és talán kényelmetlen is a sok ellenőrző vizsgálat, én pedig türelmetlen voltam és aggódtam. De eljött az idő. És az orromon annyi levegőt kapok, amennyit ezelőtt soha. Ezt egyedül dr.Tashternek köszönhetem, örök hálával gondolok rá, és remélem az a fajta orvoslás, amit Ő visz ,- a betegnek nem elég a testét gyógyítani, mert a lélek ugyanolyan fontos - egyre több más orvos szemléletévé válik.
   Orvosokban bizonytalankodó Anyukák ! Én a megéltek utána gyermekemet gondolkodás nélkül bíznám dr.Yousef Tashter kezeire (és lelkére is) !
   Judea

  Az összes vélemény (33) erről a doktorról