Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

1979-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg egyetemi docens a Debrecen... még több

Ön ez az orvos?

23

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Acusticus Halláscentrum

  Bem tér 14
  4000 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • DEBRECENI EGYETEM

  Egyetem tér 1
  4032 Debrecen, Hajdú-Bihar

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1979-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg egyetemi docens a Debreceni Egyetem Orr- Fül- Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinikáján.

Értékelések:

 • 2000 június elejétől vagyok álandó visszajáró betege ugyanis ha lehet így fogalmazni ő mentette meg az életemet azzal hogy azonnal megműtött a fülemben észre vett colesteartómával.Előtte hónapokig jártam kezelésre fülgyulladással Nyiregyházára ahol semmit sem vettek észre abból hogy egy daganat van a fülemben.Ez a remek orvos első vizsgálatnál ami csak sima belenézés volt azonnal észrevette a bajt.Másnap meg is műtött ami szükséges is volt mert a daganattól a hallójáratom szinte ,,felrobbant"és a váladék az agyfelé vette az irányt.Neki köszönhetem az életemet mert nélküle már nem lennék életben.Mindenkinek ajánlani tudom mert egy remek szakember,és emberileg is csillagos ötös.Köszönöm tanár úr!Egy régi betege.

 • Rendes, megbízható szakember. Normális a stílusa, és mindig volt ideje meghallgatni a problémámat. Nem az az első dolga, hogy műtétre ír ki.