1996-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2003-ban dento-alveoláris sebészetből… még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1996-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2003-ban dento-alveoláris sebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Intézetének Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályának szájsebész főorvosaként dolgozik.

Kezelt betegségek

 • mérgezés
5

Általános Eredmény
18 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Kiváló szakember csak ajánlani tudom mindenkinek. Türelmes, empatikus . Nagyon féltem mint sokan masok de a Doktor Úr kiváló munkájának köszönhetően ez teljesen elmult.

 • Nagyon megvagyok elégedve, a Főorvos ÚR munkájával, úgy eltávolította a beletört foggyökeret amin ciszta is volt, hogy észre sem vettem, majd a varratot is úgy kiszedte hogy szinte nem is éreztem. Köszönöm ezúttal is lelkiismeretes munkáját. . Csak ajánlani tudom mindenkinek..

 • Kiváló szakember,és ami nagyon fontos ,emellett ember bírt maradni!Ami manapság nem jellemző a legtöbb orvosra!Lelkiismeretes,precíz,segítőkész,türelmes,higgadt. :)

 • Rendkívül elégedett vagyok a Doktor Úrral!
  Mint legtöbben, nagyon nagy félelemmel ültem be a fogorvosi székbe, de Doktor Úrnak köszönhetően ez a félelmem teljesen elmúlt. A kezelés során 1 pillanatig sem éreztem fájdalmat, végig nagyon nyugodtan, türelmesen viselkedett. Folyamatosan tájékoztatott, hogy pontosan milyen műveletet is végez. Nagyon nagy tudású, precíz orvos. Mind a Doktor Úr, mind a kedves Asszisztense nagyon barátságosak, ha minden fogorvosi rendelő ilyen lenne, senki nem félne a fogászati kezelésektől :)

 • Felkészült, határozott, segítőkész orvos, partnerként kezeli a pácienst. Engem is riogattak (mivel több alapbetegségem van), hogy a problémámat nehéz lesz megoldani, neki 1,5 perc volt.

 • Cisztám volt, amit korábban egy doktor rosszul kezelt, ezért újra elôjött. Korábban röntgen nélkül mûtöttek, és ki se lett tisztítva, sôt ennek következtében sokkal súlyosabb lett a baj. Iszonyúan fájt, úgy hogy éjszaka aludni se tudtam, annak ellenére, hogy többféle fájdalomcsillapítót szedtem. Ráadásul az elsô nyuszifogamról volt szó, es rettenetesen féltem, hogy húzás lesz a vége, bár a mûtétkor már ez se érdekelt, úgy fájt. A Doktor úr helyrehozta a korábbi orvos hibáit és a sebek nagyon hamar gyógyultak. Hihetetlen ügyesen kezeli a problémákat. Nagyon hálás vagyok neki. Meggyôzôdésem, hogy Ô a legjobb fogorvos a világon!

 • A legjobb a világon akivel életem során találkoztam!!! Emberséges,odafigyel a betegeire,megértő!!! Kismama voltam mikor először megmentett egy fogorvosi bakitól,aztán pedig hét év múlva ugyan olyan lelkesedéssel és átérzéssel mentett meg ismét egy jó nagy fogorvosi bakitól! Ez az ember sose lesz a kiégett dokik sorába! egy órás műtét alatt végig figyelmes volt ,oldotta a stresszt,hagyott pihenni ,sőt még azt is megkérdezte ,hogy nyisson e ablakot nincs e melegem!!!!Végig kérdezte,hogy kérek e érzéstelenítőt és jelezzek ,ha fáj vagy érzek valamit. Amellett,hogy korrigálta a fogi doki hibáját orvosolta a talált hibákat az előző műtétek után is!! Le a kalappal előtte! Mindenkinek csak ŐT ajánlom! Bár minden orvos olyan lenne mint Ő!!! ÖTCSILLAGOS!!!!!!!!

 • A Főorvos úr a közelmúltban, idős, 74 éves Stroke beteg férjemet kezelte, munkáját kiváló hozzáértéssel, együtt érző gondoskodással végezte.

 • Nagyon féltem a foghuzástol be is volt gyulladva,pekár doktor ur megnyugtatott és ugy kivette hogy én észbe se kaptam!!nagyon űgyes és kedves

 • Nagyon féltem másik fogam alá benőtt bölcsesség fogam eltávolításától,ezért kerestem fel Pekár Doktor úrat, aki pillanatok alatt határozott mozdulattal megszabadított a kellemetlenségtől,majd kilökött az ajtón szó nélkül. Hozzá teszem tünet mentes volt a fog,nem fájt de szerettem volna megtartani azt a fogat ami alá félig befészkelt. Ez hálistennek sikerült is. Aztán a kezelés után egy órával őrjítő fájdalmak törtek rám, 4 nap múlva már 4-5 cataflammal sem bírtam tovább és jelentkeztem egy másik orvosnál aki meg mondta hogy ki kell takarítani a fogam helyét a maradványoktól és a súlyos állkapocs gyulladás miatt 2 hétig naponta kellett vissza járnom kezelésre ,amit a kialakult szájzár sem segített. Most már jól vagyok soha többet nem megyek Pekár Doktor úr környékére.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

Ön ez az orvos?

94

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése