1980-ban születtem Miskolcon, ahol általános- és középiskolai tanulmányaimat is végeztem. 2005-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán, ezt követően… még több

Címek

5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V

  Kitűnő orvos aki a hivatását tekinti a legfontosabbnak! Többször jártam már nála, nem csalódtam. Korrekt, megbízható, nem csalódtam benne!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1980-ban születtem Miskolcon, ahol általános- és középiskolai tanulmányaimat is végeztem.
  2005-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán, ezt követően a Miskolci Semmelweis Kórház I. Belgyógyászati, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológia Osztályán dolgoztam általános orvosként.
  2011 májusában gasztroenterológia szakvizsgát tettem “kiválóan megfelelt” minősítéssel.
  2013 óta dolgozom főállásban a Szent Imre Kórház Gasztroenterológia Osztályán, ahol a fekvőbeteg ellátás mellett tevékenyen részt veszek a gasztroenterológia szakambulancia és az endoszkópos labor munkájában is.
  Érdeklődési területem szinte a teljes gasztroenterológiát felöleli, különös tekintettel az operatív endoszkópos beavatkozásokra, epe- és hasnyálmirigy betegségekre, emésztőszervrendszeri daganatokra, de tapasztalatot szereztem a krónikus gyulladásos bélbetegségek kezelésében is.
  Tudományos kongresszusok rendszeres előadója és résztvevője vagyok, ezen kívül tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának, Magyar Mesterséges Táplálás Társaságnak és a Magyar Hasnyálmirigy Munkacsoprtnak is.

Szakterületek

 • gyermek gasztroenterológus
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Bíró Gizella

pszichoterapeuta,  belgyógyász,  gasztroenterológus

Foglalás