1996-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2003-ban dento-alveoláris sebészetből… még több

Címek

5

Általános Eredmény
18 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Kiváló szakember csak ajánlani tudom mindenkinek. Türelmes, empatikus . Nagyon féltem mint sokan masok de a Doktor Úr kiváló munkájának köszönhetően ez teljesen elmult.

 • V

  Cisztám volt, amit korábban egy doktor rosszul kezelt, ezért újra elôjött. Korábban röntgen nélkül mûtöttek, és ki se lett tisztítva, sôt ennek következtében sokkal súlyosabb lett a baj. Iszonyúan fájt, úgy hogy éjszaka aludni se tudtam, annak ellenére, hogy többféle fájdalomcsillapítót szedtem. Ráadásul az elsô nyuszifogamról volt szó, es rettenetesen féltem, hogy húzás lesz a vége, bár a mûtétkor már ez se érdekelt, úgy fájt. A Doktor úr helyrehozta a korábbi orvos hibáit és a sebek nagyon hamar gyógyultak. Hihetetlen ügyesen kezeli a problémákat. Nagyon hálás vagyok neki. Meggyôzôdésem, hogy Ô a legjobb fogorvos a világon!

 • Nagyon megvagyok elégedve, a Főorvos ÚR munkájával, úgy eltávolította a beletört foggyökeret amin ciszta is volt, hogy észre sem vettem, majd a varratot is úgy kiszedte hogy szinte nem is éreztem. Köszönöm ezúttal is lelkiismeretes munkáját. . Csak ajánlani tudom mindenkinek..

 • V

  A legjobb a világon akivel életem során találkoztam!!! Emberséges,odafigyel a betegeire,megértő!!! Kismama voltam mikor először megmentett egy fogorvosi bakitól,aztán pedig hét év múlva ugyan olyan lelkesedéssel és átérzéssel mentett meg ismét egy jó nagy fogorvosi bakitól! Ez az ember sose lesz a kiégett dokik sorába! egy órás műtét alatt végig figyelmes volt ,oldotta a stresszt,hagyott pihenni ,sőt még azt is megkérdezte ,hogy nyisson e ablakot nincs e melegem!!!!Végig kérdezte,hogy kérek e érzéstelenítőt és jelezzek ,ha fáj vagy érzek valamit. Amellett,hogy korrigálta a fogi doki hibáját orvosolta a talált hibákat az előző műtétek után is!! Le a kalappal előtte! Mindenkinek csak ŐT ajánlom! Bár minden orvos olyan lenne mint Ő!!! ÖTCSILLAGOS!!!!!!!!

 • V

  A Főorvos úr a közelmúltban, idős, 74 éves Stroke beteg férjemet kezelte, munkáját kiváló hozzáértéssel, együtt érző gondoskodással végezte.

 • L

  Rendkívül elégedett vagyok a Doktor Úrral!
  Mint legtöbben, nagyon nagy félelemmel ültem be a fogorvosi székbe, de Doktor Úrnak köszönhetően ez a félelmem teljesen elmúlt. A kezelés során 1 pillanatig sem éreztem fájdalmat, végig nagyon nyugodtan, türelmesen viselkedett. Folyamatosan tájékoztatott, hogy pontosan milyen műveletet is végez. Nagyon nagy tudású, precíz orvos. Mind a Doktor Úr, mind a kedves Asszisztense nagyon barátságosak, ha minden fogorvosi rendelő ilyen lenne, senki nem félne a fogászati kezelésektől :)

 • V

  Nagyon féltem a foghuzástol be is volt gyulladva,pekár doktor ur megnyugtatott és ugy kivette hogy én észbe se kaptam!!nagyon űgyes és kedves

 • V

  Nagyon féltem másik fogam alá benőtt bölcsesség fogam eltávolításától,ezért kerestem fel Pekár Doktor úrat, aki pillanatok alatt határozott mozdulattal megszabadított a kellemetlenségtől,majd kilökött az ajtón szó nélkül. Hozzá teszem tünet mentes volt a fog,nem fájt de szerettem volna megtartani azt a fogat ami alá félig befészkelt. Ez hálistennek sikerült is. Aztán a kezelés után egy órával őrjítő fájdalmak törtek rám, 4 nap múlva már 4-5 cataflammal sem bírtam tovább és jelentkeztem egy másik orvosnál aki meg mondta hogy ki kell takarítani a fogam helyét a maradványoktól és a súlyos állkapocs gyulladás miatt 2 hétig naponta kellett vissza járnom kezelésre ,amit a kialakult szájzár sem segített. Most már jól vagyok soha többet nem megyek Pekár Doktor úr környékére.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • M

  Kivalo fogorvos. Megvoltam gyozodve rola (es mas fogorvos is ) hogy a bolcsesseg fogamat elkell tavolitani. O ehelyett betomte.. es mar masnap sem erzekeny a fogam.
  Mindenkinek ajanlom. Emellett pedig nagyon kozvetlen es baratsagos.. nagyon jo hangulato rendeloje van. :) A+

 • V

  Nagyon rendes és közvetlen,barátságos én nagyon féltem mikor a szájsebészetre kerűltem de ő megnyugtatott és a problémámat megoldotta pillanatok alatt!!!mindenkinek csak őt tudnám ajánlani!!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1996-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2003-ban dento-alveoláris sebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Intézetének Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályának szájsebész főorvosaként dolgozik.

Kezelt betegségek