Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat

Belgyógyászat, Gyermekorvos, Háziorvos, Gasztroenterológia

Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

Központ 1074 Budapest, Csengery u. 25. Telefon: 1 ⁄ 321 22 00 igazgatosag@tesz.co.hu Tüdőgondozó 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47.⁄B. Telefon: 1 ⁄ 354 27 95 (Tüdőgondozó) 1 ... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

Központ
1074 Budapest, Csengery u. 25.
Telefon: 1 ⁄ 321 22 00
igazgatosag@tesz.co.hu

Tüdőgondozó
1064 Budapest, Vörösmarty u. 47.⁄B.
Telefon:
1 ⁄ 354 27 95 (Tüdőgondozó)
1 ⁄ 354 27 90 (Tüdőszűrő állomás)

Védőnői szolgálat
1077 Budapest, Izabella u. 42.
Telefon: 1 ⁄ 342 43 30
Védőnőink hívhatóak: hétfőtől csütörtökig 7:30-tól 16:00-ig, pénteken 7-30-tól 13:30-ig.

Ifjúsági Fogászat
1067. Budapest, Teréz krt. 27.

Ideggondozó
1074. Budapest, Csengery u. 30.

Terézváros területén, a szervezeti egységébe tartozó járóbeteg szakorvosi és gondozóintézeti ellátás (tüdő gondozó és tüdőszűrő az V. kerületi lakosok részére is), védőnői szolgálat ellátás, gyermek és felnőtt fogászati ellátás, felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok működtetésében közreműködés, továbbá a Terézvárosi Önkormányzat fenntartásában lévő intézmények vonatkozásában a gyermek- és iskola egészségügyi ellátás és a foglalkozás-egészségügyi ellátás.

Forrás: www.tesz.co.hu

Rendelők

 • Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat

  Csengery 25., Vii. Kerület

  1074, Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok +36 321...

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Gyimesi Judit

  Gasztroenterológus, Gyermekorvos, Belgyógyász, Dr.

  • Ez a kedves,jo es emberseges doktorno a beteg rendelesen fogadta a 10 honapos pici lanyom.Mindez a rendeloben derult ki az egyik kisbeteg mamajatol,hogy ez bizony beteg rendeles,nem egeszseges tanacsadas.Amikor megkerdeztem a tisztelt doki nenitol,miert nem kozolte ezt,s miert a beteg kisgyermekek koze hivott minket,csak mosolygott.Persze,ha a kicsim elkap valamit nem neki kell apolnia,rettegnie.
   Mi tartosan kulfoldon elunk,de allampolgarkent,lakcimmel a kislany ugyanugy jogosult az ellatasra,mint a tobbi kisgyerek.A doktorno ezt pontosan tudja,hiszen jart a lakasomban.Nem mi terheljuk le az evi egyszeri latogatas alkalmaval a magyar egeszsegugyet.A belepeskor roppant baratsagtalanul rammordult,hogy mit akarok,mi a bajom...Mintha szivesseget tenne,hogy a hivatasat vegzi!A kislanyra,akinek ujszulottkent o volt az elso dokinenije,ra se nezett,meg nem kerdezte,hogy van a baba,ami onmagaban nagyon furcsa egy gyermekorvostol.Azt azonban rogton kozolte,hogy hol van a TAJ ,mert ha az meg nincs kesz,akkor a vizsgalat 6000 forint.Ugy,hogy nem nezett ra a kislanyra.Lekezelo,arrogans es embertelen volt.Azonnal orvost valtottunk, a vilaghalo segitsegevel talaltunk egy kituno dokinenit,aki azonnal fogadott es atvett bennunket,kedvesen,udvariasan,a kisgyerek fele szeretetet,erdeklodest mutatva.Innen uzenem, a vedonok a VI.ker.ben ugyanugy nincsenek tulfizetve,megis minden esetben emberseggel alltak hozzank,amikor a tanacsukra szukseg volt.A maganfrusztraciot nem a betegeken kellene levezetni,kulonosen nem egy gyerekorvosnak.

  • J

   Behívattak engem és a 3 hónapos kisbabám idén nyáron, (40 C fokban) időpontra dr. Gyimesi Judithoz, a baba megkésett oltásai miatt, és a fentebb nevezett 'doktor nő' még csak rá sem nézett az előtte készen álló, pelenkára levetkőztetett kisfiamra. A nyaralásunkat szakítottuk félbe emiatt az időpont miatt, és közel másfél+másfél órát utaztunk a gyermekkel az 50 C-os autóban. Míg a váróban, MINDÖSSZE 3 kisgyerek várakozott, a doktornő azt mondta, hogy túl elfoglalt!
   A Rota és a Meningitis oltásokat így a kisfiam még később tudja majd csak megkapni, ami miatt külföldi utazásunkat is késleltetni kell. Szomorú, hogy doktorok ilyet is megtesznek manapság, ráadásul újszülöttekkel!