Dr.

Móricz István

Belgyógyász

3 vélemény +hozzáad

Kérdezz ingyen Kérd az Előjegyzési Naptárat

2005-ben a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumban szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2010-ben belgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Kelet-Ma... még több

Címek

 • Jósa András Oktató Kórház

  Szent István út 68.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

  35
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Az orvosról

Bemutatkozás

 • 2005-ben a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumban szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2010-ben belgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Kelet-Magyarországi Neuropátia Központ munkatársa.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Köszönöm a Doktor Úrnak a sok segítséget! Nehéz eset (nehéz beteg ) vagyok sok kollégája szerint, ráadásul sokszor csalódtam az egészségügyben.Mégis sikerült a Doktor Úrnak segíteni a problémáimon, örök hála érte!

 • nagyon jó

  Nagyon sokat köszönhetek a doktor úrnak, ritka betegségem ő diagnosztizálta először. Azóta panaszmentes vagyok. Empatikus, intelligens, udvarias.

 • nagyon jó

  Fiatal kora ellenére, éleslátású, emberséges, jól kommunikál a betegekkel. Megfelelően tájékoztatja a hozzátartozókat,a beteg állapotáról. Kedves, udvarias, és végül de nem utolsó sorban,megfelelő tudással kezeli a többségében idős betegeket!!!