A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikáján 1983-ban Gyurkovits Kálmán professzor úr szárnyai alatt kezdtem foglalkozni a légúti betegségekkel. Első munkahelyemen, a tapolcai… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat tól 5 000 ft
  Labor tól 4 000 ft
  Ekg tól 3 000 ft
  24 órás vérnyomásmonitorozás tól 8 000 ft
  Dohányzásról leszokás tanácsadás tól 3 000 ft
  Állapotfelmérés klinikai vizsgálathoz
  Allergiateszt tól 1 500 ft
  Légzésfunkció tól 1 500 ft
  Alvási apnoe szűrés tól 10 000 ft
  24 órás ekg-monitorozás (holter) tól 10 000 ft
  Copd-szűrés (egyszeri)

  még több

 • Tüdőbeteg-gondozó Intézet

  Ady Endre sétány 62.
  2100 Gödöllő, Pest

  Szolgáltatások

  Tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat tól 5 000 ft
  Labor tól 4 000 ft
  Ekg tól 3 000 ft
  24 órás vérnyomásmonitorozás tól 8 000 ft
  Dohányzásról leszokás tanácsadás tól 3 000 ft
  Állapotfelmérés klinikai vizsgálathoz
  Allergiateszt tól 1 500 ft
  Légzésfunkció tól 1 500 ft
  Alvási apnoe szűrés tól 10 000 ft
  24 órás ekg-monitorozás (holter) tól 10 000 ft
  Copd-szűrés (egyszeri)

  még több

5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • F

  Édesanyám súlyos asztmáját ő vette kezelésbe, neki köszönhetően van élhető élete. Kiváló orvos és ember!!!!! :)

  Tisztelettel:
  Földházi Éva

 • S

  Súlyos asztmás vagyok, semmilyen gyógyszer, kezelés nem segített. Mucsi doktor úr bevett egy klinikai vizsgálatba, ami egy évig tartott. Ma teljesen jól érzem magam, nem fulladok, nem szedek szteroidot, az asztma teljesen kontrollált lett. Köszönöm. Tisztelettel Kis Jánosné.

 • V

  Betegségem gyors felismerését, köszönhetem Mucsi János Doktor Úrnak. Segítőkészségével nagyban hozzájárult ,hogy még ma is a családom, a szeretteim között lehetek .
  Nagy tisztelettel
  Éva néni

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikáján 1983-ban Gyurkovits Kálmán professzor úr szárnyai alatt kezdtem foglalkozni a légúti betegségekkel. Első munkahelyemen, a tapolcai kórház Barlang-terápiás Részlegén leginkább az asztmás és COPD-s betegek gyógyításával foglalkoztam. A legendás és fiatalon elhunyt Horváth Tibor főorvos iskolát teremtett a krónikus légúti betegeknek. Az egész országból, de még a tengerentúlról is jöttek a gyógyulni vágyók. Tapolcán nemcsak egy ágyat, vizsgálatot és gyógyszert kaptak, hanem rendszeres továbbképző beszélgetések, gyakorlati foglalkozások keretében naprakész és gyakorlatias segítséget is annak érdekében, hogy tudják, mit kell tenni, ha baj van, és mit tehetnek azért, hogy elkerüljék azt.
  Tüdőgyógyászati tanulmányaimat a mosdósi Tüdő- és Szívkórházban, illetve a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján folytattam.
  Mindig kiemelt fontosságúnak tartottam, hogy a betegek ismerjék meg a testüket, a betegségüket, és pontosan tudják, hogyan használják a gyógyszereiket. Ennek érdekében megálmodtam a www.tudobeteg.hu portált, amelynek jelenleg is főszerkesztője vagyok.
  2006 óta dolgozom Gödöllőn. A helyi tüdőbeteg-gondozóban a környék mintegy 120.000 lakosa számára biztosítjuk az állami egészségügyi ellátás keretében a tüdőgyógyászati hátteret.
  A dohányfüst visszaszorítását kiemelkedő jelentőségűnek tartom a légúti betegségek kezelése és megelőzése szempontjából is. 3 éve irányítom a Gödöllői Dohányzásmegelőzési Programot. Több mint 3000 gödöllői tizenéves diák adataira támaszkodva kidolgoztunk egy olyan programot, amely a diákok mellett a szülők és a pedagógusok képzésére, tájékoztatására támaszkodik. Első eredményeink biztatóak, de még sok a teendőnk.
  A gödöllői magánrendelésemen elsősorban azoknak szeretnék tüdőgyógyászati ellátást nyújtani, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a hagyományos rendelésen a tüdőgondozóban megjelenni, illetve várakozni.
  Egy "egészséges" rendelést szeretnék megvalósítani, amelyet főként a krónikus légúti betegek (asztma, COPD, szénanátha), valamint a dohányzásról leszokni vágyók számára hoztam létre.
  A magánrendelésem 2012. július 1-től továbbra is Gödöllőn, de már nem a Medicentrumban, hanem az Erzsébet Gondozóházban van, szemben a tüdőgondozóval (2100 Gödöllő, Légszesz u. 6.)
  A www.videoklinika.hu tüdőgyógyász szakértőjeként rendszeresen jelentkező virtuális rendeléseimen beszámolok a tüdőgyógyászat aktualitásairól, bemutatom a leggyakoribb és a ritkább légúti betegségek jellegzetességeit, és on-line válaszolok a portál látogatóinak kérdéseire.

Cikkek

 • Vízipipázás – tények és tévhitek

  2015. július 31.

  Ma még mind a közvélemény, mind az orvosi társadalomban számos tévhit kering a vízipipázással kapcsolatban. A rendelkezésünkre álló adatok arra elegendőek,...