Egyetemi magántanár; belgyógyász, nephrológus, hypertonológus, lipidológus. Több, mint 30 éve dolgozik a Semmelweis Egyetemen, klinikai docensként – a betegellátás mellett – orvostanhallgatókat… még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Egyetemi magántanár; belgyógyász, nephrológus, hypertonológus, lipidológus. Több, mint 30 éve dolgozik a Semmelweis Egyetemen, klinikai docensként – a betegellátás mellett – orvostanhallgatókat tanít és továbbképzéseket tart szakorvosok számára. A Magyar Hypertonia Társaság és Magyar Nephrológiai Társaság elnökségi tagja, az Európai Hipertónia Társaság nemzetközi továbbképzéseinek egyik előadója. A Magyar Kardiológiai Társaság, a Magyar Elhízástudományi Társaság és a Magyar Balneológiai Egyesület tagja. 35-nél több könyvet, illetve könyvrészletet írt és/vagy szerkesztett. Számos szakmai újság szerkesztőbizottsági tagsága mellett megalakulása óta vezeti a betegeknek szóló Hypertonia Újság szerkesztőbizottságát. A magasvérnyomás betegség, a szervezet kórós zsíranyagcsere folyamatainak és egyes vesebetegségek kezelése mellett kiemelten fontos számára a tisztázatlan eredetű betegségek okának, hátterének felderítése, kivizsgálása és kezelése.
5

Általános Eredmény
1 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek
  • K

    Úgy vizsgált meg, hogy egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Mindenkinek nagyon tudom Őt ajánlani. Az összes problémámra felhívta a figyelmemet, és megoldást is kínált rájuk.