Adatok szerkesztése Orvosok megtekintése Show number

A T&T Orvosi Rendelő a Balassa János Kórház megszűnése után jött létre. Az intézet folyamatosan fejlődik, mára négy rendelő és egy egynapos sebészeti műtétek elvégzésére alkalmas műtő áll a páciensek ... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A T&T Orvosi Rendelő a Balassa János Kórház megszűnése után jött létre. Az intézet folyamatosan fejlődik, mára négy rendelő és egy egynapos sebészeti műtétek elvégzésére alkalmas műtő áll a páciensek rendelkezésére. A gyógyító munkát egy korszerűen felszerelt ultrahang laboratórium is segíti. Az intézmény környezete kialakítása folyamán mindent megtett annak érdekében, hogy szakorvosai tudásuk és tapasztalatuk legjavát adva tudjanak teljes körű ellátást nyújtani.

Egészségügyi létesítmény típusa

 • Rendelő

Rendelők

 • T&T Orvosi Rendelő

  Stáhly utca 2⁄A.

  1085, Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok +36 1 3...

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Varga György

  Nőgyógyász, Szülész-Nőgyógyász, Dr.

  • Már 19 éve járok Varga doktorúrhoz. Imádom:) 2 gyönyörű gyermeket szültem a segédletével, a másodikat neki köszönhetem, hisz elzárodott petevezetékemet is Ő hozta helyre. Emberileg egy csoda, mint szakember pedig felülmúlhatatlan. Köszönöm, hogy van nekem :)

  • L

   Most 26 èves, gyönyörű lányomat "együtt" szültük... Nehéz szülés volt, mai napig hálásan emlékszem vissza a hozzáállására, szakmai tudására, emberségére, mindenre kiterjedő figyelmére! Vérbeli orvos, mindenkinek csak ajanlani tudom... Jó ember, jó orvos!!! :-)

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról


 • Németh-Almási Attila

  Endokrinológus, Belgyógyász, Dr.

  • A legalaposabb, hatalmas tudással rendelkező orvos, akit eddig ismertem. A legapróbb részletességgel kérdezi ki a betegét, az állam leesett, még ilyennel nem találkoztam. Bárcsak minden orvos ilyen lenne. A váróban kitárgyaltuk a többi betegével, ők is ugyanezt mondják.