Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, Vas megye vezető egészségügyi ellátást biztosító intézménye, több telephelyen, pavilon szerkezetű rendszerben működik. Az intézmény épületeiben több,... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Rólunk

Magunkról

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, Vas megye vezető egészségügyi ellátást biztosító intézménye, több telephelyen, pavilon szerkezetű rendszerben működik. Az intézmény épületeiben több, mint 2000 ágy áll a betegek rendelkezésére; a kórházban közel 3000 munkatárs veszi ki részét a mindennapos gyógyító tevékenységből vagy annak üzemeltetéséből. Az intézmény betegei széles körű diagnosztikai szolgáltatásokból választhatnak úgy, mint ultrahang, RTG, spirál CT, MR, angiográfia, haemodinamikai laboratórium, transzplantációs immunológia és genetikai diagnosztika, EKG, EEG, Holter-monitorizálás, izotópdiagnosztika, laboratórium, patológia, citológia, haemostaseológia, immunhaematológia stb. Ezen kívül járó- és fekvőbeteg-ellátást is biztosít a hozzáforduló páciensek részére.

Egészségügyi létesítmény típusa

 • kórház

Rendelők

 • Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

  Markusovszky Lajos utca 5.

  9700, Szombathely, Vas

  Kapcsolati adatok +36 94 ...

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Márkus Béla

  Érsebész, Sebész, Dr.

  • Műtétem előtt a főorvos úrat ajánlották, mondván, hogy ő a legjobb szakember,ami
   a műtétem során be is igazolódott. Igaz,csak kb. három napot töltöttem az osztályán, de
   nagyon pozitív véleménnyel távoztam a főorvos úrat illetően. Útólag is hálásan köszönöm, hogy elvállalta a műtétemet és a nagyon precizen és fájdalommentesen végzett műtét nagyon jól sikerült. Utólag is hálásan gondolok a főorvos úrra, akinek további sikeres munkát és minden jót kívánok.


 • Patai Árpád

  Belgyógyász, Gasztroenterológus, Diabetológus, Dr.

  • Lelkiismeretes,közvetlen,barátságos,nagy tudású.Nagyon türelmes a beteggel,ami plusz erőt ad a betegeknek.


 • Görgényi Szabolcs

  Ortopéd Orvos, Dr.

  • Korrekt,nagyon jó orvos,megbízható és profi a munkájában.Édesanyámat kezelte,aki sokat köszönhet neki.Édesanyámon térdprotézis műtétet végzett,többször voltunk már nála kontroll vizsgálaton ,hamar felismerte a panaszainak okát is.

  • Ő ismerte fel azt, hogy ínygyulladásom van. Lökéshullám kezelést javasolt. Ennek hatására a panaszaim megszűntek!

  Az összes vélemény (6) erről a doktorról