Dr.

Vámosi-Nagy István

Sebész, Érsebész

6 vélemény +hozzáad

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Az életemet köszönhetem neki.Nyolc évvel ezelőtt műtött,úgy érzem,ha más műtött volna,már rég nem élnék.Nagy tudású,nagyon-nagyon jó orvos.

 • semleges

  Jo lenne, ha nem rohangalna rendelesi idoben es az ismeroseit nem hivna be soron kivul. A rendelesre idopontlt kell elore kerni es megis hosszu orakat kell varni a bejutashoz!

 • gyenge

  Reggel 8-ra ültünk be,anyukám jött velem. 3 és fél óráig ott ültünk,sorban fogadott mindenkit. Ekkor anyukám megkérdezte a nővért,hogy engem mikor hívnak be. 10 perc múlva behívtak. Első kérdése a Főorvosnak," mit keres maga itt,amikor semmi baja" Mondtam,hogy öntől is ezt szeretném hallani,hogy nincs baj. Erre ő " az azért nem úgy van,hogy semmi baja" Ezután szakszerű melltaintás történt,majd elrendelte a biopsziát ezt mondva " ha már itt van,biopszia lesz" Ekkor kiment a szobából. Jó lett volna,ha megkérdezi,akarom-e,vagy megindokolja,és elmondja,mivel jár a biopszia. Ezért a nővértől kérdeztem meg. Ő azt mondta,menjen bele,biztos,ami biztos. Időpontot kaptam. Rákövetkező napon telefonon lemondtam a biopszia vizsgálatot.


  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • nagyon jó

  Ha valakiben megbízhatsz, ő az. Tudása, empátiája, segítőkészsége hihetetlen!!! Humoráról már nem is beszélve. Munkája közben egyértelműen látszik, hogy kollégái tisztelik elismerik és felnéznek rá.

 • nagyon jó

  Szuper sebész-onkológus, ha problémád van Hozzá fordulj!Kiváló szakmai tudása mellett nagyszerű Ember! Az életemet köszönhetem Neki,már 22 éve!

 • nagyon jó

  Kiváló kezű, hatalmas tudású, jó humorú (ha túlterhelt, kissé morcosnak tűnhet, de egyébként jó fej). Érdemes őt választani!

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Botár András

sebész,  proktológus

Foglalás