1979-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg egyetemi docens a Debrecen... még több

Ön ez az orvos?

36

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1979-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg egyetemi docens a Debreceni Egyetem Orr- Fül- Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinikáján.

Értékelések:

  • 2000 június elejétől vagyok álandó visszajáró betege ugyanis ha lehet így fogalmazni ő mentette meg az életemet azzal hogy azonnal megműtött a fülemben észre vett colesteartómával.Előtte hónapokig jártam kezelésre fülgyulladással Nyiregyházára ahol semmit sem vettek észre abból hogy egy daganat van a fülemben.Ez a remek orvos első vizsgálatnál ami csak sima belenézés volt azonnal észrevette a bajt.Másnap meg is műtött ami szükséges is volt mert a daganattól a hallójáratom szinte ,,felrobbant"és a váladék az agyfelé vette az irányt.Neki köszönhetem az életemet mert nélküle már nem lennék életben.Mindenkinek ajánlani tudom mert egy remek szakember,és emberileg is csillagos ötös.Köszönöm tanár úr!Egy régi betege.

  • Rendes, megbízható szakember. Normális a stílusa, és mindig volt ideje meghallgatni a problémámat. Nem az az első dolga, hogy műtétre ír ki.