Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1979-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg egyetemi docens a Debrecen... még több

Címek

 • Acusticus Halláscentrum

  Bem tér 14
  4000 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

  38
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • DEBRECENI EGYETEM

  Egyetem tér 1
  4032 Debrecen, Hajdú-Bihar

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1979-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg egyetemi docens a Debreceni Egyetem Orr- Fül- Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinikáján.

Értékelések:

2 vélemény

 • 2000 június elejétől vagyok álandó visszajáró betege ugyanis ha lehet így fogalmazni ő mentette meg az életemet azzal hogy azonnal megműtött a fülemben észre vett colesteartómával.Előtte hónapokig jártam kezelésre fülgyulladással Nyiregyházára ahol semmit sem vettek észre abból hogy egy daganat van a fülemben.Ez a remek orvos első vizsgálatnál ami csak sima belenézés volt azonnal észrevette a bajt.Másnap meg is műtött ami szükséges is volt mert a daganattól a hallójáratom szinte ,,felrobbant"és a váladék az agyfelé vette az irányt.Neki köszönhetem az életemet mert nélküle már nem lennék életben.Mindenkinek ajánlani tudom mert egy remek szakember,és emberileg is csillagos ötös.Köszönöm tanár úr!Egy régi betege.

 • Rendes, megbízható szakember. Normális a stílusa, és mindig volt ideje meghallgatni a problémámat. Nem az az első dolga, hogy műtétre ír ki.